Ne yapmalıyım kendimi çaresiz hissediyorum

Siz bosaninca babalari babaliktan cikmiyor hanimefendi .Bosanmak bosanmamak sizin bileceginiz is,bizi ilgilendirmez.
Cocuklarinizin babasina bu sekilde yaklasmaniz sadece cocuklariniza zarar verir,sizi gectim.

Sorunuza cevap vereyim
Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamla olmasa daha iyi. Başkasının kocasından bahsederken ne kadar da güzel bahsediyorsunuz...bu kafayla ayrılın daha iyi

Adam hiç işe yaramıyor değil aslında. Sadece konu sahibinin ideallerindeki koca değil. Şu saatten sonra olmaz da, kimse olmadığı birine dönüşmez .
adam köy kökenli, ailesine göre okumuş, kendi çapında bir işe girmiş, işi gücü 2 çocuğu olan rahat fazla kasmayan erkek modeli

kadın çocukları özel okula yolluyor
daha eğitimli bir ailesi var kendisi ve çocukları için idealleri var

istiyor ki böyle tuttuğunu koparan, azimli, hırslı, çocukları için büyük planlar yapacak kocası olsun falan filan
tamam eyvallah da adam o adam değil bu saatten sonra da olmaz.
olmaz yeni güzel ablacım taşıma suyla değermen dönmez adam mutlu (ki olabilir yani hamuru böyle)

ya adamı bırakacaksın
ya da adama başka sorumluluklar vermeye çalışacaksın ama idalindeki kocaya sahip olmak için değil, senin hayatın biraz daha kolaylaşsın sinir hastası olma diye

yanlış adamla çocuk yapmışsın bunun dönüşü yok maalesef.

Yok bu adam evlenmeden böyle değildi, yok gözüme perde indi ile işin içinden çıkılacak gibi değil gerçekten. Bu adam buymuş hep, evlenene kadar entelektüel, elit, azimli, gözü yükseklerde bir adam değilmiş; yani zaten gelişi bu imiş. Konu sahibi düzeltirim sanmış demek ki. Lakin biliyoruz ki kimsenin böyle sihirli elleri yok.

Kadının annesi, sürekli kızını eleştiren, başkalariyla kıyaslayan, maddi yardım bekleyen, kendine aylık para gönderten ve gönderilen parayı da beğenmeyip sürekli söylenen bir profil. Ailenin ekstra bir eğitimli, kültürlü olduğu yok muhtemelen. Konu sahibinin başkalarının duyunca şaşırdığı ama kocası olmadan idare edemeyeceği mesleği ne bilmiyorum ama birkaç arkadaşından etkilenip, belki annesinin eleştirilerinin etkisiyle daha çok kazanmak üzerine kurmuş hayatını. Eşiyle arasında çok kültür farkı olduğunu da sanmıyorum, konularından anladığım kadarıyla. Arada bir fark var o da maaş.

Annem babam çok eğitimli olmasa da kardeşlerim kuzenlerim yani genç nesil oldukça eğitimli o yüzden öyle dedim annem babam yine de onlara göre eğitimli

Annem babam çok eğitimli olmasa da kardeşlerim kuzenlerim yani genç nesil oldukça eğitimli o yüzden öyle dedim annem babam yine de onlara göre eğitimli
Evet annenizin eğitimli olması belli size olan tavrından.
Yetiştiğiniz aile çocuklardan sürekli para bekleyen bu konuda birbiriyle yarışan bir aile. Özellikle kız çocuklarının ev geçimine katkı sağlamayıp ailesine yardım etmesi gerektiğini düşünüyorlar değil mi?
Eğitim böyle bir şey değil bildiğim kadarıyla.
Kardeş, kuzen kıyasına da girmeyin artık.

Tahin Helva deyince hatırladım sizi. Kocanız size az bile yapıyor. Adam canını dişine taksın da siz de ailenize daha çok sıvayabilin di mi? Napsın o da yamyam kaynana ve ana kuzusu eşle başa çıkmanın yolunu böyle bulmuş.

Kuzenleri bilmem de siz olmasanız anneniz kardeşlerinizi bu kadar okutmazdı gibime geliyor. Kimi kıyaslardınız o vakit kocanız ile?

Artık aileme yardım etmiyorum o konudan bir süre sonra çektim elimi eteğimi zaten bu yüzden aile desteğim yok diyorum mesafe koydum arama

aslında adam gayet rasyonel ve bence gayet tutarlı
maaşlı, elini taşın altına koyacak, sorumluluk sahibi kadın bulmuş
onu ben seni sevdim ettim bak benden iyisini bulamazsın diye ikna etmiş.
çocuklar için de meslek sahibi olacak çocuk her türlü tırmalar olur, fazla kasmaya gerek yok diyor içi rahat, huzurlu, misss.

konu sahibi biraz tutarsız
madem bu kadar hırslıydın baştan öyle karakterde kişi bakacaktın. nasıl eğitimli elit ailen var 1 kere evlerine ailesine bakmadan evlenmiş buluyorsun kendini.... hadi evlendin neden çocuk. bir de ailem asla çocuk bakmaz vs diyor. o kadar elit, farklı ailesi var demiyorlar mı kızım bu adamla evlenme, çocuk yapma, çocuklar heder olur diye- madem öyleyse?

Artık aileme yardım etmiyorum o konudan bir süre sonra çektim elimi eteğimi zaten bu yüzden aile desteğim yok diyorum mesafe koydum arama
Aileniz zaten para da verseniz size destek olmazdı, onlara paranız lazım, derdiniz tasanız değil.

Ailem evlenmem çok karlı çıkmıştı sana uygun değil demişti ne yazık ki dinlemedim beni çok sevmesinin yeterli olduğunu düşündüm ki kimse beni onun kadar çok sevmememişti o zaman benim diretmemeli evlendik

eski konularınızı bilmiyordum
ailemle mesafe koydum demişsiniz, o yüzden destek olmazlar, peki bu anlaşılır

ama siz de esasen annenizin bir kopyası gibisiniz şu halinizle
eşiniz de belki senelerdir olan biten yüzünden böyle?

evde çocukların yanında sürekli eşinizi eleştiriyor musunuz? ya da sürekli hoşnutsuz haliniz sizce etrafınıza nasıl yansıyor?

Eski konusu var, annesi de vicdan yaptıra yaptıra para koparıp duruyor konu sahibinden, adama bahane bulup duruyor beğenmiyor da, o adam kendini kimselere sömürtüyor mu bi baksın? Adam yatırımı sağlam yapmış vaktinde, dili de sağlam , modern dünyada kadınlar çok çalışabilirmiş falan, zaten adamda bu akıl olmasa akşama kadar kevkine kevkine yatamaz. Ailesi de elit melit değil be, hangi elit aile çocuğunun 1000 TL sine göz koyar, vicdan yaptıra yaptıra para koparır?

Adama çok üzülmüştük o konuda, neyse ki kendini yedirmemiş kimseye, nasıl sevindim anlatamam.

Çocuklarımın yanında eşimi çok eleştirmem başkalarının ya onda da öyle aileme karşı hep iyi yanlarını söylerim sorunlarımızı asla yansıtmam evdeki bakıcım bizim çok iyi eş olduğumuzu düşünür bunu da dile getirir sık sık ama gerçek ne yazık ki öyle değil yalnız kalınca kumar kopar etrafta çok mutlu çok neşeli görünen ama içi kan ağlayan biriyim dışardan görünen antidepresan mutluluğu görkemli vşr bina gibiyim ama ne yazık ki temelim içten içe çürüyor bşr süre sonra çok fena bşr enkaza dönüşeceğini biliyorum be çocuklarım İçin çok üzülüyorum tek düşündüğüm çocuklarım

Yüksek maaşlı birini istiyorlardı değil mi, kuzenlerinizin aileleri gibi maaşınıza çökebilsinler. Sülaleniz boydan boya damat parası ile geçinen tipler, elitlik akıyor paçalardan maşallah.

Ailesini eşinizi öyle bir aşağılıyorsunuz ki hayret ettim .10 yıl boyunca ne yapsa size yaranamamış belli gözünün üstünde kaşın var diye neredeyse suçlu çıkaracaksınız. Açıkçası hemen boşanın zeka seviyesinden Bile şüphe edip doktora götürmek nedir .Ben eşinizin yerinde olsam bu kadar aşağılamaya izin vermez asıl ben boşanmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…