- 21 Kasım 2024
- 42
- -6
-
- Konu Sahibi anonimmmooo
Tamam özür dilerimnickimle dalga geçme
Size yapılanları ve bu durumun sizi nasıl üzdüğünü nişanlınızla olan bağınızı nasıl etkilediğini oturun bi güzelce anlatın. Eğer anlayışlı biri ise sizi dinler ve çözüm üretir. Ama kaçamak cevap ne var bunda gibisinden bişey hissederseniz ona göre davranırsınız. En güzel gününüzü kimse burnunuzdan getiremez başında sınırlar koyup ve rahatsız olunan durumları dillendirmek çok işinize yarar. Görümcenizle bundan sonra iyi olabilir misiniz hep aklınıza gelir bu durumlar özellikle nişan düğün arefesinde olan olaylar ömür boyu akıldan çıkmıyor.Merhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar bana her neyse bu çok ayrı bir konu nişanlımın ablası benim nişanımda burnumdan getirdi arkadaşlarıma ayrı laf soktu bana ayrı laf soktu en güzel günümü zehir etti bizim aramız çok iyiydi ve şaşırdım böyle yapmasına sonrasında ben çok muhatap olmadım bana instagramdan laf sokucu sözler paylaşmalar nişanlımın geçmişi olan birisiyle fotoğraflar paylaşmalar geçmişi olmadan önce de arkadaşıydı ama benim sinir olduğumu biliyor gizleyebilir kasıtlı yapılan bir şey ve sonrasında da bana ve nişanlıma çok fazla zararı oldu maddi açıdan benim ailem destek çıktı nişanlıma şimdi de nişanlım resmen yalakalığını yapıyor oğlu sünnet olacakmış ona çeyrek takacakmış evimiz tutuklacak eşya alacak oğlunun sünnetine denk getiriyoruz ki farklı şehirlerdeyiz bende orda olabileyim bana söylemese de açık açık böyle yapmaya çalışıyor ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum her neyse işte bu son zamanlarda olan bu tarz şeyler çok canımı sıkmaya başladı dini nikahlı da evliyiz ayrıca ne yapacağımı bilmiyorum
Kindar biri değilim ama olamam maalesef yüz yüze geldiğim ilk fırsatta söyleyeceğimSize yapılanları ve bu durumun sizi nasıl üzdüğünü nişanlınızla olan bağınızı nasıl etkilediğini oturun bi güzelce anlatın. Eğer anlayışlı biri ise sizi dinler ve çözüm üretir. Ama kaçamak cevap ne var bunda gibisinden bişey hissederseniz ona göre davranırsınız. En güzel gününüzü kimse burnunuzdan getiremez başında sınırlar koyup ve rahatsız olunan durumları dillendirmek çok işinize yarar. Görümcenizle bundan sonra iyi olabilir misiniz hep aklınıza gelir bu durumlar özellikle nişan düğün arefesinde olan olaylar ömür boyu akıldan çıkmıyor.
İnşallah çözülür bu durum. Çok mutlu olunKindar biri değilim ama olamam maalesef yüz yüze geldiğim ilk fırsatta söyleyeceğim
Çok teşekkür ederim amin inşallahİnşallah çözülür bu durum. Çok mutlu olun
Annenizin alyansının manevi değeri yok mu? Babanız evlenirken takmış parmağına. Sizin borcunuz için olsa evladım zor durumda kalmasın der saniye düşünmez ama yazık değil mi el oğlu için satılması? Benim çok zoruma giderdi nişanlımın annemin alyansına göz dikmesi veya kabul etmesi. Çok sorgulardım. Bakın çocuğum yaşındasınız mutsuz bir hayat yaşamanızı hiç istemem. Daha geri dönüşü olan yerdesiniz, basın şunlara tekmeyi. Kendisi, anne babası ablası utanmıyorlar kayınvalidenin alyansını sattırmaya üstüne size hakaret edip kötü davranıyorlar. Akıl tutulması değil bu başka bir şey. Daha resmi nikahı bile olmayan kadının annesinden altın isteyen ve insan içine çıkabilen biri ikiyüzlü değil yüzsüzdür. Size gram saygı sevgi göstermez, şimdi yaptıkları göz boyama. Evlerden ırak böyle rezil tipler.Aynen bak bildin tüm evi annemin bir alyansıyla yaptık gelipgiden
Resmi nikah kıyılmadan koşa koşa dini nikah kıyarsan adam gevşek de olur iki yüzlü de olur. Çok aceleniz vardı zaten koca bitmişti. Ayıklasın pirincin taşını ailen nikah kıydırdığına göre.Merhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar bana her neyse bu çok ayrı bir konu nişanlımın ablası benim nişanımda burnumdan getirdi arkadaşlarıma ayrı laf soktu bana ayrı laf soktu en güzel günümü zehir etti bizim aramız çok iyiydi ve şaşırdım böyle yapmasına sonrasında ben çok muhatap olmadım bana instagramdan laf sokucu sözler paylaşmalar nişanlımın geçmişi olan birisiyle fotoğraflar paylaşmalar geçmişi olmadan önce de arkadaşıydı ama benim sinir olduğumu biliyor gizleyebilir kasıtlı yapılan bir şey ve sonrasında da bana ve nişanlıma çok fazla zararı oldu maddi açıdan benim ailem destek çıktı nişanlıma şimdi de nişanlım resmen yalakalığını yapıyor oğlu sünnet olacakmış ona çeyrek takacakmış evimiz tutuklacak eşya alacak oğlunun sünnetine denk getiriyoruz ki farklı şehirlerdeyiz bende orda olabileyim bana söylemese de açık açık böyle yapmaya çalışıyor ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum her neyse işte bu son zamanlarda olan bu tarz şeyler çok canımı sıkmaya başladı dini nikahlı da evliyiz ayrıca ne yapacağımı bilmiyorum
Ailem pirincin taşını niye ayıklasın Allahım yarabbim yaResmi nikah kıyılmadan koşa koşa dini nikah kıyarsan adam gevşek de olur iki yüzlü de olur. Çok aceleniz vardı zaten koca bitmişti. Ayıklasın pirincin taşını ailen nikah kıydırdığına göre.
Nişanlılık niye var o zaman nikah kıyılacaksa
Tek cocugum; gorumce, teyze, hala, baldiz olma sansim sifir.Hahhahah cidden gördüklerim karşısında rahatsız olmamak elde değildi insan sandığım için yaptım maalesef tabi insan beşer şaşar yanılabiliyor sanırım görümcem gibi bir görümcesiniz kuyruğunuza basılmış gibi hissettim bende sizin olmanız gereken konu bu değil açılmıştır sizin içinde bir şeyler orada daha rahat edebilirsiniz iyi günlerrrr
Bunu bir kaç aylık evlilikten sonra anlayacaksınız. Ne nişanlınız size göre ne de ailesi ailenize denk. Kızlarının itilip kakılması hiç bir anne babanın işine gelmez. Kadın parmağındaki yüzüğü çıkarıp vermiş, niye? Siz mutlu olun diye. Tam tersi görümce adayınız sağlı sollu tokatlayıp geçiyor üstüne kardeşi de yalakalık peşinde. Siz evlenince birden bıçak gibi kesilecek mi sanıyorsunuz? Nişanlılıkta kabul edilen şeylere evlenince itiraz edemezsiniz. Biliyordun evlenmeseydin lafını çok duyarsınız.Ailem pirincin taşını niye ayıklasın Allahım yarabbim ya
Tek cocugum; gorumce, teyze, hala, baldiz olma sansim sifir.
Sizinle ayni dusuncede olmayınca ya da biraz farkli dusuncede olunca kuyruğuma basmis olamazsiniz, ben size soru soruyorum sadece, bu kadar sahane, iyilikten baska hicbir sey yapmamis bir geline, gorumcesi aniden neden cephe aldi anlamaya calisiyorum.
Buradan bakinca bu sorulari yanitlamaktan kacan kisinin etegine basilmis gibi görünüyor, herkes sizi magdur bulup ah vah etmek zorunda miydi? Keske baslikta belirtseydiniz "beni magdur olarak görmeyecekler
Çok haklısınız maalesef bence de öyle bugün bitireceğim artıkşu dini nikah işini anlamadım.
neden mecbur bırakıldınız?
kanuna uymama sebebiniz neydi tam olarak?
annenize de üzüldüm kadın alyansını satmış kıymet bilen yok.. nişanlınız ikiyüzlü mü bilmem ama nankör orası kesin.
Evet söylememe gerek yok görüyor bir süre de konuşmadıNisanliniz ailesine karsi sizi savunuyor mu?
Gorumcenizin yaptigi sacmaligi soylediniz mi?
Net sekilde nisanlinizla konusun yoksa evlenirseniz cok uzulursunuzEvet söylememe gerek yok görüyor bir süre de konuşmadı
İğrenç görünüyor ve bitecek taş dökmeye bile gerek yokHesap kitap ince plan yapmaya gerek yok suyu bulandirin önce, bırakın herkes eteğindeki taşı döksün.Benim annem alyansini bozduracak,babam kredi çekecek ,görümce her türlü cirkefliği yapacak ,kv kb kulaklarının üstüne yatıp uyuyacak, nişanlı kişisi şimdiden ilerde yapacağı sacmaliklarin işaretini verecek.Eski sevgili ile paylaşım yapan ablasına net tavır koymayıp yigeninin sünnetine takacağı çeyreğin mutluluğunu ve bunu size ortak etme hayalini yasayacak.Ordan bakınca nasıl görünüyor????
Bu neyi değiştirir ki? Hiçbir geçerliliği yok resmi nikahınız yokken. Herifi atıp üstüne basıp gidebilirsiniz arkanıza dahi bakmadan.dini nikahlı da evliyiz ayrıca
Attım abla teşekkür ederimBunu bir kaç aylık evlilikten sonra anlayacaksınız. Ne nişanlınız size göre ne de ailesi ailenize denk. Kızlarının itilip kakılması hiç bir anne babanın işine gelmez. Kadın parmağındaki yüzüğü çıkarıp vermiş, niye? Siz mutlu olun diye. Tam tersi görümce adayınız sağlı sollu tokatlayıp geçiyor üstüne kardeşi de yalakalık peşinde. Siz evlenince birden bıçak gibi kesilecek mi sanıyorsunuz? Nişanlılıkta kabul edilen şeylere evlenince itiraz edemezsiniz. Biliyordun evlenmeseydin lafını çok duyarsınız.