Ayrılmayı düşündüm ancak bu o kadar kolay değil 2 küçük çocuğum var işim çok yoğun onunki daha rahat okula bırakıp almak bile benim için zor çoğu kez o yapıyor aile desteğin sıfır boşanırsam çocuklarımla tek başıma nasıl yaptım nasıl yeterim bilmiyorum yatılı bakıcı gerekir ama onların da fiyatı malum ayrınca çocuklarım babaları bşraz eve geç gelse bile babam berde diye soruyorlar bütün bu ları düşününce boşanmak hiç kolay değilBakın zeki bilgi birikimi olan gelişmiş bir kadın veya erkek
Seviştiği çocuklarının babası annesi olan kişiyi zeka seviyesi düşük şunu izliyor bunu izliyor deyip başkasının ağzına pelesenk yapmaz
Uygun olmadığını anlaşamadığını yada denk olmadıklarını düşünüyorsa bunu kuralına göre rencide etmeden bitirir yoluna devam eder
Çünkü kendine olan saygısı bunu gerektirir
Yani adamın zekasını bilemeyeceğim lakin sizinki ortada
Noktalama ve yazım hataları var farkındayım ancak telefondan yazıyorum bşr yandan da çocuklar tepemde çok bunalmışım İçin yazdımBu arada size bir önerim var. Mesleğinizi geliştirmeye harcadığınız zamanınızı biraz kısıp noktalama işareti çalışın bence. Bu kadar kendinizi övüp durmuşsunuz, yakışmıyor bu yazım şekli çizmeye çalıştığını profile.
Kendimi ödemek eşimi yermek için demiyorum aöa onun çevresi bile şaşırıyor bazen mesela geçen bir kişi geldi iş için yanıma siz falanca kişinin eşiymişsiniz aynı kurumda çalışıyoruz duyunca çok şaşırdım filan diye gayretler içindeydi adam.Bizden birinin eşinin burda çalıştığını bilmiyordum duyunca şaşırdım filan dediSizin gibi soylu bir prensesin bu adamla evlenmesine çok şaşırdım yok muydu o asil çevrenizde prens falan??
Bir insan hep mi dinlenir hep mi kayşf almak isterim işi çok rahat zaten haftada 2-3 gün anca çalıyor. Diğer günler zaten hep keyifEşinizin eğitimini ve gelirini yeni evlendiğinizde biliyorsunuzdur. Ailesi ve çevresini de evlendiğini bir kaç yilda farketmissinizdir.
Çaba kişiye göre değişir. Zaten stresli,zor zamanlardan geçiyoruz, dinlenmek keyif almak kendine kalmış.
Sizin sogumaniz, bence arkadaşlarınızın eşleriyle kıyaslamaya başlayınca,başlamış.
Darısı başıma çocuklarımın biraz daha büyümesini bekliyorumNeredeyse bire bir aynı sorunları yaşadım.10 yıllık evliliğimi 2 çocuğa rağmen nisan ayında sonlandırdim. Onu instagram tık tık you tube ile başbaşa bıraktım.
Sahi, adam buna nasıl izin verdi ahajsjsjKocana gerçekten de beyin Mrı mı çektirdin =))) ben buna bir hafta gülerim yahu =)))
Evet çektirdim çünkü çok unutkandı her şeyi ama her şeyi unutuyordu 3 yılık bakıcımızın adını bile hala unutturdu karıştırıyordu bazen öyle şeyleri sanki kimsenin bilmediği ok önemli bir şey gibi derdi ki ben şok olurdum mesela biliyor musun Türkiye’nin başkenti Ankara gibi sanki yeni bir bilgiymiş gibi yani tam böyle olmasa da bu un gibi umarım anlatabildim ee yani derdim bunu çocuklar bile biliyor o da hee hee çocuklar bile biliyor derdi ben de bu adam ya çok düşük zekalı ya da bir sorun var diyip çektirtmiştimKocana gerçekten de beyin Mrı mı çektirdin =))) ben buna bir hafta gülerim yahu =)))
Yani mesleğini bilemiyorum. Ben genel olarak söyledim. Kaç yıllık evliydiniz?Bir insan hep mi dinlenir hep mi kayşf almak isterim işi çok rahat zaten haftada 2-3 gün anca çalıyor. Diğer günler zaten hep keyif
O pek sorgulamaz beynin kullanmaz zaten dedim ya beyim MR ı çektirsek iyi olur çok u iutkansın dedim olur dedi zaten MR da da uyuyakaldı o kadar umursamaz sonucunu bile sormadı ben dedim normal çıkmış doktorla görüştüm diye niye hiç sormuyorsun dedim bşr şey olsaydı sen zaten derdin demesine göre normaldir herhalde dedim dedi.inşallah çocuklarımın zekası ona çekmezSahi, adam buna nasıl izin verdi ahajsjsj
Mesleği kendini geliştirmese de beynini kullanmasa da subkortikal yapılabilecek bir meslek tabi aynı meslekte olup kendini çok geliştirenlerde var ama geliştirmeden de yıllarca aynı şeyleri ezbere tapsan da kimse beden böyle demez yaniYani mesleğini bilemiyorum. Ben genel olarak söyledim. Kaç yıllık evliydiniz?
Bu kadar unutkanlık, mesleğini nasıl yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?