Merhaba, aslında yazmaya niyetim yoktu fakat anlatmak bana da iyi gelebilir. Şu an ailemin evindeyim yarın sabah teyzemin yazlığına gideceğiz burada durmamak için. Ailem yüzüğü ve takıları anlattığım şekilde vermek konusunda ısrarcıydı ama sonrasında babam rahatsızlandı bu durumdan dolayı. Tansiyonuyla ilgili sorunlar yaşadık. Kalbini zorladı bu durum özellikle beni gördükten sonra çok üzüldü. Yani ayrılmamı hep istiyorlardı ama bu kadar kötü etkilendiğimi görmek onu çok yıpratıyor. Sonrasında erkek kardeşim takıları onun çok yakın bir arkadaşının dükkanına bıraktı ona vermesi için. Tabi bu süreçte bana asla ulaşamadı arkadaşlarımı arayıp durdu. Ulaşmaya çalışıyor hala. Hatta arkadaşıma benim görev yaptığım şehre tekrar geleceğini söylemiş arkadaşım da ailemle olduğumu söylemiş ona. Kardeşim yüzüğü dün bıraktı dünden sonra iyice çığırından çıktı olaylar. Kız kardeşimi aradı onun telefonundan da engelledik. Sonra arkadaşıma uzunca mesaj atmış bir kez dinlemem için en azından telefonda konuşalım sen ikna et temalı. Sosyal medya hesaplarından sürekli acıklı acıklı paylaşımlar yapıyor. Anlayacağınız konuşmanın bir yolunu arıyor ben hesaplarımı kapattım bu arada arkadaşlarım atıyorlar yanlış anlaşılmasın. Hala aynı fikirdeyim konuşmak istemiyorum. Bundan sonrası için göreve gittiğim şehirde evimi değiştireceğim. Annem çalıştığı için teyzem görevim bitene kadar gelip benimle kalacak. Numaramı henüz değiştiremedim ama başka başka numaralardan aranmak istemiyorum artık onu da değiştireceğim. Yani yanlış anlaşılmasın bunları ondan korktuğum için yapmıyorum. Sadece yaptığı her şey psikolojimi daha çok bozuyor. Kararlı olduğumu anlamasını istiyorum. Zaten annem konuşursan bile hakkımı helal etmem deyip duruyor. İş yerime gelirse veya iletişim kurmanın bir yolunu bulursa diye düşünüyorum bazen. O zaman ne derim henüz bunu düşünmeye hazır değilim çünkü kafamın içi cehennem gibi. Kadın da storyler atmış arkadaşım fake bir hesaptan bakıp attı bana. Eğlence mekanındayken arkada saçma sapan bir şarkı çalıyor altına şey yazmış sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine döner tüm köpekler. Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Muhatap olduğum insanların haline bakıp mı üzüleyim, kendi halime mi üzüleyim, düştüğüm duruma mı üzüleyim bilmiyorum. Durumlar böyle yani. Teşekkür ederim merak ettiğiniz için biraz uzun oldu ama içimi döktüm ben de.