Ne yapacağımı bilemedim nişanlım iki yüzlü mü

Sizde uymamışsınız uymak zorunda kalmışsınız

Sizde uymamışsınız uymak zorunda kalmışsınız
Burdaki mesele kişilerin isteği değil. Hocaların yapıyor olması. Siz talep ettiğinizde nikahınızı kıyan hocanın reddetmesi gerekiyordu. Ayrıca ben aylar önce nikah talep etmedim arada 24 saat bile olmayacaktı? Yine de kabul edilmedi. Doğrusu da buymuş iyi ki kabul etmemiş.

İyi ki canım

Öncelikle kanun karşısında evli falan değilsiniz, bugün ayrılmaya karar verirseniz biter gider.
ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum
Evlenince değişecek mi? Siz mi eğitecek öğreteceksiniz kazık kadar adama yalakalık yapmamayı? El bebek gül bebek ailede büyütülen kız da biraz dişli olsun. Anamın babamın evinde görmediğim bilmediğim rezillikleri çekemem ben desin. Mesela nişanlınız yalaka yalaka konuşurken ben bunu niye kendime reva görüyorum dediniz mi içinizden?

Neyse siz devam edin ama eşinizi ve evliliğinizi ablasının yöneteceğini de bilin. Boş beleş yalaka adamlar herkes haddini bilsin diyemez. Kadın ne derse ne isterse o olacak. Dini nikah kıyıp evliyim ben diye gezsem ailem evlatlıktan red ederdi beni.

Neden bu kadar rahatsiz olacağınız iyilikleri yaptiniz ki?

Neden bu kadar rahatsiz olacağınız iyilikleri yaptiniz ki?
Hahhahah cidden gördüklerim karşısında rahatsız olmamak elde değildi insan sandığım için yaptım maalesef tabi insan beşer şaşar yanılabiliyor sanırım görümcem gibi bir görümcesiniz kuyruğunuza basılmış gibi hissettim bende sizin olmanız gereken konu bu değil açılmıştır sizin içinde bir şeyler orada daha rahat edebilirsiniz iyi günlerrrr

Pavyondan da çıksam ailem beni evlatlıktan reddetmez sizin adınıza üzüldüm:) tam okumamışsınız sanırım zaten nişan günü olan olaylarda çıkan tartışma konularında “biz kendi kararımızı kendimiz verdik kimsenin üzerine konuşmasına gerek yok”diyebildiği için hatta annesi kapıdan çıkarken şimdi *(nişanlımın ismi) tartışacak bizimle keşke açılmasaydı konu diyerekte beni savunduğunu kanıtladığı için ben o gün nişan atmadım çok yanlış anlamışsınız benim nişanın olduğu gün atacak cesaretim vardı ailem hep arkamda resmi nikah olmadan dini nikahı boş olduğunu sizin kadar bende biliyorum sadece son zamanlardı ki bu tavırlarından bir şeyler anlamaya çalışıyorum ve soruyorum da hemcinslerimden herhangi bir aşağılama görmeden yargılama görmeden düzgünce bir cevap bekliyorum :) umarım anlatabilmişimdir.

Pavyondan çıksam hatta çıkmayıp orada çalışmaya devam etsem de başlarının üstünde gezdirirler ama resmi nikahtan aylar önce dini nikah yapsam red ederlerdi. Yangından mal mı kaçırılıyor hayırdır derler. Dini nikah ya aynı gün ya da bir gün sonra olacak derler. 49 yaşındayım, bugün bile annem arkamda durur, kazık kadar kadınım laf söyletmez.

Aşağılama değil, 18 senelik evlilik tecrübesi. Ben de saf zamanlarımda acaba öyle mi acaba böyle mi diye kafamda kuruyordum. Heralde bana öyle geliyor diyordum. Bir gün kucağımda çocuk olduğu halde koydum eşyalarını kapıya, selametle yallah git dedim. Kendi başına düşünen bir kafan beynin var mı yok mu ona göre geri gelirsin dedim. Kendi ailemde böyle saygısızlık terbiyesizlik yok seninkileri niye çekeyim dedim. Ben de el bebek gül bebek büyütüldüm. Benim de annem babam ablam var. Ablam gram karışmayıp üstüne maddi manevi yağdırıyorken onun ablasının niye gönlünü eğleyeyim? Kapının önüne konma milat oldu bizde. Kimse destursuz höt zöt konuşmadı o günden sonra. Herkes yerini bildi.

Son zamanlardaki tavırları değil adam artık salmış, benden bu kadar demiş.Siz hala nişan günü şunu bunu yaptı deyin. Her tehlike anında yapacak, yanınızda arkanızda duracak. Siz onun eşi hayat arkadaşı olacaksınız. Kendi ailesi yapınca kötülük sayılmıyor mu?

Ondan o kadarsa benden de bu kadar sıkıntı yok bir korkum da yok

Anneniz alyansını bozdururken ağzınızı açıp "anne ne yapıyorsun, evlilik yüzüğünü bozduramazsın" diyemediniz mi?

Siz ve nişanlınız, 2 yetişkin insan çalışıp, para biriktirip; kendi eşyalarınızı alabilecek duruma gelene kadar evliliği ertelemeyi düşünemediniz mi ?

Şaka gibisin ya hahahahahaha yok diyemedim yok onu da düşünmedik malız biz canım

Asıl şaka gibi olan: annenizin alyansını bozdurup, sizin yaklaşan evliliğiniz için size eşya almasını marifet gibi anlatmanız.
Neyin ne olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun acaba ya sabahtan beri benden cevap almaya uğraşıyorsun canın sıkılmış belli ki anne benim alyansı annemin seni ne alakadar ediyor doğru bulmuyorsan cevap yazmazsın senin ki tam bir hayatsızlık örneği üzüldüm adına hiç mutlu edenin yok gibi sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…