hayır istanbul da değilim.Bakın eşiniz şuan çıkmaza girdiği için sevgisi azalmış olabilir, önyargılı olmayın lütfen, bunu denemeden anlayamazsınız..
Size, eğer ki İstanbul'da ikamet ediyorsanız, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var,
153 arayıp çift terapisti için randevu alabilirsiniz.
yaptım bu zamana kadar. artık yapmak istemiyorum sanırım.
sadece çocuklarımı düşünüyorum. güçlü müyüm o kadar? bilmiyorum...
+1Eşinizi seviyor musunuz ? Eğer seviyorsanız sorunları çözmek istememeniz çok anormal, tedavi olun, dışarıdan yardım alın. Cinsellik bir evlilikte en önemli unsurlardan birisi, eşiniz ne yapsın ? Sizi mi aldatsın ? Şu durumda maalesef yapıcı değil de yıkıcı pozisyonunda gözüküyorsunuz. Eşinizin beklentileri normal standartlar içindeyse ve siz bunu istemiyorsanız bence ciddi sorunlar var.
Siz tercih etseniz bile eşiniz aynı evde yabancı gibi yaşamayı kabul edecek mi ? Mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız. Sırf bu yüzden bitecekse evlilik çözümler bulmaya çalışın.
+1bosanmak icin yeterli bir sebep goremedim ustelik bu durumu astiginizi soyluyorsunuz.tekrar konusmayi deneseniz son kez?
İki evladınız varmış bence cabalamaya değer. Erkekler için bizim düşündüğümüzden daha önemli cinsellik. Reddedildikleri zaman gurur meselesi yapıyorlar. Onlar bizi reddetse ne hisseder iz. ? ben şahsen çok kirilirdim. Sizi de anlıyorum yorgun olabilirsiniz stresli olablrsnz hayat kolay değil ama bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın derim evlatlariniz için.Herkese günaydın...
Objektif olarak fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edin.
7 yılı evli olarak geçen 11 yıllık bir birlikteliğimiz var eşimle. Allah bağışlarsa 4 yaşında ve 11 aylık iki de çocuğumuz var. Gündelik hayatta asla sorun yaşamadığımız bir evlilik. hiç kavga etmediğimiz, birbirimiz anladığımız, önemsediğimiz, saygı duyduğumuz...
Ancak neredeyse evlendiğimiz günden beri aşamadığımız tek bir problemimiz var. Cinselliğe onun kadar düşkün olmamam!
Evet; değilim. Olamıyorum. Neyse bunun için yardım istemiyorum sizden.
Sıkıntıma geleyim. Bu problemden ötürü bir kaç gündür aramız bozuktu. Hatta bozuktan da öte...
Ve bu sabah içindekiler kustu. boşanmak istiyor. Kayınvalidem kanser hastası. Onun durumunu bekleyip ona göre karar verecekmiş. Bir kaç ay kadar...
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Problemi çözmek gibi bir şey istemiyorum artık. En azından şimdilik. Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Ama olmadı işte. Ayrı Ayrı iki iyi insan olabiliriz. Karı-koca olmayı başaramadık herhalde.
Siz olsanız ne yaparsınız? Aynı evde iki yabancı gibi takılmayı mı seçersiniz? Çocuklarım... Of...
Kayınvalidemi severim. Kızıma 2,5 yaşına kadar o baktı. Beklemeli miyim? Ben öğretmenim. Kızım anasınıfında. Oğlum bakıcı da... Taşınırsam ona kim bakacak? Ben taşınmak zorundayım, çünkü eşimin adına tahsisli lojmanda yaşıyoruz.
Yardım edin! bana bir şeyler söyleyin lütfen.
Eşiniz cinselliğe bu kadar düşkünse o zaman aynı ev içinde nasıl yaşayacaksınız.Her halükarda bu adam cinsel ihtiyacını bir yerden karşılayacak.O zaman iş sizi aldatmaya falan gidecek ve size bu konuda söz hakkı tanımayacak.Ya çözülebilirse sorununuzu çözün.Olmadi ayrılın.Ayni evin içinde iki yabancı olmak sizin kalbinizi kurmaktan başka işe yaramaz.Ayrica kendinize de haksızlık etmiş olursunuzeşimi çok seviyorum. ama sanırım o artık sadece çocuklar için katlanıyor bana.artık beni sevdiğini düşünmüyorum. sadece çocuklar için bu evliliğe devam edecek eğer ederse. terapi falan bir işe yaramaz ki sevmiyorsa.
ben ne yapmalıyım? ben de çocuklarım için mi devam etmeliyim? yoksa bitmeli mi?
Bazen bu konuda tartıştığımız zaman reddetti. Ama sorunben olduğum için bi şekilde yaptım gönlünü. zaten uzun süredir o gelmedi ki bana. reddedilmek istemediği için gelmiyordu. ben gidiyordum. 2 gün en fazla 3 gün arayla...
Aslında yapmanız gereken şeyi biliyorsunuz fazlasıyla reddedildiği için incinmiş ve artık pes etmiş....Eşim artık bunu çözmek istemediğini söylüyor. Düzelmeyecek diye düşünüyor.
Ne düşünmeliyim? Nasıl davranmalıyım? Beklemeli miyim annesi için? yoksa çocuklarım için aynı evde yabancı gibi mi yaşamalıyım?
Eşim boşanmak istiyor. ben ne yapmalıyım?
bebeğim 11 aylık. 11 aydır her gece en az 5-6 kez uyanıyorum. 1 yıldır çalışmıyordum. okula yeni başladım bir hafta oldu. ve okula başladığım gün regl oldum. ağrıdan ve yorgunluktan mahvolmuş bir 10 gün geçirdim. regl min bittiği gece ne zaman uyuyup kaldığımı hatırlamıyorum bile. yukarıda dedim ya anlık gelişen durumlar diye. belki de dediğiniz gibi düşünüyordur. Bilemiyorum.
Tek sorun cinsellik mi, bence evlilik terapistine gitmelisiniz birde doktora görünün, çözülebilecek şeylerse yazık etmeyin evliliğinizeHerkese günaydın...
Objektif olarak fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edin.
7 yılı evli olarak geçen 11 yıllık bir birlikteliğimiz var eşimle. Allah bağışlarsa 4 yaşında ve 11 aylık iki de çocuğumuz var. Gündelik hayatta asla sorun yaşamadığımız bir evlilik. hiç kavga etmediğimiz, birbirimiz anladığımız, önemsediğimiz, saygı duyduğumuz...
Ancak neredeyse evlendiğimiz günden beri aşamadığımız tek bir problemimiz var. Cinselliğe onun kadar düşkün olmamam!
Evet; değilim. Olamıyorum. Neyse bunun için yardım istemiyorum sizden.
Sıkıntıma geleyim. Bu problemden ötürü bir kaç gündür aramız bozuktu. Hatta bozuktan da öte...
Ve bu sabah içindekiler kustu. boşanmak istiyor. Kayınvalidem kanser hastası. Onun durumunu bekleyip ona göre karar verecekmiş. Bir kaç ay kadar...
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Problemi çözmek gibi bir şey istemiyorum artık. En azından şimdilik. Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Ama olmadı işte. Ayrı Ayrı iki iyi insan olabiliriz. Karı-koca olmayı başaramadık herhalde.
Siz olsanız ne yaparsınız? Aynı evde iki yabancı gibi takılmayı mı seçersiniz? Çocuklarım... Of...
Kayınvalidemi severim. Kızıma 2,5 yaşına kadar o baktı. Beklemeli miyim? Ben öğretmenim. Kızım anasınıfında. Oğlum bakıcı da... Taşınırsam ona kim bakacak? Ben taşınmak zorundayım, çünkü eşimin adına tahsisli lojmanda yaşıyoruz.
Yardım edin! bana bir şeyler söyleyin lütfen.
Bende böyle düşündüm, sanki boşanmak için bahane etmis gibi, sonuçta bu kadın yeni Doğum yapmış, biraz anlayışlı olmalıKim ne derse desin ben eşini çok bencil gördüm şu mesajdan sonra. Benim de küçük çocuğum var ve çalışıyorum. Ve haftanın en az 3 akşamı onun uyuturken uyuyakalıyorum.
Yorgun olman, uyuyakalman, reddetmen çok normal. O an görev bilinciyle hareket edip bir şey hissetmemek mi normal olan yani? Reddetmemen lazım diyen bazı kadınları da hiç anlamıyorum.
Kadın hem evde, hem işte, hem çocuk peşinde 7/24 uğraşırken, regl bekleyip birliktelik olmayınca laf sokan adam bunun için boşanmayı gündeme getiriyorsa buyursun boşasın. Hani nerede iyi günde kötü günde yeminleri? Kadının perti çıkıyor adam rahatının peşinde psikolojik baskı kuruyor.
Bu adamın derdi başka asıl cinsellik bahanesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?