• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Bende böyle düşündüm, sanki boşanmak için bahane etmis gibi, sonuçta bu kadın yeni Doğum yapmış, biraz anlayışlı olmalı

++++
Konu sahibesi elimden geleni yaptım bu sefer de geçmişi başıma kaktı yazmış...bence bu adamın bu evliliği götürmeye gözü yok bahane aranıyor.

Bende böyle düşündüm, sanki boşanmak için bahane etmis gibi, sonuçta bu kadın yeni Doğum yapmış, biraz anlayışlı olmalı

Evliliği az çok bilmesek adamlara acıyacağız bazı yorumlara inanıp.. Kadın zaten 2-3 günde 1 diyor adam bunu beğenmiyormuş şaka gibi..
En ufak şeyde boşanma lafı gündeme getiriliyorsa bu adam başka sulara yelken açmanın peşindedir gerisi teferruattır. Çok net..

Bence bir de şöyle düşünün empati yapmak amaçlı, sizin istediğinizi ve eşinizin istemediğini, reddedilme duygusu çok kötü hissettirir. Adam belli bir umutla eve geliyor biseyler yaşarız diye sizin gözünüzün içine bakıyor, uygun saati bekliyor ama günler geçmesine rağmen siz sürekli istemiyorsunuz,bu eşinizi için zor bir durum . Bir de erkek olduğunu düşünürseniz . Yani adam hep beklenti içinde ama karşılığı yok. Hep reddedilme . Kendinizi yerine koywrsaniz belki daha anlayışlı olabilirsiniz . Belki konuşup haftada günler belirleyip, bahanesiz o günlere uyabilirsiniz.

Siz 2-3 günde bir gittim dediniz ama mecburiyetten gittiğinizi hissettim bu çok onur kırıcı olur , içinizden gelerek değil sırf eşiniz laf yapmasın diye böyleymiş.
Sanki siz bu durumdan yorulmuş ve ayrılığı istiyor gibisiniz çözüm yolu aramıyorsunuz çünkü. Ayrıca eşiniz de blöf yapıyordur büyük ihtimal gerçekten ayrılmak istediğini düşünmüyorum.

Herkese günaydın...
Objektif olarak fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edin.

7 yılı evli olarak geçen 11 yıllık bir birlikteliğimiz var eşimle. Allah bağışlarsa 4 yaşında ve 11 aylık iki de çocuğumuz var. Gündelik hayatta asla sorun yaşamadığımız bir evlilik. hiç kavga etmediğimiz, birbirimiz anladığımız, önemsediğimiz, saygı duyduğumuz...

Ancak neredeyse evlendiğimiz günden beri aşamadığımız tek bir problemimiz var. Cinselliğe onun kadar düşkün olmamam!

Evet; değilim. Olamıyorum. Neyse bunun için yardım istemiyorum sizden.

Sıkıntıma geleyim. Bu problemden ötürü bir kaç gündür aramız bozuktu. Hatta bozuktan da öte...

Ve bu sabah içindekiler kustu. boşanmak istiyor. Kayınvalidem kanser hastası. Onun durumunu bekleyip ona göre karar verecekmiş. Bir kaç ay kadar...

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Problemi çözmek gibi bir şey istemiyorum artık. En azından şimdilik. Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Ama olmadı işte. Ayrı Ayrı iki iyi insan olabiliriz. Karı-koca olmayı başaramadık herhalde.

Siz olsanız ne yaparsınız? Aynı evde iki yabancı gibi takılmayı mı seçersiniz? Çocuklarım... Of...

Kayınvalidemi severim. Kızıma 2,5 yaşına kadar o baktı. Beklemeli miyim? Ben öğretmenim. Kızım anasınıfında. Oğlum bakıcı da... Taşınırsam ona kim bakacak? Ben taşınmak zorundayım, çünkü eşimin adına tahsisli lojmanda yaşıyoruz.

Yardım edin! bana bir şeyler söyleyin lütfen.
Ben bu konuda tamamen eşinizi haklı gördüm.10 gün geçiyor ve siz hayır diyor sunuz erkeklere yemek verme birliktelik teklif et daha iyi. Siz genç sinizde anladıgım kadarıyla benim eşim 10 olmasa hadım olduk diyip geziyor şunuda yazım bir kadın kocasını red ederse sabaha kadar kadının üzerine lanet yagar.güzel yemek hazırlayın eşinize siz teklif edin. Hatta yemekten sonra siz onu baştan çıkarın karı koca arasında guru olmaz.çünkü eşiniz haklı.

Her ne olursa olsun, bir evde kadının sorumluluğu çok fazla. Evi, ısı, çocuğu, kocası. Her an istemek zorunda değilsiniz ki. Siz de istersiniz, işten eve gelince herşeyiniz hazır olsun, çocuklarınızın karnı tok, sırtı pek olsun. Hiç bunları düşünmeden keyifle o ise odaklanın. Esiniz biraz duyarlı olsa keske. İnsanlık hali yanı, bazen 1 ay olmaz, bazen de 3 gün üst üste olur. Üzüldüm size

Kim ne derse desin ben eşini çok bencil gördüm şu mesajdan sonra. Benim de küçük çocuğum var ve çalışıyorum. Ve haftanın en az 3 akşamı onun uyuturken uyuyakalıyorum.
Yorgun olman, uyuyakalman, reddetmen çok normal. O an görev bilinciyle hareket edip bir şey hissetmemek mi normal olan yani? Reddetmemen lazım diyen bazı kadınları da hiç anlamıyorum.

Kadın hem evde, hem işte, hem çocuk peşinde 7/24 uğraşırken, regl bekleyip birliktelik olmayınca laf sokan adam bunun için boşanmayı gündeme getiriyorsa buyursun boşasın. Hani nerede iyi günde kötü günde yeminleri? Kadının perti çıkıyor adam rahatının peşinde psikolojik baskı kuruyor.
Bu adamın derdi başka asıl cinsellik bahanesi..

+1000.

Doktora falan gitmiş kadın,isteksiz falan değil yok isteksizsiniz diyorsunuz da hanımlar,eşi sanki bahane ediyor gibi bazı şeyleri.Ne var yani yorulmuştur o kadar koşuşturmaya,insan gibi konuşmak varken yeter ayrılalım demek pek de olgunca değil.

Her ne olursa olsun, bir evde kadının sorumluluğu çok fazla. Evi, ısı, çocuğu, kocası. Her an istemek zorunda değilsiniz ki. Siz de istersiniz, işten eve gelince herşeyiniz hazır olsun, çocuklarınızın karnı tok, sırtı pek olsun. Hiç bunları düşünmeden keyifle o ise odaklanın. Esiniz biraz duyarlı olsa keske. İnsanlık hali yanı, bazen 1 ay olmaz, bazen de 3 gün üst üste olur. Üzüldüm size
Kadının fazla tamam. Fakat herkezin oncelikleri olması lazım once eş ve çocuk yemegi yaparsanız ikiside calışıyor sonuçda .temizlik için 15 günde bayan gelse cok yorulmaz sanırım.

Yalnız kadın evliliğin en başından beri böyleymiş , çocuk olduktan sonra değil ki. Hep mi yoğundu hiç mi zaman ayıramıyordu yani. Bu eşe zman ayırmak değil mi. İnsan zaman ayıramadığı biriyle neden evlenir ki?

iki çocugunuz var cinsellik yüzünden boşanınca iki çocuk anne ve babası ayrı sürekli eksiklik hissedicek olabilir sorunlarınız ama bu sorunları atlatana kadar her şekilde yanınızda olmalı çocukları düşünen biri boşanma yoluna gitmez sizin yanınızda olur elinden geleni yapar halamla eniştem 6 yıl sorun yasadı halam psikologa gitti 10 yıl çocukları olmadı çok mutlular eniştemle 6 yıl ev arkadası oldular aralarında bişey geçmedi ama hep yanındaydı. sizde boşanmayın her yolu deneyin tedavi olun gerekirse psikolojik destek alın iki çocugu yalnız büyütmek zor birde çok küçükler sevgiye en ihtiyaçları oldugu zaman boşanmak erkeklere kolay geliyor anne bakar evlenmez ben keyfime evlenirim ayagında oluyor kadınlar Allahın emaneti onun yanında olayım her şekilde basımın tacı diye düşünmüyorlar

Herkese günaydın...
Objektif olarak fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edin.

7 yılı evli olarak geçen 11 yıllık bir birlikteliğimiz var eşimle. Allah bağışlarsa 4 yaşında ve 11 aylık iki de çocuğumuz var. Gündelik hayatta asla sorun yaşamadığımız bir evlilik. hiç kavga etmediğimiz, birbirimiz anladığımız, önemsediğimiz, saygı duyduğumuz...

Ancak neredeyse evlendiğimiz günden beri aşamadığımız tek bir problemimiz var. Cinselliğe onun kadar düşkün olmamam!

Sıkıntıma geleyim. Bu problemden ötürü bir kaç gündür aramız bozuktu. Hatta bozuktan da öte...

Ve bu sabah içindekiler kustu. boşanmak istiyor. Kayınvalidem kanser hastası. Onun durumunu bekleyip ona göre karar verecekmiş. Bir kaç ay kadar...

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Problemi çözmek gibi bir şey istemiyorum artık. En azından şimdilik. Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Ama olmadı işte. Ayrı Ayrı iki iyi insan olabiliriz. Karı-koca olmayı başaramadık herhalde.

Siz olsanız ne yaparsınız? Aynı evde iki yabancı gibi takılmayı mı seçersiniz? Çocuklarım... Of...

Kayınvalidemi severim. Kızıma 2,5 yaşına kadar o baktı. Beklemeli miyim? Ben öğretmenim. Kızım anasınıfında. Oğlum bakıcı da... Taşınırsam ona kim bakacak? Ben taşınmak zorundayım, çünkü eşimin adına tahsisli lojmanda yaşıyoruz.

Sıkıntinjz disinda ne guzel bir evlilik var ama sıkıntida asilmicak bisey değil bence tamam kendinizce asmisiniz ufak redde eskiyi aciyor diyosunuzda belki stresli oldugu icindir bence kendiniz degilde dr yardimiyla asmaya calisip bu saygi ve sevgi olan evliligi kurtarin

Herkese günaydın...

Ya bu erkeklerin, kadınları boşama lüksü beni artık çıldırtıyor !!!

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir hödük !

Kendisine 2 güzel evlat vermiş, annesi ile iyi geçinen( ki şuan burdaki herkesin en büyük problemi bu), üstelik de bir eğitimci(evlatlarınızı iyi yetiştireceğinizi umuyorum bu sebepten), kendisine sevgisini saygısını eksik ekmemiş bir kadın var karşısında... Daha ne istiyor ?

Dik durun, sakın ezilip büzülmeyin.

Akışına bırakın bence, bakalım sırf cinsellik yüzünden sizi boşayacak mı?

Boşarsa, insanlara ve ailesine bu sebebi nasıl sunacak merak ettim yüzsüz !!

Cok celiskili bi konu
Madem evlilik cok muntazam adam ideal bi es ve baba..e o zaman niye hemen razisiniz ayrilmaya
Telafi etmeye calistim ama olmuyor demissiniz e peki var sayalim ayrildiniz colugu cocuguherseyi gectim omur boyu bekar kalmayacaksiniz karsiniza er gec biri cikacak ve mutlaka baska sorunlar olacak demekki adam hassas bu konuda ve benim anladigim kadariyla yakinlastiginiz zamanda adam bu gorev amacli yaptiginizi hissediyor
E oyle oluncada hic bisey yasamamakla esit oluyor erkek icin
Hani demissinizde olmazsa olmazi evliligin diye ozellikle erkegin merkezi sadece sizin esinizin degil her erkek icin en buyuk onceliklerden ilk 3 tedir sizinki fazla duskun diye bu ayrilik sebebi olmamali bence bu kadar kabullenmeyin ayrili iki cocuga da sizede yazik olur iyi olan yonleri madem agor basiyor konusup gonulleyin( ben olsam oyle yapardimki ayni durumlari yasayan biri olarak soyluyorum)

Cinsellik cozulemeyecek bir konu degil.. sanki siz kacar gibi olmussunuz.. oyle hissettim. Hic tedavi olmayi dusundunuz mu peki?

Pembe tuylu kelepcelerden al, bu gece seni yataga baglamak istiyorum de. Bagladiktan sonra da al sana cinsellik al sana tutku diye kirbacla. Iki cocuk, calisma hayati, ev isleri e tabi ki reddedeceksin zaman zaman. Ben seni hakli gordum yazdiklarin kapsaminda

İsteksizm dersen eşindeki isteğide götürürsün.. rol yap diyebilirim sana.. hatta çok güzeldi dün gece gbi yalanlar söyle..
eşim bnm yanıma yaklaşmasa istemese bi kaç yıl aklıma dahi gelmez o derece bezdim ama eşime bunu asla yansıtmadım.. istemiyorum demedim. Isteksiz olduğumu yüzümden anlayınca başım yada karnım ağrıdı bi an gbi kurtarıyorum durumu. Erkekler bir nevi kendini yetersiz görüyor psikolojik etkileniyorlar.. rol yapmak zor deil. :bicak: Katlancaksin cinsellik evlilikte onemli..

esinizin bosanmak istemsinin altinda baska neden yatiyor mu ?
annesinin hastaligi da etkilemis olabilir mi
cunku elimden geleni yaptim bu sorunu astik dediniz

Back