Merhaba tekrar. Yorumlarım hepsini okudum. Öncelikle şunu söyleyeyim adamın beyni var mı yok mu diye MR çektirmedim tabiki aşırı unutkan olduğu İçin çekildi MR her şeyi unutuyor en basit şeyi bile aklında tutamıyor ya da tutmak istemiyor yani MR unutkanlık İçin çekildi kan tetikleri de yapıldı bir şey çıkmadı. Dr bile kitap okumasını beyin jimnastiği yapmasını önerdi.
Eşim öyle boşanayım başkasıyla evleneyim kafasında biri değil çünkü onun keyfi yerinde herşeyi düşünen bir karışı var ayrıca o asla çalışmayan bir kadınla evlenmez yani sadece o çalışıp eve para getirip tüm parasını eve haraçtaysak kafada biri değil evet bunu evlendikten sonra anladım ne yazık ki evlenene kadar gayet iyiydi bana göre ya da benim gözüme perde inmişti gerçekleri görememiştim. Mesela bir örnek vereyim bir kere bir laf arasında benden önce görüştüğü kız arkadaşlarından birini sırf denemek için yemekten sonra cüzdanımı araba unuttum sen öder misin hesabı demiş kız da yanımda para yok kartım evde kaldı sen araban cüzdanını al gel dediği için kızdan ayrılmış bunu daha yeni anlattı bana
Ben ona çocuklarımızın geleceği için bir şeyler yapmalıyız ilerde okulu şuyu bunu İçin para gerekir dediğimde biz kolajlerere mi okuduk ne gereği var diyen biri hep çocukları değil bşraz da kendimizi düşünelim ben çok çalışmayı sevmiyorum diyor ki asla çok çalışmıyor aktif çalıştığı gün sayısı 2 bazen 3 diğer günler full bol
Ek iş dediğim mesleğiyle ilgili bir eğitim daha alıp onla ilgili bir şey yapması ki bunu İçin çok vakti var ama asla almak istemiyor onun yerine tik tok videoları izlemeyi tercih ediyor
Zorla bir işi birlikte yaptığımızda 10 dakikada bir bir kaç video izleyip sonra işe devam ediyor
Çocuklar video izlemesine engel olduğunda barışırız çağırıyor kendi başınıza oynayın diyor
Neden şu an boşanmıyorum
1- dediğim gibi çok yoğun çalışıyorum yoğun çalışmak zorundayım sabah erken gidip geç geliyorum dolayısıyla çocukları okula bırakıp almak işi onda boşanırsam çocuklar bende kalırsa okula bırakıp alma işi benim için çok zor
2-2 çocuk olunca biriyle ödev yapınca diğeriyle birinin ilgilenmesi gerekiyor evde benden başka bir erişkinin daha olması şart aile desteğim sıfır yatılı bakıcı çok pahalı tutamam okulda acil bir şey olduğunda o boş olduğu İçin genelde o gidiyor benim izin almam çok zor
Yani bunlar İçin elim ayağım bağlı