Ne yapmalıyım kendimi çaresiz hissediyorum

Dediğim gibi telefondan yazıyorum ve çocuklar çekiştiriyor bir yandan çok bunalmışım İçin konu açtım keşke vaktim olsa da PC den uzun uzun imla kurallarına uyarak yazsam

Dediğim gibi telefondan yazıyorum ve çocuklar çekiştiriyor bir yandan çok bunalmışım İçin konu açtım keşke vaktim olsa da PC den uzun uzun imla kurallarına uyarak yazsam

Noktalama ve yazım hataları var farkındayım ancak telefondan yazıyorum bşr yandan da çocuklar tepemde çok bunalmışım İçin yazdım

Ben de telefondan yazıyorum. Yazarken bir yandan da kızımla ilgileniyorum. Düzgün yazı yazmanın yoğunlukla veya ruh haliyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Alışkanlıkla ilgili bir durum. Bu kadar eğitim seviyesi yüksek, elit bir kadın nerde olursa olsun düzgün yazı yazardı

Darısı başıma çocuklarımın biraz daha büyümesini bekliyorum
Çocuklarım 8 ve 5 yaşında. Ne kadar büyümeleri gerekiyor. Sizin psikoloji olarak büyük duruma gelene kadar.Bakin sizin problemleriniz her geçen gün büyüyecek.Her gün eşiniz gözünüzde daha da küçülecek. Sürekli birileriyle kıyaslama yapacaksınız.Bu sizi yıpratacak.Bir süre sonra evde evsin olmayan kavgalar başlayacak.cocuklar mutsuz ve gergin anne görecekler.

Bence siz her şeyi o kadar doldurmuşsunuz ki adamın adını hatırlamasına bile gerek kalmamış. Yani adam o kadar emin ki doktora gidip sonucu alacağınıza sorma ihtiyacı hissetmiyor, hatta ilaç filan alsaydı onun yerine siz içersiniz gibi bir hava var evliliğinizde. Aşırı planlı, kontrolcü, idealistsiniz sanırım. Adam da elini eteğini tamamen çekmiş ama bu ona zarar aslında en başta. Siz sorumluluk vermemişsiniz o da almamış, o almadıkça siz üstlenmişsiniz. Bu saatten sonra değişmez gibi geliyor zaten çok soğumuşsunuz da belli. Bence ayrılın.

gözlerim bozulacakti nerdeyse. Ama merakimdan okudum adami gömüssünüz resmen madem bukadar sikayetcisin 2 cocuk yaparken aklin nerdeydi. Bide böyle yok kültürlüyüm soyleyim böyleyim Pardon kraliyet ailesindenmi geldiniz.?. Bir insan esini baska erkeklerle niye kiyaslar insanin aklina gelmez. Bence bosanin adami bukadar asagalamaya hakkiniz yok daha elit kültürlü biriyle evlenin evde Mozart falan calan biriyle.

ailem resmî bir şey olmadan ailesiyle asla tanışmama izin vermedi
Aileniz için çok eğitimli vs. demişsiniz ama bunu eğitimli bir aile yapmaz. Siz aileyle vakit geçirmeden her şey oldu bittiye gelmiş, belki o zamanlar bu tarz şeyler gözünüze batacaktı ve devam etmek istemeyecektiniz. Hoş şimdi de geç değil, tahammülünüz bitmiş bence sırf çocuklar için böyle mutsuz ve rahatsız olduğunuz bir evliliği sürdürmeyin.

Eşinizin rahat işi gözünüze batıyor, o da yoğun olunca ne olacak çocuklar? Tamam hayat pahalı ama bu kadar daha çok çalışmak daha çok kazanmak ateşiyle yanıp tutuşmak zorunda değil eşiniz. Başkalarının eşlerine bakarak kıyas yapmanız falan çok çirkin.

Diğer şikayetlerinizde haklı olduğunuz yerler olabilir evet ama kimse bu kadar hakareti haketmez. Bu kadar beğenmiyorsanız boşanın.

Ya bu adam evlenmeden önce neydi? görmediniz mi o layık bulamadığınız çevreyi? naptı sülaleyimi sakladı ne bileyim yeşilcamdaki gibi kandırdı da garson mu çıktı?
Niye çocuk yaptınız misal? fakirlik varoşluk bulaşır diye korkmadınız mııı çocuklara, sizin gen muhteşem malum..

Nerede ne iş yapıyorsunuz cidden bu kadar duyan şaşırıyor? Keşke evlenmeseymişsiniz, kendi üst düzey iş hayatınızdan biriyle neden evlenmediniz? Sizin meslek, kazanılan para bu kadar önemliyken eşiniz tercih etmeniz enteresan.

Bazı insanlar daha az zekidir, bazıları daha çirkin, bazıları daha tembel, böyle bulduklarımızı ezip durmak yerine seçmeyiz. Ayrıca aptal dediğiniz adam sizin deyiminizle kendinden üstte biriyle evlilik yapmış, sizse katlanan durumundasınız, bence zekice bir hareketi eşiniz yapmış gibi? Kendi hayatınızın sorumluluğunu almayıp manipüle oldum diye karşınızdakine böyle yüklenmeyi seçmeyin madem, çözüm bulun.

Eşiniz adına o kadar üzüldüm ki ...
Kendimi onun yerine koydum da , söylediklerinizi bana söylenmiş gibi düşünmem bile çok canımı yaktı.
Hırslı hırslı buraya yazdıklarınıza bakılırsa kim bilir o adamcagizin yüzüne karşı neler söylüyor neler yapıyorsunuzdur.
Sizin gözünüzü kıskançlık ve para hırsı bürümüş. Arkadaşlarınızın eşlerine bakıp benim ki niye böyle değil diyip cildiriyosunuz kiskancliktan ve hincinizi eşinizden çıkarmaya çalışıyorsunuz, adam ne yapsa batıyor.
Ailesinin pis olmasına kadar ağzınızda, yok artık ne diyim boşaninda sizin gibi bi kadından kurtulsun adam

Yani bir bana mi mide bulandırıcı geliyorsunuz..
Adam karısına okadar güveniyor ki sorma gereği duymuyor, bence adam sizden daha zeki ve umarım çocuklar babalarına çekerler..

Eşimi değiştiririm diye evlenmişsiniz olmamış.Diyelim eşiniz çevrenizdeki arkadaşlarınızın eşleri gibi inanılmaz atılımlar yaptı. Bu sefer de uydurma dizilerdeki iş adamları ile mi kiyaslayacaksiniz? Yalilarda oturamadik mi diyeceksiniz? Kimseyle yarışmayın illa sizden iyi yaşayan da olacak. Bunu kabullenmelisiniz. Evlilik idare etme ve empati kurma sanatıdır bana göre. Belki eşinize de sorsak bu kadar para, mal hırsı olan biriyle olmak istemiyor. Bu kadar hırs, milleti çekememezlik onda negatif yük oluşturuyor. Ama size karşı belki empati yapıyor. Diyelim sizi mal hırsı ile ilgili sürekli eleştirse hoşunuza gider miydi? Siz niye biraz empati yapamıyorsunuz? Bence olay maddi. Maddiyati sizin istediğiniz gibi olmadığı icin yok ailesi cahil, ailesi pis vs diye oraya da laf atıyorsunuz. Peki siz bu kadar zeki, donanımlı birisiniz. Aileniz elit(!) insanlardı niye sizi uyarmadilar? Niye ailesi ile uyuşamazsın demediler? Eşinizin ailesi çok elit olsaydı bile siz gene havalı vs der beğenmezdiniz. Olay çevrenizdeki maddi kıyasa kendinizce yetişememeniz. Sizin herseyiniz olsa bile çok zor mutlu olursunuz. Çünkü maddi kiyasin sonu yok. Ve her zaman sizden maddi olarak daha iyi yaşayanlar olacak. Maalesef üstün(!) zeka kapasiteniz ile bunu anlayamamışsınız.

Son düzenleme:
Birden değişmedi ya adam,ya da gözünüze nasıl bir perde indi evlenirken?Hadi onu da geçtim,iki çocuk yaparken kriterlerinizi karşılıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…