• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Ben diger arkadaslar gibi esinizi hakli bulmadim.
Siz alttan aldikca o da bu durumu buyutmus gibi gorunuyor.

Neden surekli seks askeri gibi hazir kita bekleyesiniz ya hu, bazen reddedilme de olabilir yani neden olmasin cunku insaniz.

Siz ne dusunursunuz bilmem ama ben olsam kapana sikistirilmis hissederdim.
Yorgun olma, hasta olma, ne bileyim hicbir sey yoksa bile o dakika o saatte canimin istememesi luksum bile elimden alinmis.
Oldukca bunaltici.

Bencede esiniz size bu konuda cok baski yapiyor. Ev, is, cocuklarin bakimi cok zor. Sizde insansiniz ve bu tempoda yorulmaniz ve her seferinde istekli olup yanit vermenizi beklemesi bencillik. Sizde esinize ona daha cok vakit ayirmak istediyinizi onunla her gece birlikte olmak istediyinizi ve artik önceliyinizin esiniz oldugunu bu sebeptende isten ayrilicaginizi söyleyin ve ayrilin. Her aksam esiniz eve geldiyinde üstüne atlayin. Inanin ozaman o istemicektir cünki evi tüm yükü onun omuzlarina binince evi gecindirme teladina gitip o yorgun düsüp sizi reddetmeye baslicaktir. Bu sadece bir fikir ama denemeye deyer bence.

bence bu konu yüzünden yuvanızı bozmayın, eğer aynı durumda siz olsaydınız inanın çok kırılırdınız, reddedilmek bazen sadece cinsellik olarak değil, sevilmemek olarak ta algılanabiliyor karşı taraf açısından. Bu konuyu çözebilirsiniz bence gerçekten eşinizi seviyorsanız ve kaybetmek istemiyorsanız biraz fedakarlık yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Direk mı hayır olmaz diyorsunuz kaba degilmi..reddetmeninde bı albenisi olmalı:) kırmadan reddetseniz.acaba zamanında çokmu incittiniz bu noktada sertçe hayır olmazlar filan..İki tarafında haklı yönleri var ama eşinizin bu durumdan dolayı boşanmak istiyorum demesi çok değişik geldi.sanirim sevgisi azalmış ve bunun sebebi cinsellik problemi olduğu için azalmış.kendi iç dünyasında çok büyütmüş meseleyi.

Valla bu devirde istekli adam bile kalmadı millet ya mastürbasyon yapıyo ya karısını aldatıyo.Belki komik gelebilir ama eşinizin bunca yıllık evlilikten sonra hala bu kadar sizi arzulamasına sevinmeniz gerekirken siz boşanmayı düşünüyosunuz. Çok pişman olursunuz benden demesi.

abartı bır sekılde mı düşkün ya da siz abartı sekılde mı ısteksıssınız? bunun çözümü için doktor düşündünüz mü ?

kadın isteksiz değil kocası aşırı istekli.. ve artık takıntı oldugu için insan görev edinir tabiiki bir yerden sonra çünkü psikolojik baskı var.. beyin rahat değil ki akışında ilerlesin..
bizim gibisiniz sizde.. ben gün aşırı isterim eşim her gün ister hatta gece de 2 bile ister.. bende yetişemiyorum malesef.
şimdilik sorun oluşmadı aramızda ama her an oluşabilir diye bekliyorum bu konudan sonra :ruh:

Hepinize sonsuz teşekkür ederim. Farklı düşünceler ışığında düşünüp ne yapmam gerektiğine karar vereceğim. Bir çoğunuzun dediği gibi gerekirse bir uzman yardımı alacağım. Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misiniz?
Etiketlemeyi beceremediysem birisi benim yerime yapabilir mi acaba?

Back