- 18 Mayıs 2012
- 366
- 2
- 66
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
Milli Eğitimdeyim.
Milli Eğitim'in bu kadar verdiğini bilmiyordum bir de bana eşim en düşük maaş veren kurum demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milli Eğitimdeyim.
Bişiy merak ettim,bu işsizlik maaşından kimler ve nasıl yararlanıyor:44:biraz açar mısın bu konuyu??
sigortacıydım diyim , büyük kurumsal bı fırmada banka reasürans bolumunde calısıyordum
eskı esımden oturu koca kafalı ben oradan ıstıfa ettım 2009 senesınde aldıgım brut ıle suan aldıgım brut aynı :S
suanda cok acık veremeyecegım kucuk bır yer ama dunya capında sayılı saglık medıcal fabrıkadası cıddı bır ıs yapılıyor ben burada korkarım temızlık denetımcısı satın alma personel takıp lojıstıke el at, ıvır zıvır ıslerı takıp et acık al bul yakala 1350 lıra maas alıyorum 2 yıldır ıllah geldi..
memur olamam lıse mezunuyum cunku yabancı uyruk vatandaslıktan atılmadan oturu okuyamadım ugrasamam daha
kendı ısımın sahbıı olmak ıstıyorum
Ne kadar alıyorsun peki?
Milli Eğitim'in bu kadar verdiğini bilmiyordum bir de bana eşim en düşük maaş veren kurum demişti.
1750 canım
tv'de görüyorum en düşük memur maaşı 1800 tl diyolar, yalan yaa, bide döner alıyoruz maaş+döner bu kadar yani düşün
sağlık bakanlığı berbat tercih etmeyin
ben 5 sene okudum 2 yıllık tıbbi sekreterler 2000 alıyo saçmalık yani
yok ben sadece özel sektörde çalışanlar mı yani devlette çalışanlarda yazsın mı diye sormuştum olsun boşver
birde vhki ne oluyor?
1750 canım
tv'de görüyorum en düşük memur maaşı 1800 tl diyolar, yalan yaa, bide döner alıyoruz maaş+döner bu kadar yani düşün
sağlık bakanlığı berbat tercih etmeyin
ben 5 sene okudum 2 yıllık tıbbi sekreterler 2000 alıyo saçmalık yani
Valla canım bu iş olayı tamamen şans sanırım, etrafa bakıyorsun lise yada ön lisans mezunları lisans mezunlarından daha çok maaş alıyor ve memurlujta atamaları daha kolay oluyor.
edit: özel sektörde çalışmaktayım.
Yavru ceylanım eşit işe eşit ücret size yansımadı mı? Sizin döneriniz yok muydu?
Canım cahilim ben ya özel sektör nedir acarmısın :44:
Bilg Prog mezunuyum.
VHKİ olarak atandım.
hayırlı olsun kandill Allah bereket versin
ön lisans mezunumusun peki ?
Aslında bölümün güzel ama dediğin gibi mezun çok
Ben senin yerinde olsam düz memurluk yerine uzman yardımcılığı için çalışırdım
teknik olarak mı geçiyorsunuz yoksa memurluk gibi mi teknik personelin maaşı yüksek oluyor genelde