Ne yapacağımı bilemedim nişanlım iki yüzlü mü

EDİT : attım kızlar nişanı

Evlenince düzelmez inan başta neyse evlendikten sonra daha kotu olur diyebilirim genelde zaten başta iyi göstermezler mi kendini bu daha başta böyleyse sonrasını düşünemiyorum tabiki sen daha iyisini bilirsin ama iyi otur düşün kendini uzzme maf etme inşallah çok mutlu olacagin zamanların olur herşey gönlünce olsun

balık baştan kokar erkek dediğinde biraz paralı olur aşk karın doyurmuyor kim ne derse desin ve insanı huy sevdirir 15 senelik evliliğimin özeti.düşün taşın nişanlın ailesini daha doğusu kimse ailesini atamaz bu sizin içinde geçerli

Nisanliniza dikkat edin bana o da az malın gözü değil gibi geldi.Benim kardesim de önümüzdeki aylarda nişanlanacak alacak verecek o bu hic birine karismiyorum fikrimi sorsalar bile siz neyi istiyorsaniz o olsun diyorum görümcemden de öyle gördüm taş yerinde agırdır onun demesi lazim kardesim taki takmaya ugrasma diz de bir dünya borctasiniz diye ama sizin asıl sorununuz nisanliniz bence

Evlenmeden nasıl dini nikah kıyıyorsunuz ve neden? Her şeyi geçtim de buna takıldım arkadaş ya...

Çok taktir ettim sizi gerçekten ve gelininiz adına da çok sevindim herkes şanslı olamıyor maalesef evet artık eski nişanlımda öyleymiş nasip değilmiş yapacak bir şey yok

valla ne yaparsan yap ablası sonuçta
elalemle kanlı bıçaklı olursun belki ama aile içi durumlarda her zaman için onlar aile, bugün kavga eder yarın barışır gözüyle bakarım ben
adam ablasıyla arayı düzeltmeye karar vermiş demek ki
evlendiğinde de en ufak bişeyde ama onlar benim ailem diyecek
aile ile eş arasında denge kurabilecek biri olduğunu sanmıyorum ben nişanlının

nasıl yani
ne bileyim gaza gelip telefonda mı attınız yoksa burada ilk yazdığınız gibi konuştunuz mu?
Konuşmadım açıkçası gerek duymadım burda arkadaşlarımızın da yazdığı gibi görünen köy kılavuz istemez aradım yapamayacağımı bu kadar değersizliğe alışkın olmadığımı ailemin beni böyle durumlara düşeyim diye yetiştirmediğini söyledim ve artık istemediğimi söyledim ikna olmadı tabi ki aynı şehirde değiliz işten izin alıp geleceğim konuşalım vs dedi ama gelirse direkt bohçalarını vereceğim

biraz paldır küldür olmamış mı yaa
gelip de konuşmasına izin verin

İknaya kandırmaya çalışırsa annenizin alyansı gelsin aklınıza. Heralde affetmemek için en ağır geleni budur. Umarım saygılı, kaliteli, değer veren, düşünceli birine denk gelirsiniz.

Çok taktir ettim sizi gerçekten ve gelininiz adına da çok sevindim herkes şanslı olamıyor maalesef evet artık eski nişanlımda öyleymiş nasip değilmiş yapacak bir şey yok
Hakkinizda hayirlisi olsun evlenip bosanmaktansa nisanliyken bitmesi daha iyi olmus evlenmis olsaniz davasıydi mahkemesiydi yipratirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…