Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
portakalı soydum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdum, duma duma dum
1- konular doğru bölümlere açılmalıdır, anket içerikli bu konu bir derdim var bölümüne uygun değildir. 2- konu açarken içerik de girilmelidir, bilmece bildirmece gibi bir içerik çocuk sitesinde değilseniz maalesef konunun ciddiye alınmasına engeldir.
portakalı soydum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdum, duma duma dum
1- konular doğru bölümlere açılmalıdır, anket içerikli bu konu bir derdim var bölümüne uygun değildir. 2- konu açarken içerik de girilmelidir, bilmece bildirmece gibi bir içerik çocuk sitesinde değilseniz maalesef konunun ciddiye alınmasına engeldir.
1-Konuyu doğru bölüme açmamakla hata etmişim, platformda yeni oluşum sebebiyle gözden kaçırmış olmalıyım 2- İçeriğime; portakalı soyup baş ucunuza koyarak siz de dahil oldunuz.. Konu ciddiye alınmasada olur, kalpler kırılmasın sevgiler :)