- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
gözlerim bozulacakti nerdeyse. Ama merakimdan okudum adami gömüssünüz resmen madem bukadar sikayetcisin 2 cocuk yaparken aklin nerdeydi. Bide böyle yok kültürlüyüm soyleyim böyleyim Pardon kraliyet ailesindenmi geldiniz.?. Bir insan esini baska erkeklerle niye kiyaslar insanin aklina gelmez. Bence bosanin adami bukadar asagalamaya hakkiniz yok daha elit kültürlü biriyle evlenin evde Mozart falan calan biriyle.
ay cok güldümmmHer halükarde bulacağı erkek yatakta mozart çalacaktır.
O zaman esinizle duygularinizi paylastiginiz bir konusma yapin. Eger kendisi caba harcamazsa bosanacaginizi soyleyin. Dediginiz gibi rahati yerinde su an biraz rahatini bozun bence bosanma lafini ciddi soylerseniz esiniz gelisim gosterebilir.Merhaba tekrar. Yorumlarım hepsini okudum. Öncelikle şunu söyleyeyim adamın beyni var mı yok mu diye MR çektirmedim tabiki aşırı unutkan olduğu İçin çekildi MR her şeyi unutuyor en basit şeyi bile aklında tutamıyor ya da tutmak istemiyor yani MR unutkanlık İçin çekildi kan tetikleri de yapıldı bir şey çıkmadı. Dr bile kitap okumasını beyin jimnastiği yapmasını önerdi.
Eşim öyle boşanayım başkasıyla evleneyim kafasında biri değil çünkü onun keyfi yerinde herşeyi düşünen bir karışı var ayrıca o asla çalışmayan bir kadınla evlenmez yani sadece o çalışıp eve para getirip tüm parasını eve haraçtaysak kafada biri değil evet bunu evlendikten sonra anladım ne yazık ki evlenene kadar gayet iyiydi bana göre ya da benim gözüme perde inmişti gerçekleri görememiştim. Mesela bir örnek vereyim bir kere bir laf arasında benden önce görüştüğü kız arkadaşlarından birini sırf denemek için yemekten sonra cüzdanımı araba unuttum sen öder misin hesabı demiş kız da yanımda para yok kartım evde kaldı sen araban cüzdanını al gel dediği için kızdan ayrılmış bunu daha yeni anlattı bana
Ben ona çocuklarımızın geleceği için bir şeyler yapmalıyız ilerde okulu şuyu bunu İçin para gerekir dediğimde biz kolajlerere mi okuduk ne gereği var diyen biri hep çocukları değil bşraz da kendimizi düşünelim ben çok çalışmayı sevmiyorum diyor ki asla çok çalışmıyor aktif çalıştığı gün sayısı 2 bazen 3 diğer günler full bol
Ek iş dediğim mesleğiyle ilgili bir eğitim daha alıp onla ilgili bir şey yapması ki bunu İçin çok vakti var ama asla almak istemiyor onun yerine tik tok videoları izlemeyi tercih ediyor
Zorla bir işi birlikte yaptığımızda 10 dakikada bir bir kaç video izleyip sonra işe devam ediyor
Çocuklar video izlemesine engel olduğunda barışırız çağırıyor kendi başınıza oynayın diyor
Neden şu an boşanmıyorum
1- dediğim gibi çok yoğun çalışıyorum yoğun çalışmak zorundayım sabah erken gidip geç geliyorum dolayısıyla çocukları okula bırakıp almak işi onda boşanırsam çocuklar bende kalırsa okula bırakıp alma işi benim için çok zor
2-2 çocuk olunca biriyle ödev yapınca diğeriyle birinin ilgilenmesi gerekiyor evde benden başka bir erişkinin daha olması şart aile desteğim sıfır yatılı bakıcı çok pahalı tutamam okulda acil bir şey olduğunda o boş olduğu İçin genelde o gidiyor benim izin almam çok zor
Yani bunlar İçin elim ayağım bağlı
yalnız eşiniz zorla sizin istediğiniz insan olmaz, olmayacak ki....Asla daha fazla çaba gösterip kendini yaramazmış onu rahat bırakmalıymışım zaten bana da çabala diye kendi demiyormuş isterse boşanırmışız ( kesinlikle blöf yapıyor) o zaman çocuklarla tek başıma nasıl yapacakmışım görür müşüm vs vs
Modern miymiş bu abi? Ne kadar güzel. Tutma kız yardımcı falan, duvarlara kadar bu modern abiye sildir, bak o zaman modernlik kalıyor mu ahahahahahahahKonuşmayı çok denedim çok konuştum beni suçlamaya başlıyor çok kazanıyordum diye kendini bir şey sanıyorsun çok havalanıyorsun modern toplumlarlarda kadının erkekten fazla kazanması gayet normalmiş modern olmalıy mışın sorun benim senden fazla kazanmam değil senin hiç çaba göstermemen diyorum ben çaba gösterip meslek sahibi oldum daha ne yapayım diyor ki mesleği bizim aileye göre düşük bir meslek sayılır ama kendi ailesine göre gayet büyük çünkü ailede doğru düzgün okuyan yok. Ben hayatı yaşamayı seviyorum çalışmayı değil diyor. Tamam onu da sev ama çocuklarımız var zaten beni değil çocukları düşün diyorum tek başıma yenemiyorum diyorum bir çok çocuktan daha iyiler çok da şey yapma diyor. Tek istediği çok çalışmadan yaşayacak kadar para kazandın ve bşr koltukta yata yata video izleyerek hayatını sürdürsün
Bence bi mr da kendinize cektirin.Cocuklarin basinda biri olsun diye evli kalmak mantikli degil cunku.Merhaba tekrar. Yorumlarım hepsini okudum. Öncelikle şunu söyleyeyim adamın beyni var mı yok mu diye MR çektirmedim tabiki aşırı unutkan olduğu İçin çekildi MR her şeyi unutuyor en basit şeyi bile aklında tutamıyor ya da tutmak istemiyor yani MR unutkanlık İçin çekildi kan tetikleri de yapıldı bir şey çıkmadı. Dr bile kitap okumasını beyin jimnastiği yapmasını önerdi.
Eşim öyle boşanayım başkasıyla evleneyim kafasında biri değil çünkü onun keyfi yerinde herşeyi düşünen bir karışı var ayrıca o asla çalışmayan bir kadınla evlenmez yani sadece o çalışıp eve para getirip tüm parasını eve haraçtaysak kafada biri değil evet bunu evlendikten sonra anladım ne yazık ki evlenene kadar gayet iyiydi bana göre ya da benim gözüme perde inmişti gerçekleri görememiştim. Mesela bir örnek vereyim bir kere bir laf arasında benden önce görüştüğü kız arkadaşlarından birini sırf denemek için yemekten sonra cüzdanımı araba unuttum sen öder misin hesabı demiş kız da yanımda para yok kartım evde kaldı sen araban cüzdanını al gel dediği için kızdan ayrılmış bunu daha yeni anlattı bana
Ben ona çocuklarımızın geleceği için bir şeyler yapmalıyız ilerde okulu şuyu bunu İçin para gerekir dediğimde biz kolajlerere mi okuduk ne gereği var diyen biri hep çocukları değil bşraz da kendimizi düşünelim ben çok çalışmayı sevmiyorum diyor ki asla çok çalışmıyor aktif çalıştığı gün sayısı 2 bazen 3 diğer günler full bol
Ek iş dediğim mesleğiyle ilgili bir eğitim daha alıp onla ilgili bir şey yapması ki bunu İçin çok vakti var ama asla almak istemiyor onun yerine tik tok videoları izlemeyi tercih ediyor
Zorla bir işi birlikte yaptığımızda 10 dakikada bir bir kaç video izleyip sonra işe devam ediyor
Çocuklar video izlemesine engel olduğunda barışırız çağırıyor kendi başınıza oynayın diyor
Neden şu an boşanmıyorum
1- dediğim gibi çok yoğun çalışıyorum yoğun çalışmak zorundayım sabah erken gidip geç geliyorum dolayısıyla çocukları okula bırakıp almak işi onda boşanırsam çocuklar bende kalırsa okula bırakıp alma işi benim için çok zor
2-2 çocuk olunca biriyle ödev yapınca diğeriyle birinin ilgilenmesi gerekiyor evde benden başka bir erişkinin daha olması şart aile desteğim sıfır yatılı bakıcı çok pahalı tutamam okulda acil bir şey olduğunda o boş olduğu İçin genelde o gidiyor benim izin almam çok zor
Yani bunlar İçin elim ayağım bağlı
Boşanırsan bu dediklerimi nasıl yapacağım peki kim çocukları bırakıl aşacak evden çıktığım saatte okulları bile açılmamış oluyor ailemin yaşadığı şehre geçeyim desem ailem asla destek değil çocuklarla asla ilgilenmezler sevip kenara geçerler yarım saatliğine bile bırakamam ayrıca koca olacak ikişi hiç bir şeye karışmaz artık çocukların okul taksidini bile ödemez ki şimdide ödemiyor gerçi ben ödüyorum ama en azından kira faturalar onda kira ve fatura da ödersem maddi olarak yetemem kazancım evet ortalama üstü ama çok da değil çocukları okul takisid çok fazla bu saatten sonra alıştıkları okulu da değiştirmememBence bi mr da kendinize cektirin.Cocuklarin basinda biri olsun diye evli kalmak mantikli degil cunku.
Cocuklari alcak kimse yokmus okuldan sonra .Sirf bu yuzden bosanmiyirmus xjdjjdj3. maddede okumayı bıraktım. Dedikodu sevmem diyen kadın tanımadığı insanlar okusun diye madde madde niye kocasından tiksindiğini ve kendisinin niye daha üstün olduğunu yazmış dojforjodndjjd
Allah akıl fikir versin. Madem bu kadar tiksiniyorsun kocandan, maddi gelirin de var, boşan. Başka ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki?
Adam hiç işe yaramıyor değil aslında. Sadece konu sahibinin ideallerindeki koca değil. Şu saatten sonra olmaz da, kimse olmadığı birine dönüşmez .Cocuklari alcak kimse yokmus okuldan sonra .Sirf bu yuzden bosanmiyirmus xjdjjdj
Evet buraya yazıyorum çünkü başka kimseyle konuşamıyorum bu konuları be ailemle be arkadaşlarımla patlamak üzereyim3. maddede okumayı bıraktım. Dedikodu sevmem diyen kadın tanımadığı insanlar okusun diye madde madde niye kocasından tiksindiğini ve kendisinin niye daha üstün olduğunu yazmış dojforjodndjjd
Allah akıl fikir versin. Madem bu kadar tiksiniyorsun kocandan, maddi gelirin de var, boşan. Başka ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki?
Bunlar sizin için çok mu kolay şeyler çocukları okuldan 5 te almak gerek ben 7 de çıkıyorum kimsem yok diyorum gerçekten kim alacak bşr fikriniz varsa söyletin uyutulmayayım buraya da bu yüzden yazıyorum zaten akıl akıldan üstündür diye gerçekten çaresizim be bunaldımCocuklari alcak kimse yokmus okuldan sonra .Sirf bu yuzden bosanmiyirmus xjdjjdj
Bu adamı siz seçmişsiniz. Evlenmeden önce dahiydi, entelektüeldi, tespih koleksiyonu yapıp tiktok videosu izlemek yerine kitap okuyup piyano mu çalıyordu ki şimdi böyle şoke olmuş durumdasınız?Evet buraya yazıyorum çünkü başka kimseyle konuşamıyorum bu konuları be ailemle be arkadaşlarımla patlamak üzereyim
Gercekten sirf cocuklari okuldan almak icin,sevmedginiz adamla evli kalmanizi desteklememizi mi bekliyorsunuz?O kadar okudum gelistirdim kendimi diyorsunuz,tersten mi okudunuz kitabi naptiniz?Anne baba birbirinden bukadar nefret ederken,sizce saglikli bireyler yetisir mi o evde?Boşanırsan bu dediklerimi nasıl yapacağım peki kim çocukları bırakıl aşacak evden çıktığım saatte okulları bile açılmamış oluyor ailemin yaşadığı şehre geçeyim desem ailem asla destek değil çocuklarla asla ilgilenmezler sevip kenara geçerler yarım saatliğine bile bırakamam ayrıca koca olacak ikişi hiç bir şeye karışmaz artık çocukların okul taksidini bile ödemez ki şimdide ödemiyor gerçi ben ödüyorum ama en azından kira faturalar onda kira ve fatura da ödersem maddi olarak yetemem kazancım evet ortalama üstü ama çok da değil çocukları okul takisid çok fazla bu saatten sonra alıştıkları okulu da değiştirmemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?