anormal değil galiba. sorun anlık gelişen durumlar. o an çok yorgun oluyorum, uyuya kalıyorum, uyanamıyorum, çocuklar engel oluyor vs..eşim kadar istekli değilim diyorsunuz
eşiniz anormal derecesinde mi istekli
yani her gün mü günde 3 4 kez mi araları ne kadar ayıptır sorması
bunları soruyorum çünkü kimde sorun bilmek lazım
eşiniz bi derece iyi başka insanlara göre.. aldatma vs yollarına girmeden çözüm bulmaya çalışıyor
Sıklığı konusu net değil ama onun ki kadar olmadığı için dediğinizde bu zaman kavramını bilemiyoruz....Çok hassas ve özel konular sormakta bile çekindiğimiz mevzular ama bence de farklı sıkıntılar var gibi....Hiç eşiniz tarafından reddedildiniz mi?Hormonal bir problemim yok. Tahlillerimi yaptırıyorum. Bu süregelen bir durum, yıllardır. tamamen isteksizlik değil durum. onun ki kadar olmadığı için sıkıntı yaşıyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
çocuklarımı düşünüyorum. onlar olmasa bir dk durmazdım. o kadar yoruldum. kavga yok, şiddet yok. herkes söyler hiç iki çocuklu ev gibi değil diye. hiç gürültü bile olmaz. o kadar sakin bi ev. ama teme taş ya cinsellik... yürümüyor...Eşim bana 10 gün yaklaşmayınca çıldırıyorum. Kadınlık gururum kırılıyor sevgim azalıyor. Bazen seyahati oluyor ben regl olmuş oluyorum süre 1 aya çıkınca aklıma boşanma düşünceleri geliyor. Yuvanı kurtarmak istiyorsan reddetme derim. Ama uç şeyler istiyorsa bilemem, onu ben de kaldıramazdım galiba.
Bazen bu konuda tartıştığımız zaman reddetti. Ama sorunben olduğum için bi şekilde yaptım gönlünü. zaten uzun süredir o gelmedi ki bana. reddedilmek istemediği için gelmiyordu. ben gidiyordum. 2 gün en fazla 3 gün arayla...Sıklığı konusu net değil ama onun ki kadar olmadığı için dediğinizde bu zaman kavramını bilemiyoruz....Çok hassas ve özel konular sormakta bile çekindiğimiz mevzular ama bence de farklı sıkıntılar var gibi....Hiç eşiniz tarafından reddedildiniz mi?
o 10 gün içinde regl olduğum bir hafta vardı. bittiği gün istedi ve ne olduğunu hatırlamadığım bir sebepten ötürü olmadı. ertesi sabah yine kavga.
evet başladıktan sonra benimde hoşuma gidiyor ama işte bazen yapamıyorum. başlatamıyorum. zaten uzun bir süredir ben başlatıyorum. o bana gelmiyor. yorulduğunu söylemişti. anlayış gösterdim, haklı dedim ve ben gidiyordum ona.
2 ya da 3 gün ara oldukça normal değil mi sence yani sık bile sayılmaz genç çiftler için....Bazen bu konuda tartıştığımız zaman reddetti. Ama sorunben olduğum için bi şekilde yaptım gönlünü. zaten uzun süredir o gelmedi ki bana. reddedilmek istemediği için gelmiyordu. ben gidiyordum. 2 gün en fazla 3 gün arayla...
bebeğim 11 aylık. 11 aydır her gece en az 5-6 kez uyanıyorum. 1 yıldır çalışmıyordum. okula yeni başladım bir hafta oldu. ve okula başladığım gün regl oldum. ağrıdan ve yorgunluktan mahvolmuş bir 10 gün geçirdim. regl min bittiği gece ne zaman uyuyup kaldığımı hatırlamıyorum bile. yukarıda dedim ya anlık gelişen durumlar diye. belki de dediğiniz gibi düşünüyordur. Bilemiyorum.İşte bittiği gün siz zaten istemelisiniz. Adam 10 gündür tutmuş kendini. O gün siz sürpriz yapmalıydınız mesela. Ben de söylemem eşime ne zaman biteceğini, daha çook var derim o sorunca aslında yoktur yani. Bittiğinde ben belli ederim.
Adam sizin onu istemediğinizi sevmediğinizi bile düşünüyordur bence, şimdi ki gitmelerinizi de sahte buluyor olabilir. Gerçekten isteyip gittiğinizi düşünmüyordur bence.
anormal değil galiba. sorun anlık gelişen durumlar. o an çok yorgun oluyorum, uyuya kalıyorum, uyanamıyorum, çocuklar engel oluyor vs..
of anlatamıyorum galiba kendimi.
anormal değil galiba. sorun anlık gelişen durumlar. o an çok yorgun oluyorum, uyuya kalıyorum, uyanamıyorum, çocuklar engel oluyor vs..
of anlatamıyorum galiba kendimi.
gebelik, lohusalıkta nasıl sabrediyordu?bebeğim 11 aylık. 11 aydır her gece en az 5-6 kez uyanıyorum. 1 yıldır çalışmıyordum. okula yeni başladım bir hafta oldu. ve okula başladığım gün regl oldum. ağrıdan ve yorgunluktan mahvolmuş bir 10 gün geçirdim. regl min bittiği gece ne zaman uyuyup kaldığımı hatırlamıyorum bile. yukarıda dedim ya anlık gelişen durumlar diye. belki de dediğiniz gibi düşünüyordur. Bilemiyorum.
bebeğim 11 aylık. 11 aydır her gece en az 5-6 kez uyanıyorum. 1 yıldır çalışmıyordum. okula yeni başladım bir hafta oldu. ve okula başladığım gün regl oldum. ağrıdan ve yorgunluktan mahvolmuş bir 10 gün geçirdim. regl min bittiği gece ne zaman uyuyup kaldığımı hatırlamıyorum bile. yukarıda dedim ya anlık gelişen durumlar diye. belki de dediğiniz gibi düşünüyordur. Bilemiyorum.
anlayışlıydı. sabretti. ama atık yapamadığın söyledi.gebelik, lohusalıkta nasıl sabrediyordu?
anlayışlı mıydı, tartışır mıydı?
ertesi gün de tartışma oldu işte. artık öyle bir noktaya geldik ki, olmadığı zaman direk tartışıyoruz.Kesinlikle haklısın bu konuda, insan yorgun olunca hiç bir şey düşünemiyor uykudan başka. O gün uyumana hak veriyorum peki ertesi gün, yani ertesi gün 15 dk da olsa ayırabileceğini düşünüyorum. Bence umursamaz davranıyorsun bu konuya, eşini rahatsız eden de bu.
Sana göre aşk sevgi cinsellikten önce gelir ama kutsal saydığımız değerler bir zevk uğruna baş tacı yada ilk sırada olmayabilir ama bunu çoğu erkek ikinci sıraya koyabilir hatta birlikte ilk sırada yer alır...Sıralamada sadece ben merkezli olma onunda bir sıralaması vardır......Eğer bakış açın buysa tabi...Ben kesinlikle uzmana başvurman gerektiğini düşünüyorum bu göz rengi benzetmenden bile belli tabuların...olayın genetikle alakası yok bence....o da haklı biliyorum. zaten hiç üste çıkmaya çalışmadım bu konuda. hep kendimi affettirmeye çalıştım. çok denedim. çok çalıştım. ama demekki bu kadarmış diyorum artık. göz rengimi değiştiremediğim gibi buna da çok fazla müdahele edemiyorum herhalde. çok uğraştım çünkü. eşim için uğraştım. ama yoruldum. çok yoruldum.
Gerçekten istemiyorsanız oturup karşılıklı konuşun iki yetişkin insansınız eşiniz de sizi bu konuda zorlamamalıkarşılıklı olduğu için siz problem yaşamıyorsunuz belki de. Biz de hep böyle. Çok yoruldum bu durumdan. yerimde olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?