Ne yapacağımı bilemedim nişanlım iki yüzlü mü

anonimmmooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
42
-6
Merhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar bana her neyse bu çok ayrı bir konu nişanlımın ablası benim nişanımda burnumdan getirdi arkadaşlarıma ayrı laf soktu bana ayrı laf soktu en güzel günümü zehir etti bizim aramız çok iyiydi ve şaşırdım böyle yapmasına sonrasında ben çok muhatap olmadım bana instagramdan laf sokucu sözler paylaşmalar nişanlımın geçmişi olan birisiyle fotoğraflar paylaşmalar geçmişi olmadan önce de arkadaşıydı ama benim sinir olduğumu biliyor gizleyebilir kasıtlı yapılan bir şey ve sonrasında da bana ve nişanlıma çok fazla zararı oldu maddi açıdan benim ailem destek çıktı nişanlıma şimdi de nişanlım resmen yalakalığını yapıyor oğlu sünnet olacakmış ona çeyrek takacakmış evimiz tutuklacak eşya alacak oğlunun sünnetine denk getiriyoruz ki farklı şehirlerdeyiz bende orda olabileyim bana söylemese de açık açık böyle yapmaya çalışıyor ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum her neyse işte bu son zamanlarda olan bu tarz şeyler çok canımı sıkmaya başladı dini nikahlı da evliyiz ayrıca ne yapacağımı bilmiyorum

Sinir şey kusura bakma ama gerçekten görümcen tam görümce engelle gitsin madem sana inat yapıyor çok yüz verme alttan alma yuva bile bozar ayrıca nişanlın normalde nasıl biri bilmem ama ailesine düşkün birisi ise zor al karşına güzelce konuş anlat bakalım ne yapacak birde yigeni yani altın takması çok sorun olmaz şahsen ama yaptiklarinida gormeemzlikten gelmesin o ablasiysa sende eşi olacaksın yani dengeyi koruyabilsj

Kuzum üzgünüm böyle dediğim için ama lütfen kendine bu yapılanları reva görme. Evlenince düzelir de deme. Düzelmez. Neyse odur cunku… bak etrafındaki kime sorarsan sor herkesin dediği şey aynıdır. Nişanlıyken bir sıkıntı varsa ortada eğer, o evlenince düzelmez. Daha da kötü olur. Şimdiden daha böyleyse bu sonrasında daha da kötü olur… dini nikahı da evlenmeden neden kıyarsınız ki ? Gerçek anlamda karı koca olmadıktan sonra bir mantığı kalmıyor. Nişan atacak olursan da dini nikahı da bitirmeyi unutma. Allah muhafaza bir sonraki eşinle ömür boyu zina etme durumu olabilir

Nişanımızda erkek tarafından tek bir kişi 100 tl para dahi takmadı orası ayrı konu ayrıca tutacağımız dairenin elektrik su doğalgazı açtırmasını bile düşünerek hareket ediyoruz her şeyin hesabını yapıyoruz ki borç yapmadan yuvamıza girelim diye tabi ki taksın tak dedim hiç bir şey demedim hakkımda yok zaten ben evlenmeyi bekliyorum böyle devam ederse asla ben gelmem gitmem kardeşi gitmek isterse gidebilir evet oturup konuşacağım haklısınız

Haklısın canım evet atmadan önce dini nikahı bitireceğim zaten atma durumum olursa ama haftaya yan yana geleceğiz ve konuyu açıp tartışma çıkarmadan konuşacağım sonrasını kendi bilir benim ve ailem gibi fedakarlık yapıp her şeye göz yuman insanları zaten bir daha da zor bulur

Yok sadece ailem normalde asla böyle şeylere gelmez beni el bebek gül bebek büyüttüler özellikle annem ama sesleri çıkmadığı için böyle düşündüm zaten çok düşünüyorum çok haklısınız

Bu tavırlara kesinlikle sessiz kalma bende görümce olmasa da eltimin kızı bu davranışlarda birisi tavrını net ve çok keskin bir şekilde koy , nişanlına da bu konularda taviz verdirtme unutma sen bir yere kadar ses çıkarırsın ama iş nişanlında bitiyor
Sonradan ben ne yaptım dememek için önlemini almalısın .

Ailesinden neden destek yok, maddi durumdan ötürü mü yoksa sizden mi haz etmiyorlar? Üzgünüm ama ailesinin tavırları böyle devam ederse evlendiğinizde daha çok üzülürsünüz.
Sözde maddi durumdan ötürü yani gördüm zaten bir mal varlıkları yok evleri kira arabaları yok ama bunu daha çok fırsata çevirdiler gibi gelmeye başladı bana

Açık açık sor.

Evet haftasonu yüz yüze geldiğimde açık açık konuşacağım bitecekse de bitsin

Evet haftasonu yüz yüze geldiğimde açık açık konuşacağım bitecekse de bitsin
Kesinlikle dile getir bende dedim ki aman neyse görmezden geleyim en başlarda öyleydim ama sonra tavrımı çok net koydum dedim o bana böyleyse ben daha kötüsü olurum düğünüme bile çağırmam dedim bu konuda nişanlının tavrı çok önemli
Umarım bu sorunu çözersiniz

dini nikahlı da evliyiz

Neden ? Amaç nedir ?

Umarım bakalım göreceğiz teşekkür ederim cevap için

Net konuşman lazım… göz yummak bir çözüm değil zaten. Anca problemleri biriktirirsin başka da bir işe yaramaz. Ama ben olsam görümceyle de bir uygun bir dille konusurdum. Uyarmak gibi de değil de bak sen böyle yapıyorsun ama ben böyle düşünüyorum. Benim ailem bu duruma üzülüyor. Bunu yapmana sebep olan bir problem, bir sıkıntı varsa benimle konuşabilirsin. Enazından sebebini bileyim. Benim yapabileceğim bir sey varsa ben yapayım. Senin yapabileceğin bir sey varsa sen yaparsın. Bu durum bugun olmasa yarın , ikimizi de huzursuz eder gibii bir konuyu açabilirsin ona. İkiniz de eteğinizdeki taşları bir dökün derim. Niyetinden emin olursun sen de enazından. Bakarsın düzelirsiniz. Baktın düzelmediniz. Durumu net bilir, ona göre yol alırsın nişanlınla da konusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…