- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
Cok haklisin tabi...bir sefer "battim" bu ise, ve artik bagimlilik derecesine kadar geldi...yemin ederim sohbet ortamindaki insanlar beni kendi esimden daha iyi anliyor, ama bu benim icin cözüm degil, esim "kör" ve "sagir", kac sefer konustum onunla, bak dedim senden tek bir istedigim var, "sadece ilgi ve sevgi" herseyi veriyor bana, hic bir eksigim yok, cebimde param , altimda arabam var...ama bunlar bir kadini mutlu etmeye yeterlimi???, Allah sahit halimden, sikayet etmiyorum, tek sikayetim Kocamdan göremedigim ilgi, bir "seni seviyorum, seni anliyorum, sen benim herseyimsin tabiki sana daha fazla zaman ayirmam gerekiyor" diyebilmek, bu kadar zormuuu???, o bana bir adim gelse, yemin ederim herseyi teperim, Internett mis Chat mis , baska erkeklermis, hic bisey umrumda degil. ona asik olmasamda, onu insan oldugu icin severim, cocuklarimin babasi, ona birsey olsa benim icim en basta yanar, ona göre erkek olmak , Es olmak, calisip eve para getirmek, colugunu cocugunu kimseye muhtac etmemek, tamam buda cok önemli, lakin ben kocami sadece bir "para makinasi" olarak degil, erkegim olarak görmek isterim, duygularim var, ihtiyaclarim var, bunu her kadin bilir, bu Tarz eslerine yaklasan tüm erkekleri kiniyor ve Allaha havale ediyorum, yaptigim günahlarda onun boynuna olsun insallah...mafoldumben
Eşin tepeden tırnağa haksız, bu konuda seni anlıyorum canım. Ama netteki insanların da dürüst olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.
Sen önce şu net olayını kapat, bir daha chate girme. Burada el birliği ile sana yardımcı oluruz.
Öncelikle eşinle karşılıklı adamakıllı konuş, derdi neymiş bir öğren. Şikayetlerini söyle, buna devam ederse kendisinden iyice kopacağını ısrarla söyle eşine. Eminim bir çözüm yolu bulacaksınız.
Sana katılıyor ve eşlerine bu tarz yaklaşan erkeklerı bende kınıyorum.