- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Ay bayılazaaaaaaaaam
valla böyle olmaz konu sahibi madem konuyu açtı bide gün düzenlesin, aramızda ev günü yapalım, herkesin maaşı havuzda toplansın her ay birimize ev alalım
Kit her zaman memurdan avantajlıdır öyle bir hata yapma zaten
Bu heralde ek ders içinde çünkü öğretmenlerin çıplak maaşı bu kadar yok diye biliyorum
Eşit işe eşit ücret mi resmen yalan benim aldığım bu para maaş artı döner düşün yani
ben 5 sene boşuna okumuşum özel üniversitede, babam o parayı bana verse Ankarada bi simitçi açsam köşe olduydum valla, Elmayra gelirdin sen de simit poğaça yemeye
valla efkarlandım sigara içsem yaktıydım bi tane
Ay bayılazaaaaaaaaam
valla böyle olmaz konu sahibi madem konuyu açtı bide gün düzenlesin, aramızda ev günü yapalım, herkesin maaşı havuzda toplansın her ay birimize ev alalım
4 yıllık lisans mezunuyum
özel bir şirkette yönetici asistanıyım
mesai saatlerim 08.00-17.30. - yalnızca haftaiçi çalışıyorum
servis var, yemek şirketten
net maaşım 2.400 tl, performansa göre değişiklik göstermekle beraber yıllık ortalama 3 maaş da prim alıyorum
maşallah baya iyi alıyosunn :)
eminevim gibi
Evet no faiz
hastanelerin döneri daha fazlamı olur ki acaba hastaneyemi geçsem gözümü para bürüdü şu an
Benim bildiğim lise mezunları için bir daha sınav açılmayacak
En az önlisans mezunu olma şartı aranacak diye biliyordum ama uygulamaya konuldu mu bilmiyorum
Sağlıkçı kadrosunda değilsen hastaneye geçmenin bir avantajı olmaz
Sağlıkçıların aldığı döner daha fazla
Evet no faiz
hastanelerin döneri daha fazlamı olur ki acaba hastaneyemi geçsem gözümü para bürüdü şu an
fet fadıldan neyim eksik bi sarık bi cübbem
jet NeMeSiS98235
4 yıllık lisans mezunuyum
özel bir şirkette yönetici asistanıyım
mesai saatlerim 08.00-17.30. - yalnızca haftaiçi çalışıyorum
servis var, yemek şirketten
net maaşım 2.400 tl, performansa göre değişiklik göstermekle beraber yıllık ortalama 3 maaş da prim alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?