2 cocukla arada bir hayir demenizi anlamasi lazim kocaniz bencilÇok iyi bir baba, çok iyi bir insan... Cinsellik konusunda beklentilerimiz farklı. Onun için merkeze yakın bir noktada, benim içinse daha uzak bir yerde. sorun her gün istemesi değil aslında. artık öyle bir noktaya geldik ki, ne zaman hayır desem böyle oluyor.
ya eşinin dediği gibi ev arkadaşı olarak devam edeceksin.
ya da anlaşamayan her normal insan gibi boşanacaksın.
çocuklar her türlü büyüyor. yeter ki anne babanın ruh sağlığı iyi olsun.
Siz nasıl davranırdınız? Beynim durdu.Artık çözecek gücünüz kalmadıysa, boşanmaktan başka çare yok o zaman. İkiniz de birbirinizi bu şekilde kabul etmiyorsunuz çünkü. Hakkınızda hayırlısı.. Ne diyeyim..
NEDEN o zaman bir yardım almıyorsunuz.. madem eşiniz özünde iyi birisi neden caba yok demekki siz de bitsin istiyorsunuz sevmiyorsunuz artık seven insan evliliğini yürütmek isteyen insan sorunlar için cabalar sizin gibi pes etmez olmuyor böyleyim vs demez bunlarn hepsı bahaneGerçekten başka hiç bir problem yok. zaten temel taş olduğu için yürümüyor diyorum ya.
cinselliği artırmanın yollarını bulurdum. baktım olmuyor arkadaşça aynı evde yaşamayı denerdim. o da olmazsa zaten ayrılmak tek seçenek oluyor.Siz nasıl davranırdınız? Beynim durdu.
eşimi çok seviyorum. ama sanırım o artık sadece çocuklar için katlanıyor bana.artık beni sevdiğini düşünmüyorum. sadece çocuklar için bu evliliğe devam edecek eğer ederse. terapi falan bir işe yaramaz ki sevmiyorsa.Arkadaşlar benim anladığım, konu sahibi zaten çözüm odaklı yaklaşmış eşine reddetmemiş veya ilişkiyi o başlatmış.
Fakat insanız.. iki küçük çocuklu çalışan bi bayan olmak da kolay değil, o an yorgun olabiliriz veya hasta olabiliriz..
Hemen bi kere reddetmeyle geçmişi sorgulayarak kavga etmesimi gerekir..
Eğer ki ertesi gün de reddederse işte o zaman sıkıntı.
Sizler eşiniz her istediğinde beraber oluyormusunuz?
Konu sahibi lütfen çift terapistine gidin ve karşılıklı etkileşim kurun.
Sanırım biraz da sevgi azalmış ki artık tahammülsüzlük başlamış... duyguları yeniden canlandırmak sizin elinizde, çocuklarınız güzel bir ailede büyüsünler.
artık eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz ?eşimi çok seviyorum. ama sanırım o artık sadece çocuklar için katlanıyor bana.artık beni sevdiğini düşünmüyorum. sadece çocuklar için bu evliliğe devam edecek eğer ederse. terapi falan bir işe yaramaz ki sevmiyorsa.
ben ne yapmalıyım? ben de çocuklarım için mi devam etmeliyim? yoksa bitmeli mi?
yukarıda başka bir arkadaşa yazmıştım.NEDEN o zaman bir yardım almıyorsunuz.. madem eşiniz özünde iyi birisi neden caba yok demekki siz de bitsin istiyorsunuz sevmiyorsunuz artık seven insan evliliğini yürütmek isteyen insan sorunlar için cabalar sizin gibi pes etmez olmuyor böyleyim vs demez bunlarn hepsı bahane
söylediğine göre katlanıyor bana. seven insan katlanıyorum der mi?artık eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz ?
31 yaşındayım, öğretmenim. ailem ile aynı şehirde değilim. sadece bunlara cvp verebilirim. çünkü diğerlerini ben de bilmiyorum. ayrılırsam ne olacak?Kaç yaşındasınız, ayrılsanız ne olacak. Yalnız başınıza mı yaşayacaksınız. Sevmeye sevilmeye ihtiyaç duymayacak mısınız. Çocuklar büyür bir şekilde, bakıcı kreş. Çalışıyorsunuz zaten eşiniz de nafaka verir. Ama neden yani, çözmek varken ne den bitirmek.
cok sık mı reddettiniz eşinizi .. her defasında mı ? bu erkek için cok onur kırıcı birşey.. demekki oda içine attı sürekli patladı siz böyle yaptıkca sanrm sevgiside köreldi size karşıyukarıda başka bir arkadaşa yazmıştım.
Gerçekten yaptım Psikolojik boyutu hariç kadın doğuma da gittim tahlil de yaptırdım, o doktorla da konustum.. cinsel terapist te araştırdım ama maddi olarak aştı beni. inanın yaptım.
ama ben de yoruldum her seferinde aynı şeyleri yaşamaktan.
belki sinirle söylemiştir ? belki cok bunalmıştır olamaz mı ? annesinin hastalıgından dolayı ne düşündüğünü bile bilmiyordur bunalıma girmiş bile olabilir. sonundada size patlamıştır herşey. gerçekten sevmiyor artık diyebiilyormusunuz ?söylediğine göre katlanıyor bana. seven insan katlanıyorum der mi?
Siz nasıl davranırdınız? Beynim durdu.
evet seviyorum. ama ben de yoruldum. sevmek yetmiyor demek ki bazen. çözemedim, elimden ne geliyorsa yaptım. söylediğiniz hemen herşeyi yaptım. ama her seferinde başa dönüyoruz. yoruldum, bıktım. hemen sen böylesin hep böyleydin. o zamana kadar yaptığım herşey gidiyor.Seviyorsanız bitirmeyin, eşinizinde bitirmesine izin vermeyin. Terapiye gidin, işe yaramazsa yaramasın ama daha adım atmadan olumsuz düşünüyorsunuz siz. Her şeyi yaptım diyorsunuz da çözememişsiniz ki. Yaptınız ama hala reddediyorsunuz, istek yok diyorsunuz. Çözülmemiş yani problem. Çözmek sizin eliniz de yukarıda da yazdım psikolojik bence sizin. Afrodizyak etkili yiyecekler,kokular, ne bilim güzel kıyafetler. bunlar işe yarar bence. Belki de bazı videolar izleyip gitmelisiniz eşinizin yanına.. bunlara çoğu insan ön yargılı ama evlilik kurtarmak varsa ucunda, mutlu olmak,mutlu etmek varsa, her şeyi denemelisiniz.
bahane mi ariyo acaba olaylari iyi gozlemle allah yardimcin olsun ins en dogru karari verirsiniz.Denedim. Sürekli geçmişi atıyor ortaya. Hep böyleydi diyor. En son bu konuyu konustuğumuzdan beri hiç reddetmedim. ama Üst üste gelen yorgunluklarım oldu. 10 gün kadar olmadı hiç bir şey. ve yine başa döndüm 'SEN HEP BÖYLESİN'
evet seviyorum. ama ben de yoruldum. sevmek yetmiyor demek ki bazen. çözemedim, elimden ne geliyorsa yaptım. söylediğiniz hemen herşeyi yaptım. ama her seferinde başa dönüyoruz. yoruldum, bıktım. hemen sen böylesin hep böyleydin. o zamana kadar yaptığım herşey gidiyor.
inşallah... teşekkür ederim.bahane mi ariyo acaba olaylari iyi gozlemle allah yardimcin olsun ins en dogru karari verirsiniz.
yaptım bu zamana kadar. artık yapmak istemiyorum sanırım.Bazı insanlar gerçekten kin tutmak demeyeyim de bir şeye takıldı mı her kapı oraya çıkar. Bunu da zamanla atlatacaktır eşin. Zamanla görecektir çözmeye çalıştığını. Gerçekten çözmek için elinden gelenin son damlasına kadar yapıyor musun sence. Yok mu daha yapabilecek bir şeyler.
Bakın eşiniz şuan çıkmaza girdiği için sevgisi azalmış olabilir, önyargılı olmayın lütfen, bunu denemeden anlayamazsınız..eşimi çok seviyorum. ama sanırım o artık sadece çocuklar için katlanıyor bana.artık beni sevdiğini düşünmüyorum. sadece çocuklar için bu evliliğe devam edecek eğer ederse. terapi falan bir işe yaramaz ki sevmiyorsa.
ben ne yapmalıyım? ben de çocuklarım için mi devam etmeliyim? yoksa bitmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?