Ne yapmalıyım kendimi çaresiz hissediyorum

Bişe sorucam, eşiniz elinde telefon video izlerken siz napıyorsunuz? Sürekli gelecek kaygısı olan, yatırım planları yapan, garantici, kontrolcü, mükemmeliyetçi, sürekli eleştiren, eşini hep başkaları ile kıyaslayan bir kadından sıkılıp kendini video izlemeye vurmuş, arkadaşları ile muhabbet edip kafa dağıtan bir adam gördüm ben. Sizin kendinizi gördüğünüz mükemmellikte eşiniz sizi görüyor mu? Bence görmüyor öle olsa Yani bu harika ötesi zeki, kültürlü, çevresi geniş karıma layık olmalıyım diye çabalar. Eşinize unutkansın mr çektirelim demişsiniz kabuk etmiş, size verdiği değerdir bu, sonucu sormamış çünkü size güveniyor, bide şu var siz zaten harika olduğunuz için eşinize düşünecek bişe bırakmamışsınız, herşeyi düşünüp planlamayı ve kıyas yapmayı bırakın da akşam eşinizle biraz da onun ilgi alanlarına katılıp eğlenmeye çalışın.

Haluk ve meltem geldi aklıma
Ama meltem kocasını yinede seviyordu.
Elit bir koca bulma zamanın gelmiş seninde.

Ahh çocuklar ah çocuklar

İnanılmaz haklı ve gerçekçi bir yorum.

Uslubunuz biraz aşağılayıcı evet ama ben sizi anladim bir evlilik kurulmuş bir tarafın çabası var çocuklara para yetistirsin ev işi yapsın her şeyi düşünsün toplasın toparlasin diğer taraf telefonda bütün gün tiktok izlerse insan biraz bozulur tabi. Probisin kokusunun konusu ile bu konu bence özünde biraz aynı sadece burada konu sahibi kocasından çok bıkmış burada arkasından saydırıyor biraz daha kibar saygılı anlatsa hepimiz hak verecektik bence.

Bence saygıyı kaybettiğiniz biriyle olmaya değmez medenice boşanmak lazım şartlar olgunlaşır olgunlaşmaz.

Allah Allaaaah evlenmeden önce atomu tek gözüyle parçalayan diğer gözüyle küresel ısınmaya çare bulan CERN den NASA dan yoğun talep alıp hangisini seçeceğine karar veremeyip bari mariana çukurunu keşfedeyim diyen iq su nirvana adam ne oldu da bu hallere düştü acaba ya
O milyon milyon dolar kazandığı işlerde sabaha kadar çalışan adama ne oldu acaba
Peki ya siz çevrenizdeki o elit adamlardan biri yerine niye bu adamı kendinize layık gördünüz? Siz kiiiii……daha doğru dürüst yazı yazmayı beceremiyorken acaba neden?
Erkeklik yapmak nasıl oluyor tam olarak?
Aşırı kibirli ve komplekslisiniz, bunu düzeltebilirseniz gerisi hallolur
Eşinizi diğer elit adamlarla kıyasladığınız gibi kendinizi de kıyaslamakla başlayın işe
Son olarak size katıldığım tek nokta bence de adamın aklıyla zoru var, karısının elit adamlarla kendisini kıyaslayıp beğenmemesi sonucu akılsız olduğunu düşündüğü için beyin MR I çektiren bir adam…..beyni olduğuna emin olmuşsunuz neyseki

Böyle zeki çalışkan elit bir kadın için sözkonusu olabilir mi böylesine bir seçim

Şimdi zeki olmayan adam mı suçlu yoksa böyle bir adamı seçip üzerine iki çocuk yapan "çok zeki" siz mi suçlusunuz bilemedim.

Ay okurken ben gerildim vallahi.
Burada yazdıklarınızı eşinize diyor ve yansıtıyorsanız zaten o da sizinle mutlu değildir.
Yanlış anlamanızı istemem ama bu kadar baskıcı, kontrollü, kendisini ezen biriyle olmaktansa, hiç kazancı olmayan ama eve geldiğinde huzur veren insanla daha mutlu olabilir o da.
Sizin onu aşağıda gördüğünüz kadar, onun sizi yukarıda gördüğünü düşünmüyorum.

Ben utandım yeminle.

Abla o egoyu bi indir,hemen indir,hd indir diyesim geldi.
Evlendigim adamin zekasini kucumsemem,baska adamlarla karsilastirmam.
Okuduklarimdan anladigim cok hirslisiniz.
Evet cocuklarin gelecegi onemli,okutalim 3-5 bisey birakalim ama ,adam calisiiyor ek is yap demeniz ustelik siz de iyi gelir getirirken eve yersiz bence.
Ne zaman dinleniyorsunuz?
Ahlak sinirlari icinde kocamin izledigi seylere de karismam bi zahmet.Benim esim tiktok bilmez.Ama dinlenmek,kafa dagitmak icin bin yil onceki kurtlar vadisi bolumlerini izler djdjdj bana komik geliyor ama izleme bunu demek haddim degil .O da oyle kafa bosaltiyor demek.

Ay gercekten sunu diyecektim.Online egitimle mi elit insan oldu nedirYazdigi okunmuyor daha

Beyni var mı yok mu diye kontrole götürmüş
İlkokul mezunu olsa yapmazdı
yahu beyni varmı yok mu diye değil
kadın kendisi anlattı 3 yıllık bakıcımızın adını unuttu diye
bazı alzheimer türleri var mesela 40 yaş altı başlayıp çok hızlı ilerliyor
ya da benzeri hastalıklar...olur mu olur.

Yazdiklarini okudukca aklima yorum geliyor.Konu sahibi kesin beni de mr cektirmeye goturecek beyin var mi yok mu bakin diye
Dra ne dediniz peki sikayet olarak mr cektirken?Bakin bakalim kocamin beyni yerinde mi?dediniz de onlar da cekti mi?

Arkadaşım ben konu sahibinin aşağıdaki yorumuna istinaden yazdım. Burada adamın hasta olmadığını söylüyor,aşağılıyor. Bu mesajdan sonra millet dalga geçmesin diye sağlık muhabbeti uydurduysa ben okumadım. İlk mesaja yorum yapıyorum.

evet ilk mesajda yoktu ama unutuyor herşeyi diye yazmış sonra
unutmak da değil bence adam muhtemelen önemsemiyor. hatta belki herşeyi üstlenen, koşturan ve adamın yaptığı hiçbir şeyi de beğenmeyen bir kadın olunca adam ne uğraşacam diye sallıyor da olabilir. bu da MR'da çıkmaz

konu sahibi
bu kadar saygınız bittiyse bu evlilikte adam ne yapsa size batacaksa madem ayrılın...

ama "çaresiz" hissediyorum yazmışsınız
çünkü anladığım adam olmadan geçinecek bir para kazanmıyorsunuz aslında
yani mesela farkınız nedir?
adam 10 alırken siz 15 mi alıyorsunuz?
yoksa adam 8 alırken siz 58 mi alıyorsunuz?

bu hayretler edilen işyeri farkı nedir?

bu kadar donanımlı zeki bir insandınız adamın "seni benim kadar kimse sevmez" manipülasyonunu nasıl oldu da, tabiri hoş görün, yediniz?
sizi manipüle edebildiğine göre adam da o kadar gerizekalı değil gibi duruyor esasen.

bakın insanlar benzer oldukları kişilerle evlenip sonra seneler içinde de farklılaşabilir
özellikle de erken yaşta/ilişki tecrübesi olmadan yapılan evliliklerde oluyor
yola aynı yerden başlıyorsun ama bakıyorsun bambaşka yerlere gitmişsin. olabilir.
ama sizinki biraz incitici bence. bu kadar saygı duymadığım bir insanla aynı evde yaşayıp eşim deyip çocuk büyütemezdim ben mesela. saygı bitmişse herşey bitmiştir benim için.

benim ilişkimde de erkek arkadaşımla aramızda bariz bir eğitim/kültür ve gelir farkı var-dı. ciddi bir ilişki diye başlamadığı için bu başta sorun olmamıştı. ama baktık işler değişiyor, ailelerdir, ciddi bir gelecek planıdır, hayatı tamamen paylaşmaktır bunları yapamıyoruz, yapmaya çalıştıkça gerginlik oluyor. biz devam ettiremedik. tabii ki her ilişki kendine özgü dinamiklere sahip, ama bilemiyorum eşime/sevgilime bu kadar tepeden baksam saygı duymasam bu kadar eleştirsem (eleştiride haklıyım veya haksızım o bile önemsiz bir yerden sonra) yolumu ayırır, çocuklarımın babası olarak hayatımda yerini saygı çevresinde korumaya çalışırdım sanırım.

koşturan ve adamın yaptığı hiçbir şeyi de beğenmeyen bir kadın olunca adam ne uğraşacam diye sallıyor da olabilir. bu da MR'da çıkmaz
Ay şuraya çok güldüm Allah da sizi güldürsün.

Arada ne saygı var ne de sevgi. Adam gerizekalı geliyor konu sahibine,daha da yapacak bir şey yok.

Yüksek zekalı lisanslı hanımefendi noktalama işareti nedir bilirmisiniz acaba .???;;;,,, okuyamıyor insan

Darısı başıma çocuklarımın biraz daha büyümesini bekliyorum
Neden sevmedigin adama umut veriyorsun boşan belki o da kendisini olduğu gibi kabul eden birini bulur neden insanların hayatından çalıyorsunuz.

Çok bencilce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…