- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
hım.. anladım teşekkürler cevabınız içinözetle maaşını devletin değil şahsın vermesidir
1750 canım
tv'de görüyorum en düşük memur maaşı 1800 tl diyolar, yalan yaa, bide döner alıyoruz maaş+döner bu kadar yani düşün
sağlık bakanlığı berbat tercih etmeyin
ben 5 sene okudum 2 yıllık tıbbi sekreterler 2000 alıyo saçmalık yani
Araştırma Görevlisiyim maksimum 2500 yaptığım işleri saymak bile istemiyorum her türlü özel işler konusunda uzman oldum otel rezervasyonu bile yapıyorum
Haberlerdekilerim tümü yalan zaten :))
Ben MEBi tavsiye ederim.
Yoğunluk olsa bile rahat çalışma ortamı.
Birde Sağlık bakalığında var mı bilgim yok ama yükselme imkanımızda var bizim.
Haberlerdekilerim tümü yalan zaten :))
Ben MEBi tavsiye ederim.
Yoğunluk olsa bile rahat çalışma ortamı.
Birde Sağlık bakalığında var mı bilgim yok ama yükselme imkanımızda var bizim.
Önlisans mezunuyum cnm ewt.
Çok tşkler.
Rabbim nasip ederse lisans tamamlayacağım şimdide.
hım.. anladım teşekkürler cevabınız için
ay bu arada bende şaka bi yana hem açık öğretimliyim hemde kendi cafemde patronum aylık gelirim 6000. bulyuor fazlada olabilir. giderler hariçyetiyor kıtı kıtına
VHKİ kadrosu teknik bir kadro değil idari kadro sadece memurun bir üstü çoğu kurum sınavsız vhki ünvanı verir
Bizim kurumda Bilgisayar İşletmeni diye geçer 30 lira falan fazla alıyorlar
bigisayar prog. olduğunuz için teknik personel olarak diye düşünmüştüm.bende kurum değiştirsem mi diye düşünuyordum geçen sene kpss ile ama vazgeçtim şuan kitte çalışıyorum taşra ağı çok az olan bir kitte. tayin olayı yok pek. o yüzden 657 olan bir kurum istyordum ama sonra vazgeçtim memnunum maaşımızda 657 lerden daha yüksekmiş sizinkiyle mukayese edince
Lise mezunuyum memurluk için hangi aşamalardan ve sınvlrdan gecicem bilenler anlatabılırlermı lutfen..
teknik olarak mı geçiyorsunuz yoksa memurluk gibi mi teknik personelin maaşı yüksek oluyor genelde
4 yıllık lisans mezunuyum
özel bir şirkette yönetici asistanıyım
mesai saatlerim 08.00-17.30. - yalnızca haftaiçi çalışıyorum
servis var, yemek şirketten
net maaşım 2.400 tl, performansa göre değişiklik göstermekle beraber yıllık ortalama 3 maaş da prim alıyorum
Bişiy merak ettim,bu işsizlik maaşından kimler ve nasıl yararlanıyor:44:biraz açar mısın bu konuyu??
Milli Eğitimde öğretmenim... Sevdiğim işi yapıyorum...
2500 civarında maaşım... Çok şükür...
Allah herkese gönlündeki yeri nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?