- 21 Kasım 2024
- 42
- -6
-
- Konu Sahibi anonimmmooo
EDİT : attım kızlar nişanıMerhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar bana her neyse bu çok ayrı bir konu nişanlımın ablası benim nişanımda burnumdan getirdi arkadaşlarıma ayrı laf soktu bana ayrı laf soktu en güzel günümü zehir etti bizim aramız çok iyiydi ve şaşırdım böyle yapmasına sonrasında ben çok muhatap olmadım bana instagramdan laf sokucu sözler paylaşmalar nişanlımın geçmişi olan birisiyle fotoğraflar paylaşmalar geçmişi olmadan önce de arkadaşıydı ama benim sinir olduğumu biliyor gizleyebilir kasıtlı yapılan bir şey ve sonrasında da bana ve nişanlıma çok fazla zararı oldu maddi açıdan benim ailem destek çıktı nişanlıma şimdi de nişanlım resmen yalakalığını yapıyor oğlu sünnet olacakmış ona çeyrek takacakmış evimiz tutuklacak eşya alacak oğlunun sünnetine denk getiriyoruz ki farklı şehirlerdeyiz bende orda olabileyim bana söylemese de açık açık böyle yapmaya çalışıyor ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum her neyse işte bu son zamanlarda olan bu tarz şeyler çok canımı sıkmaya başladı dini nikahlı da evliyiz ayrıca ne yapacağımı bilmiyorum
Evlenince düzelmez inan başta neyse evlendikten sonra daha kotu olur diyebilirim genelde zaten başta iyi göstermezler mi kendini bu daha başta böyleyse sonrasını düşünemiyorum tabiki sen daha iyisini bilirsin ama iyi otur düşün kendini uzzme maf etme inşallah çok mutlu olacagin zamanların olur herşey gönlünce olsunNişanımızda erkek tarafından tek bir kişi 100 tl para dahi takmadı orası ayrı konu ayrıca tutacağımız dairenin elektrik su doğalgazı açtırmasını bile düşünerek hareket ediyoruz her şeyin hesabını yapıyoruz ki borç yapmadan yuvamıza girelim diye tabi ki taksın tak dedim hiç bir şey demedim hakkımda yok zaten ben evlenmeyi bekliyorum böyle devam ederse asla ben gelmem gitmem kardeşi gitmek isterse gidebilir evet oturup konuşacağım haklısınız
Hakkında hayırlısı olsun sonradan uzulmektense en basta olması en mantıklısı doğrusuEDİT : attım kızlar nişanı
nasıl yaniEDİT : attım kızlar nişanı
Çok taktir ettim sizi gerçekten ve gelininiz adına da çok sevindim herkes şanslı olamıyor maalesef evet artık eski nişanlımda öyleymiş nasip değilmiş yapacak bir şey yokNisanliniza dikkat edin bana o da az malın gözü değil gibi geldi.Benim kardesim de önümüzdeki aylarda nişanlanacak alacak verecek o bu hic birine karismiyorum fikrimi sorsalar bile siz neyi istiyorsaniz o olsun diyorum görümcemden de öyle gördüm taş yerinde agırdır onun demesi lazim kardesim taki takmaya ugrasma diz de bir dünya borctasiniz diye ama sizin asıl sorununuz nisanliniz bence
Konuşmadım açıkçası gerek duymadım burda arkadaşlarımızın da yazdığı gibi görünen köy kılavuz istemez aradım yapamayacağımı bu kadar değersizliğe alışkın olmadığımı ailemin beni böyle durumlara düşeyim diye yetiştirmediğini söyledim ve artık istemediğimi söyledim ikna olmadı tabi ki aynı şehirde değiliz işten izin alıp geleceğim konuşalım vs dedi ama gelirse direkt bohçalarını vereceğimnasıl yani
ne bileyim gaza gelip telefonda mı attınız yoksa burada ilk yazdığınız gibi konuştunuz mu?
biraz paldır küldür olmamış mı yaaKonuşmadım açıkçası gerek duymadım burda arkadaşlarımızın da yazdığı gibi görünen köy kılavuz istemez aradım yapamayacağımı bu kadar değersizliğe alışkın olmadığımı ailemin beni böyle durumlara düşeyim diye yetiştirmediğini söyledim ve artık istemediğimi söyledim ikna olmadı tabi ki aynı şehirde değiliz işten izin alıp geleceğim konuşalım vs dedi ama gelirse direkt bohçalarını vereceğim
İknaya kandırmaya çalışırsa annenizin alyansı gelsin aklınıza. Heralde affetmemek için en ağır geleni budur. Umarım saygılı, kaliteli, değer veren, düşünceli birine denk gelirsiniz.Konuşmadım açıkçası gerek duymadım burda arkadaşlarımızın da yazdığı gibi görünen köy kılavuz istemez aradım yapamayacağımı bu kadar değersizliğe alışkın olmadığımı ailemin beni böyle durumlara düşeyim diye yetiştirmediğini söyledim ve artık istemediğimi söyledim ikna olmadı tabi ki aynı şehirde değiliz işten izin alıp geleceğim konuşalım vs dedi ama gelirse direkt bohçalarını vereceğim
Hakkinizda hayirlisi olsun evlenip bosanmaktansa nisanliyken bitmesi daha iyi olmus evlenmis olsaniz davasıydi mahkemesiydi yipratirdiÇok taktir ettim sizi gerçekten ve gelininiz adına da çok sevindim herkes şanslı olamıyor maalesef evet artık eski nişanlımda öyleymiş nasip değilmiş yapacak bir şey yok