ertesi gün de tartışma oldu işte. artık öyle bir noktaya geldik ki, olmadığı zaman direk tartışıyoruz.
diyorum' bu gün olmadı diye neden hemen bozuluyoruz? ertesi gün olsun. ' ama yok...
dedim ya kısır döngü...
yok anlatamamak değilanormal değil galiba. sorun anlık gelişen durumlar. o an çok yorgun oluyorum, uyuya kalıyorum, uyanamıyorum, çocuklar engel oluyor vs..
of anlatamıyorum galiba kendimi.
çok mu reddettin de adam bıktı acaba?anlayışlıydı. sabretti. ama atık yapamadığın söyledi.
Eşim artık bunu çözmek istemediğini söylüyor. Düzelmeyecek diye düşünüyor.Çünkü yıllardır böyle gelmiş gidiyor. Sabredecek hali de kalmamış, anlayış gösterecek te. Bence de Dr.a gitmelisiniz. İnanın eşiniz de çabaladığınızı görünce sevinecektir. Ve düzeltin kendinizi, dediklerimizi yapın. O gün reddetseniz de ertesi gün telafi edin. Eşiniz daha anlayışlı olacaktır. Sizin biyolojik değil psikolojik olduğunu düşünüyorum sorununuzun. Ve bu tarz şeyleri çok geç saate yatağa girmeye bırakınca da üşeniyor insan artık uykusu geldiği için. Daha dinç olduğunuz zaman,saatler de yanaşın yani.
bir süre evet. Evet bıktı!çok mu reddettin de adam bıktı acaba?
o zaman arkadaşların dediği gibi çabaladığını göstermek için dr a git. kadınlar için cinsel isteği artıran şeyler ye iç. birkaç ay sürekli isteyen taraf sen ol.bir süre evet. Evet bıktı!
istemiyor artık beni.
öyleydi zaten.ben yapıyordum. kısır döngü dedim ya ne zaman reddetsem böyle oluyor. uzun bir süredir sorun yoktu. ama iki gün önce oldu işte.birkaç ay sürekli isteyen taraf sen ol.
Eşim artık bunu çözmek istemediğini söylüyor. Düzelmeyecek diye düşünüyor.
Ne düşünmeliyim? Nasıl davranmalıyım? Beklemeli miyim annesi için? yoksa çocuklarım için aynı evde yabancı gibi mi yaşamalıyım?
Eşim boşanmak istiyor. ben ne yapmalıyım?
çok denedim. çok konuştum. ben reddedene kadar herşey mükemmel. ne zaman olmaz desem yine aynı sıkıntı. artık olmuyor. çözülmüyor.Çözmek istiyor musun. Problemin farkında mısın. Eğer evetse bunlar;
Al eşini karşına sakince onu suçlamadan haklı olduğunu, onu anladığını anlat ona. Güzel bir yemek hazırla mesela ve konuş. Boşanmak istemediğini, çözmek istediğini ve bu durumdan senin de memnun olmadığını, onu istediğini belirt kesinlikle. Ama arada bir gerçekten çok yorgun olduğunda ki gerçekten ilk zamanlar bu çok seyrek olmalı, anlayışlı olmasını belirt.
İnternetten araştır biraz tedavileri felan bundan dolayı isteksizlik olurmuş felan anlat ona önemsediğini görsün yani. Ve hangi bölüm ilgileniyorsa ona randevu al, koy önüne randevu kağıdını beni götürür müsün de. Eğer eşin seni seviyorsa ve senin gerçekten çözmek istediğini anlarsa boşanacağını sanmıyorum. Ve çöz gerçekten. Yani böyle bir şey den evliliğim bozulsa çok üzülürdüm.
tamam işte birkaç ay reddetme.öyleydi zaten.ben yapıyordum. kısır döngü dedim ya ne zaman reddetsem böyle oluyor. uzun bir süredir sorun yoktu. ama iki gün önce oldu işte.
istiyorum galiba...tamam işte birkaç ay reddetme.
o kısır döngüyü sen kırmak zorundasın ayrılmak istemiyorsan.
çok denedim. çok konuştum. ben reddedene kadar herşey mükemmel. ne zaman olmaz desem yine aynı sıkıntı. artık olmuyor. çözülmüyor.
istiyorum galiba...
ama çocuklarım ne olacak?
Gerçekten yaptım Psikolojik boyutu hariç kadın doğuma da gittim tahlil de yaptırdım, o doktorla da konustum.. cinsel terapist te araştırdım ama maddi olarak aştı beni. inanın yaptım.Bakın demin anlattığım gibi ciddi konuştunuz mu? Randevu aldınız mı? Adam çözmeye çalıştığınıza inandı mı gerçekten?
Sizin eliniz de herşey. Biz ne desek boş. İnanın çözücek olan sizsiniz. Hiç yapmadığınız kadar yanaşın artık eşinize o zaman reddetmeyin hiç. Yani şöyle bir şey de var 2 gün olmadı mesela biliyorsunuz ki 3.gün olacak artık, siz atın adımınızı. Adamın sizin en yorgun saatinizde adım atmasını beklemeyin yani.
Bilmiyorum.Her istediğinde tamam deseniz sorun olmayacakmı
ya eşinin dediği gibi ev arkadaşı olarak devam edeceksin.istiyorum galiba...
ama çocuklarım ne olacak?
Gerçekten yaptım Psikolojik boyutu hariç kadın doğuma da gittim tahlil de yaptırdım, o doktorla da konustum.. cinsel terapist te araştırdım ama maddi olarak aştı beni. inanın yaptım.
ama ben de yoruldum her seferinde aynı şeyleri yaşamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?