Ne yapmalıyım?

hayır istanbul da değilim.

yaptım bu zamana kadar. artık yapmak istemiyorum sanırım.
sadece çocuklarımı düşünüyorum. güçlü müyüm o kadar? bilmiyorum...

Bence yapacağınız son adım eşinize beraber terapiye gitmeyi teklif etmek. Kabul ederse gitmek, çözmek.

şimdi çıkmam lazım. cevap veremeyebilirim. hepinize teşekkür ederim. biraz da olsa yazınca rahatladım. iyi ki varsınız.

+1

İki evladınız varmış bence cabalamaya değer. Erkekler için bizim düşündüğümüzden daha önemli cinsellik. Reddedildikleri zaman gurur meselesi yapıyorlar. Onlar bizi reddetse ne hisseder iz. ? ben şahsen çok kirilirdim. Sizi de anlıyorum yorgun olabilirsiniz stresli olablrsnz hayat kolay değil ama bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın derim evlatlariniz için.

3 ihtimal var
1.
Adam çok ahlaklı namuslu ihtiyacını başka yolla gidermiyor
Dolayısıyla boşanıp ihtiyaçlarını önemseyecek mutlu olabileceği yeni biriyle evlenmek istiyor
2.
Aldattı!
Aşık oldu yeniden evlenebilmek için boşanmak istiyor
3.
Karısını cidden çok seviyor durumun vehametini anlasın diye blöf yapıyor
Bunların dışında bir ihtimal daha var ki o da konu sahibinin anlatmadığı dahası farkında olmadığı daha derin sorunlar var

Konu sahibi seni anlayamadım cidden
Cinsel terapiste param yetmedi diye boşanılır mı yahu
Varını yoğunu dökersin böyle bi durumda
Sizi kurtarsa kurtarsa cinsel terapist kurtarır
Eğer yulardaki yorumumda bahsettiğim ikinci ihtimal henüz gerçekleşmesiyse
HENÜZ diyorum bak dikkatini çekerim

cinsellik elbette önemli. eğer izin verdiğinizde de oflaya puflaya oluyorsa bu iş eşiniz kendini değerli hissetmiyorsa haklı davasında. hormonlarınızda sorun olabilir, bir doktora gitmekte fayda var. eğer arada sevgi varsa bu durumu gidermek için çaba gösterin.

cinsellik hiç yok olsa anlarım ama onun kadar istekli olmamanız boşanma nedeni olamaz. sakinleşip konuşsanız belki sizin de istememe nedeninizi bulursunuz.

Hiç bir sorunumuz yok demişsiniz ama bence sırf bu sebep olmamıştır. Cinsellik önemli evet. Hatta çok önemli ama bu çözülmeyecek bir durum değil. Ben başka sorunlar da sezdim ama her neyse. Eşinizi seviyorsanız onunla düzeleceğine dair bir konjşma yapın. Gerekirse bir dr a gidin. Belki size tavsiyeler verir. Çok fazla da red etmemeni öneririm. Çok red edildiyse demek ki zoruna gitmiş erkekler takılır böyle şeylere.

Bir kitap var wattpad te ikinci bir şans (yazar ozlemalper) isimli evli bir erkeğin yeni heyecanlar için eşinden boşanıp yeniden başladığı hayatını hem erkeğin hem de karısının ağzından anlatan.kitapta cinsellikle ilgili bir durum yok ama ne bileyim farklı bir bakış açısı isterseniz diye tavsiye etmek istedim.belki azicikta olsa kendinizden birseyler bulup yapıcı olan kelime olur oradaki bir konu olur dikkatinizi çeker.ne bileyim aklıma geldi fikir olarak onereyim dedim.birde lutfen sirf bu yuzden evliliginizi bitirmeyin eminim ev işi,çocuklar,kendi işiniz,çevre akrabalar hepsi sizi yoruyordur butun gun yorgun dusuyorsunuzdur burda yapacak birsey yok iş sizde bitiyor çünkü eşiniz açık açık söylemiş öyleyse böyle diye.bende diyorum ki lutfen kendinizde o tutkuyu tetikleyecek şeyleri bulun ve eşinizi biktirma raddesine getirin.o 2 gun de mi istiyordu siz hergün isteyin olmaz yorgunum derse sizde onun size verdiği tepkiyi verin bakalım neler olacak.ama yine tekrar ediyorum lutfen bu evliligi bitirmeyin savaşın savabildiginiz kadar.

Eşiniz cinselliğe bu kadar düşkünse o zaman aynı ev içinde nasıl yaşayacaksınız.Her halükarda bu adam cinsel ihtiyacını bir yerden karşılayacak.O zaman iş sizi aldatmaya falan gidecek ve size bu konuda söz hakkı tanımayacak.Ya çözülebilirse sorununuzu çözün.Olmadi ayrılın.Ayni evin içinde iki yabancı olmak sizin kalbinizi kurmaktan başka işe yaramaz.Ayrica kendinize de haksızlık etmiş olursunuz

Ne kadar bir isteksizlik. Haftada bir mi hiç mi? o kısmı anlamadım..
Ayrıca eşiniz ilk 3 senede aşamadığınızı anlamamış da 7 yılda 2 çocuktan sonra mı dank etmiş? Bence başka biri bile olabilir.
Cinsellik evet evlilikte çok önemlidir ama o sizin aşmanız için bir şeyler yaptı mı? yoksa tek başınıza mı kaldınız?

Benim mi içim geçmiş herkes mi çok istekli nedir? 2-3 gün ara çok makul değil mi yani?
Eşinin asıl kastettiği cinsel birliktelik değil heyecan olabilir mi? Yani anlatabildim mi bilmiyorum ama arada özel hazırlık falan yapıyor musun?

Aslında yapmanız gereken şeyi biliyorsunuz fazlasıyla reddedildiği için incinmiş ve artık pes etmiş....
Şahsen 7 yıldır eşimi toplasanız 3,5 kez ancak reddetmişimdir ve özellikle bu durum sonrası da telafi yoluna gitmişimdir...Çünkü ne hissedebileceğini az çok kestirebilmişimdir....Çok akıllı ya da mükemmel bir insan değilim ya da yuvam ,eşim 1 numara diyemem ama az çok reddedilmenin insanda bıraktığı hissi anlayabilirim....
Size burada bir çok arkadaşın da dediği gibi Aile terapistini ,psikolog desteğini öneriyoruz ama yanaşmıyorsunuz....
Çözüm belli ama sanırım siz de istemiyorsunuz......

Kim ne derse desin ben eşini çok bencil gördüm şu mesajdan sonra. Benim de küçük çocuğum var ve çalışıyorum. Ve haftanın en az 3 akşamı onun uyuturken uyuyakalıyorum.
Yorgun olman, uyuyakalman, reddetmen çok normal. O an görev bilinciyle hareket edip bir şey hissetmemek mi normal olan yani? Reddetmemen lazım diyen bazı kadınları da hiç anlamıyorum.

Kadın hem evde, hem işte, hem çocuk peşinde 7/24 uğraşırken, regl bekleyip birliktelik olmayınca laf sokan adam bunun için boşanmayı gündeme getiriyorsa buyursun boşasın. Hani nerede iyi günde kötü günde yeminleri? Kadının perti çıkıyor adam rahatının peşinde psikolojik baskı kuruyor.
Bu adamın derdi başka asıl cinsellik bahanesi..

Tek sorun cinsellik mi, bence evlilik terapistine gitmelisiniz birde doktora görünün, çözülebilecek şeylerse yazık etmeyin evliliğinize

Bende böyle düşündüm, sanki boşanmak için bahane etmis gibi, sonuçta bu kadın yeni Doğum yapmış, biraz anlayışlı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…