- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
fet fadıldan neyim eksik bi sarık bi cübbem
jet NeMeSiS98235
tüm hayallerimi yıktın biliyomusun
o zaman ben sınıf değiştirmeliyim, yahu zaten sağlıkçıyım ben genel idarede ne işim var ama cahillik işte
ben çalışmıyorum. eşimin maaşından otlanıyorum.Allah kazancınızın bereketini göstersin hanımlar...
kk hatunları ne zengin böyle maşşallah
binler havada uçuşuyor
ne yapsam acaba ben:97::97:
ek iş falan da paklamaz beni
bal dök yalaa :)
iş yogunlugunuz nedır dıyeyım neler yapıyorsunuz
maas supermıs yaa
suradan atsam kendımı
pekı kızlar bırakın sımdı ozelı devletı
2 senedır zam alamıyoruz cunku arge fabrıkası olarka kurulmusuz ve arastırmalar yapılıyor deney ve gelıstırme
satıs yapıp para kazandırmadıgımız ve (gecen yıl kaybettıgımız bır belgemızde yok) bu sebeble zam yapılmadı
martta denetım var
cok canım sıkılıyor
ıs bakayım dıyorum
korkuyorum
en ıyısı onlar cıkarsınlar onumuu acsınlar ısıtıyorum
Sınıf değiştirmek zor ama en sinir olduğum bölüm tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik onlar bile sağlık sınıfında sayılıyormuş ya sen sağlık bakanlığından bilirsin
Allah sana daha iyilerini nasip etsin, sana etmezse de eşine etsin bol bereket versin inşallah.
Allah'ın en büyük hediyesi, işim. Dünyanın borcunu ödüyorum yine de gül gibi gecinip gidiyorum.
657 işçiyim kamuda, 2700 küsür maaşım+fazla mesai[/QU
Sakıncası yoksa hangi kurumdasınız acaba bende işletme önlisans mezunuyum ve kaç puanla atanmıştınız?
Hayırlısını versin o zaman :)
özel bir şirkette bilgisayar mühendisiyim 4bin civarı alıyorum maaştan yana bi sıkıntım yok çok şükür bazen prim verirler o da extra güzel olur ama çok yoruluyorum bazen sabaha kadar işyerinde kaldığım bile oldu.Ben devlet istiyordum daha zorlanmadan çalışabilmek ve tabiii ki iş güvencesi olduğu için ama devletteki arkadaşların maaşları da düşündüğüm gibi değilmiş yani tabiii ki özel sektörle farkı olur ama ne bileyim yine de böyle düşünmemiştim.
yaa sorma canım tüylerim dikeldi yine, hele att'ler yokmu 93-94 doğumlu bıcırık kızlar atanmış gelmiş hemide 50 puanla falan, ayda 5 kere nöbete geliyo dönerle birlikte 3000 liraya yakın alıyolar, ben niye 80 küsür puan aldım yırttım kendimi o zaman, Ankaraydı ilk tercihim Ankarayada atandım zaten, 1 sene çalıştım asaletim onaylandı hop geldim Batmana, burdaki memurların kpss ile atandığına bile şüpheliyim
Her kadronun maaşı aynı değil balımmmm. Teknik kadronun maaşı her zaman fazladır, bizim mühendisler 4binden fazla alıyorlar, sabah 08,30 akşam 17
ATT belki olabilir onların nöbet falan ancak tıbbi sekreterlik ne bildiğimiz düz memur kan bile alma yetkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?