Kiyaslamaniz yanlış ama çalışkan ve akıllı kadınların mal gibiünü yayıp oturan kocalarindan soğuması çok doğal.
Sen kendini geliştirmeye uğraştıkca o kendini gerilemeye uğraşıyor heralde.
Benim arkadaş çevremde de böyle kocası olan birkaç kadın var. O yüzden seni anlayabiliyorum.
Neden evlendin,demişler ama Türkiye'de evlilik dusune taşına, beraber uzunca zaman geçirip yapılan bir şey değil ki çoğu insan için. Sevgiliysen evleniyorsunuyumlu musun, istediğin insan mı, ortak bakış açısına sahip misiniz? Bunlar önemsiz şeyler. Sevgiliysen ve henüz ayrılmadiysan o iş evliliğe gidiyor. Zaten çoğu kişi birlikte bir süre yaşamayı geç birlikte tatile bile gitmiyor ailevi sebeplerden. Tatili geç rahat rahat buluşamiyorlar bile kızlar.
Haliyle sevgiliyiz,evlendik diye evleniyorlar.
Büyük ihtimalle konu sahibi de böyle evlenen biri.
On sene önceki seçimini sorgulamak yersiz olur.
Ama bu saatten sonra da bu adam değişmez... Yapacağı şey ya şimdi ya şartları daha da olgunlaştıktan sonra bu adamdan ayrılmak...
Allah Allaaaah evlenmeden önce atomu tek gözüyle parçalayan diğer gözüyle küresel ısınmaya çare bulan CERN den NASA dan yoğun talep alıp hangisini seçeceğine karar veremeyip bari mariana çukurunu keşfedeyim diyen iq su nirvana adam ne oldu da bu hallere düştü acaba yaMerhabalar aslından nerden başlasam bilemiyorum ama kısaca anlatmaya çalışacağı. Sorun evliliğim kocam. Eşimden gün geçtikçe soğuyorum nedenlerini sıralayacak olursam
1- Şöyle başlayayım. Ben eşimden daha iyi eğitimli ve daha iyi mesleğe sahip ve daha iyi gelirim olan biriyim çevrem eşimden ve eşimin çevresinden daha eğitimli. Eşim o kadar olmasa da çevresi çok cahil bence inanılmaz dedikoducu erkekler bazen elim de onlara uyup telefonda başkasının dedikodusunu saatlerce yapıp sonra o kişinin üzüme hiç bir şey söylemeden hayatlarına devam ediyorlar . Ben dedikoducu erkeklerden nefret ederim haliyle soğuyorum
2- Biliyorsunuz ki hayat çok pahalı maddi olarak yete iyotsuz bir çok şeye çocuklarım onların eğitimi onlara iyi bit gelecek sunmak herkes gibi benim için de çok önemli bunun İçin de para lazım ben işimde fazla kazanmak İçin elimden gelenden fazlasını yapıyorum erken gidiyorum geç çıkıyorum çok çalışıyorum kazancım ondan fazla olmasına rağmen daha da arttırmaya çalışıyorum ama yetmiyor ondan da çaba bekliyorum ama o asla daha fazla kazanmak İçin yormaz kendini ona yapabileceği ek iş alternatifleri sınıyorum onu da ben araştırıp arkadaşlarımın eşlerinin yaptığı işlerden örnek veriyorum yapması gereken şey bşr kaç Online eğitim alıp işi öğrenip sonra bu öp uda iş aramam ki zaten kendi mesleğiyle alakalı şeyler ama asla kendini yormaz o telefondan PC den saçma videolar izlemeyi alışveriş sitelerinde gezmeyi saçma sapan tespih açık arttırımı bilmem be videoları izlemeyi tercih eder. Yani asla kendimi geliştireyim yok . Ben evde de mesleğimi geliştirecek bana katkı sağlayacak şeyler yaparken o sadece salak salak videolar izleyip yan gelip yatıyor bu da beni yine ondan çok soğuyor.
3. Asla Zeki değil beynini kullanmayı bile sevmez hiç bir şeyi aklında tutmaya bile uğraşmaz her şeyi o an bana söyler ve zamanı gelince hatırlatmamı ister ben bunu aklımda tutmakla uğraşamam diyip saçma tik tok videoları izlemeye geri döner ve gittikçe gerçekten zeka seviyesinin düştüğünü düşünüyorum söylediklerimi anlamıyor bile kaç kez anlatmak zorunda kalıyorum bu arada sağlıkla ilgili problem değil bu anlamama zorla Muayane ettirdim beyin MR ı bile çekildi bir şey yok. Yani beyim tamamen kullanmamaya bağlı köreliyor.
4-çevremdeki kişiler ve eşleri gerçekten çok elit adamlar o kadar çalışkan ve başarılı ki her gün yeni bir fikir yeni bir girişimle geliyorlar ve başarılılar benim ki saçma sapan tik tok videoları izleyin akşam koltukta sızana kadar yangelip yatıyor bu da haliyle soğutuyor beni.
5- iki çocuğumuz var çocuklarla benim zorunla da olsa biraz ilgili sayılır çocuklarım babalarını çok seviyoru sanırım tek katlanır yanı bu
6- ailesiyle çok farklıyız hiç anlaşamam kötü değiliz ama yaşam tarzlarınhiç bana uygun değil ve çok pisler evleri pislik içinde gidince resmen depresyona girip benim burada be işim var düşüncelerine kapılıp gelirim bu yüzden yılda bir giderim sadece ama bile bana yeter bilmiyor muydun demeyin gerçekten bilmiyordum ailem resmî bir şey olmadan ailesiyle asla tanışmama izin vermedi zaten başka şehirdeler evlene kadar 3 kere gördüm annesini isteme nişan düğün düğün zaten bizim memlekette oldu pek çevresi olan insanlar değil bizden zaten nerde olursa olsun gelen az olur dediler dolayisiyla bizim memlekette olsun dedik vari memeleketlerşne evlerine ilk kez evliyken gittim ve hayatımın şokunu yaşadım önceden bilseydim aşk evlenmezdim
7- dolayısıyla onunla artık birlikte olmak bile bana işkence gibi geliyor cinsellikten de soğudum çünkü ilkel bşr yaratık gibi yiyeyim içeyim sevişeyşm yatayım modunda kendimi geliştireyim çocukların geleceğini düşüneyim yok haliyle ben de istemiyorum kaçıyorum bu defa da o soru oluyor kadınlık yapmıyor muşum sanki sen düzgün erkeklik yapıyorsun.
Şimdi soruyorum bizden basıl olacak nasıl devam edeceğiz
Daha yazacak çok şey var ama çocuklar izin vermiyor şu an ara ara gelip yazdıklarınızı okuyup yazmaya devam edeceğim
Böyle zeki çalışkan elit bir kadın için sözkonusu olabilir mi böylesine bir seçimKiyaslamaniz yanlış ama çalışkan ve akıllı kadınların mal gibiünü yayıp oturan kocalarindan soğuması çok doğal.
Sen kendini geliştirmeye uğraştıkca o kendini gerilemeye uğraşıyor heralde.
Benim arkadaş çevremde de böyle kocası olan birkaç kadın var. O yüzden seni anlayabiliyorum.
Neden evlendin,demişler ama Türkiye'de evlilik dusune taşına, beraber uzunca zaman geçirip yapılan bir şey değil ki çoğu insan için. Sevgiliysen evleniyorsunuyumlu musun, istediğin insan mı, ortak bakış açısına sahip misiniz? Bunlar önemsiz şeyler. Sevgiliysen ve henüz ayrılmadiysan o iş evliliğe gidiyor. Zaten çoğu kişi birlikte bir süre yaşamayı geç birlikte tatile bile gitmiyor ailevi sebeplerden. Tatili geç rahat rahat buluşamiyorlar bile kızlar.
Haliyle sevgiliyiz,evlendik diye evleniyorlar.
Büyük ihtimalle konu sahibi de böyle evlenen biri.
On sene önceki seçimini sorgulamak yersiz olur.
Ama bu saatten sonra da bu adam değişmez... Yapacağı şey ya şimdi ya şartları daha da olgunlaştıktan sonra bu adamdan ayrılmak...
Abla o egoyu bi indir,hemen indir,hd indir diyesim geldi.Merhabalar aslından nerden başlasam bilemiyorum ama kısaca anlatmaya çalışacağı. Sorun evliliğim kocam. Eşimden gün geçtikçe soğuyorum nedenlerini sıralayacak olursam
1- Şöyle başlayayım. Ben eşimden daha iyi eğitimli ve daha iyi mesleğe sahip ve daha iyi gelirim olan biriyim çevrem eşimden ve eşimin çevresinden daha eğitimli. Eşim o kadar olmasa da çevresi çok cahil bence inanılmaz dedikoducu erkekler bazen elim de onlara uyup telefonda başkasının dedikodusunu saatlerce yapıp sonra o kişinin üzüme hiç bir şey söylemeden hayatlarına devam ediyorlar . Ben dedikoducu erkeklerden nefret ederim haliyle soğuyorum
2- Biliyorsunuz ki hayat çok pahalı maddi olarak yete iyotsuz bir çok şeye çocuklarım onların eğitimi onlara iyi bit gelecek sunmak herkes gibi benim için de çok önemli bunun İçin de para lazım ben işimde fazla kazanmak İçin elimden gelenden fazlasını yapıyorum erken gidiyorum geç çıkıyorum çok çalışıyorum kazancım ondan fazla olmasına rağmen daha da arttırmaya çalışıyorum ama yetmiyor ondan da çaba bekliyorum ama o asla daha fazla kazanmak İçin yormaz kendini ona yapabileceği ek iş alternatifleri sınıyorum onu da ben araştırıp arkadaşlarımın eşlerinin yaptığı işlerden örnek veriyorum yapması gereken şey bşr kaç Online eğitim alıp işi öğrenip sonra bu öp uda iş aramam ki zaten kendi mesleğiyle alakalı şeyler ama asla kendini yormaz o telefondan PC den saçma videolar izlemeyi alışveriş sitelerinde gezmeyi saçma sapan tespih açık arttırımı bilmem be videoları izlemeyi tercih eder. Yani asla kendimi geliştireyim yok . Ben evde de mesleğimi geliştirecek bana katkı sağlayacak şeyler yaparken o sadece salak salak videolar izleyip yan gelip yatıyor bu da beni yine ondan çok soğuyor.
3. Asla Zeki değil beynini kullanmayı bile sevmez hiç bir şeyi aklında tutmaya bile uğraşmaz her şeyi o an bana söyler ve zamanı gelince hatırlatmamı ister ben bunu aklımda tutmakla uğraşamam diyip saçma tik tok videoları izlemeye geri döner ve gittikçe gerçekten zeka seviyesinin düştüğünü düşünüyorum söylediklerimi anlamıyor bile kaç kez anlatmak zorunda kalıyorum bu arada sağlıkla ilgili problem değil bu anlamama zorla Muayane ettirdim beyin MR ı bile çekildi bir şey yok. Yani beyim tamamen kullanmamaya bağlı köreliyor.
4-çevremdeki kişiler ve eşleri gerçekten çok elit adamlar o kadar çalışkan ve başarılı ki her gün yeni bir fikir yeni bir girişimle geliyorlar ve başarılılar benim ki saçma sapan tik tok videoları izleyin akşam koltukta sızana kadar yangelip yatıyor bu da haliyle soğutuyor beni.
5- iki çocuğumuz var çocuklarla benim zorunla da olsa biraz ilgili sayılır çocuklarım babalarını çok seviyoru sanırım tek katlanır yanı bu
6- ailesiyle çok farklıyız hiç anlaşamam kötü değiliz ama yaşam tarzlarınhiç bana uygun değil ve çok pisler evleri pislik içinde gidince resmen depresyona girip benim burada be işim var düşüncelerine kapılıp gelirim bu yüzden yılda bir giderim sadece ama bile bana yeter bilmiyor muydun demeyin gerçekten bilmiyordum ailem resmî bir şey olmadan ailesiyle asla tanışmama izin vermedi zaten başka şehirdeler evlene kadar 3 kere gördüm annesini isteme nişan düğün düğün zaten bizim memlekette oldu pek çevresi olan insanlar değil bizden zaten nerde olursa olsun gelen az olur dediler dolayisiyla bizim memlekette olsun dedik vari memeleketlerşne evlerine ilk kez evliyken gittim ve hayatımın şokunu yaşadım önceden bilseydim aşk evlenmezdim
7- dolayısıyla onunla artık birlikte olmak bile bana işkence gibi geliyor cinsellikten de soğudum çünkü ilkel bşr yaratık gibi yiyeyim içeyim sevişeyşm yatayım modunda kendimi geliştireyim çocukların geleceğini düşüneyim yok haliyle ben de istemiyorum kaçıyorum bu defa da o soru oluyor kadınlık yapmıyor muşum sanki sen düzgün erkeklik yapıyorsun.
Şimdi soruyorum bizden basıl olacak nasıl devam edeceğiz
Daha yazacak çok şey var ama çocuklar izin vermiyor şu an ara ara gelip yazdıklarınızı okuyup yazmaya devam edeceğim
Ay gercekten sunu diyecektim.Online egitimle mi elit insan oldu nedirBu arada size bir önerim var. Mesleğinizi geliştirmeye harcadığınız zamanınızı biraz kısıp noktalama işareti çalışın bence. Bu kadar kendinizi övüp durmuşsunuz, yakışmıyor bu yazım şekli çizmeye çalıştığını profile.
yahu beyni varmı yok mu diye değilBeyni var mı yok mu diye kontrole götürmüş
İlkokul mezunu olsa yapmazdı
Arkadaşım ben konu sahibinin aşağıdaki yorumuna istinaden yazdım. Burada adamın hasta olmadığını söylüyor,aşağılıyor. Bu mesajdan sonra millet dalga geçmesin diye sağlık muhabbeti uydurduysa ben okumadım. İlk mesaja yorum yapıyorum.yahu beyni varmı yok mu diye değil
kadın kendisi anlattı 3 yıllık bakıcımızın adını unuttu diye
bazı alzheimer türleri var mesela 40 yaş altı başlayıp çok hızlı ilerliyor
ya da benzeri hastalıklar...olur mu olur.
Asla Zeki değil beynini kullanmayı bile sevmez hiç bir şeyi aklında tutmaya bile uğraşmaz her şeyi o an bana söyler ve zamanı gelince hatırlatmamı ister ben bunu aklımda tutmakla uğraşamam diyip saçma tik tok videoları izlemeye geri döner ve gittikçe gerçekten zeka seviyesinin düştüğünü düşünüyorum söylediklerimi anlamıyor bile kaç kez anlatmak zorunda kalıyorum bu arada sağlıkla ilgili problem değil bu anlamama zorla Muayane ettirdim beyin MR ı bile çekildi bir şey yok. Yani beyim tamamen kullanmamaya bağlı köreliyor.
evet ilk mesajda yoktu ama unutuyor herşeyi diye yazmış sonraArkadaşım ben konu sahibinin aşağıdaki yorumuna istinaden yazdım. Burada adamın hasta olmadığını söylüyor,aşağılıyor. Bu mesajdan sonra millet dalga geçmesin diye sağlık muhabbeti uydurduysa ben okumadım. İlk mesaja yorum yapıyorum.
Ay şuraya çok güldümkoşturan ve adamın yaptığı hiçbir şeyi de beğenmeyen bir kadın olunca adam ne uğraşacam diye sallıyor da olabilir. bu da MR'da çıkmaz
Yüksek zekalı lisanslı hanımefendi noktalama işareti nedir bilirmisiniz acaba .???;;;,,, okuyamıyor insanHerkes aşağı yukarı aynı şeyleri yazmış totan cevap vereyim evlenmeden önce böyle değil miydi demişsiniz anlatayım. Eşim resmen evlenmeden önce beynimi yıkamış ve ajitasyon yapmış o zamanlar daha öğrenciydim gözüm açılmamıştı hayatı toz pembe görüyorum sanırım ve bana sürekli şunları söyleyip duruyordu seni kimse benim kadar çok sevemez bende ayrılırsan çok yanlış kişilerde heba olursun mesleğin paranın hiç bşr önemi yok seni beni kadar seven başka birini bulamazsın diye diye beynimi yıkamış resmen ailesini çok yanlış anlatmış ayrılmaya kalktığımda sürekli ajitasyon yaptı seni sevmiştim beni şimdi yarı yolda bırakıyorsun bundan sonra mutlu olacağını mı düşünüyorsun falan filan diyip duruyordu diyorum ya beyni yıkamış resmen Sonra işte evlendik bu kez çocuk çocuk diye tutturdu çocuk da oldu inanın sanki uykudaydım da şimdi uyanmışım gibi geliyor ben neden bunşa evlenmişim diye sorguluyorum kendimi bir de evlendikten sonra iyice köşe yastığı oldu
Neden sevmedigin adama umut veriyorsun boşan belki o da kendisini olduğu gibi kabul eden birini bulur neden insanların hayatından çalıyorsunuz.Darısı başıma çocuklarımın biraz daha büyümesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?