- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
SSK 'dan 6 ay once emekli oldum .1230 TL emekli maasi aliyorum .
emekli maasini harcamak cok keyifliymis.
Saol elmayracım, Allah razı olsun.
Rabbim bana da nasip etsin memurluğu. evde oturmak çok sıkıcı. akşama kadar kafamda kuruyorum da kuruyorum ...Eşim özelde ve iş yeri sürekli değişiyor gibi. 4,5 yılda 6 il gezdik. ne eşya kaldı ne sabır ...
katiplik peşindeyim şimdi o da olursa tabi ..
Okuyamadım kk kadınlarının ortalaması ne millet??
Sakıncası yoksa hangi kurumdasınız acaba bende işletme önlisans mezunuyum ve kaç puanla atanmıştınız?
Katiplik sınavına iki kez girmiştim, birinde de dereceye girdim mülakatta resmen dalga gectiler, 3 sorunun 3 üne de doğru cevap verdim, güldüler senin burda ne işin var diye, ben de ben katip aradığınızı zannetmiştim yanlış gelmişim demek ki dedim. Neyse. Sen yine de umudunu yitirme, üzülmee, herşeyin bir sebebi var biliyorsun.
Ortalama derken ipekcim.
Ben büro yönetimi mezunuyum, 82 ile atandım, ama acıktan+mülakatla. Kurumumu söyleyemem ama çsgbye bağlı bir kurum.
Akaryakıt dağıtım şirketinde çalışıyorum.Sistemden bayii takibi yapıyorum 7 ay önce başladım 1000 tl ile 3. ayda 1200 oldu geçen hafta 1400 oldu maaşım. artı yol artı ssk artı yimek.
hey maşallah,her gün 5 te çıkıp gittiğimi düşünemiyorum ,işte giremedik ki devlete ,ilk sınava girdiğimde 92 puan aldım kpssden. istanbulda 2-3 tane kadro vardı giremedim.Sonra da her girdiğimde puanım düşüp gitti kaldı öyle.Maaş değil de gelecek korkusu var bende, özelin en berbat yönü de bu.
Biz o günleri görebilecek miyiz acaba
ben o simitçiyi açacaktım...
lisans mezunumusun elmayracım?
birde cumartesi pazarım tatil. bu maaşımdan çok daha iyi geliyor
lisans mezunuyum. özel şirket 1500 TL maaş. yemek de onlardan. yetmiyo desem ayıp mı olur. ah şu taksitler bitse. bende ev hayali kurmaya başlardım
Hı hım görücez, ama mezardaPrimlerimizi orda tmmlıycaz.
Acalım, sermaye senden emek benden.
Katiplik sınavına iki kez girmiştim, birinde de dereceye girdim mülakatta resmen dalga gectiler, 3 sorunun 3 üne de doğru cevap verdim, güldüler senin burda ne işin var diye, ben de ben katip aradığınızı zannetmiştim yanlış gelmişim demek ki dedim. Neyse. Sen yine de umudunu yitirme, üzülmee, herşeyin bir sebebi var biliyorsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?