- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...
özel bi bankada gişe yetkilisiyim 1350 maaş+240 tl setcard var fazla mesai filan olursa 1500 oluyor sabah 8,30 akşam 19,30-20,00 gibi çıkıyoruz tabi öğlen 1 saat mola ama çok yoğun ve stresli
merhaba, sınavlar mı olunuyor gişe yetkilisi :26: ilk girdiğinizde mi 1350 idi yoksa uzun zamndır mı çalışıyorsunuz
kızlar hıc devlete gıda muhendısı olarak atanan bırı varmı
ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...
devlet memuruyum..sabah 8 ..akşam 8,9 iş ne zaman biterse ..1 sn boş vaktim yok.5 kişinin yapacağı işi tek başıma yapıyorum.Öğlen bile 5 dk yemek yiyip geliyorum.Ve işimin riski çok çok fazla.Dışardan devlet memuru diye önyargıyla bakmak çok kolay.1850 maaşla bence bize çok çok yazık
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar alıyo bilen var mı?
bir de sanırım branşa göre değişiyo dimi?
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar alıyo bilen var mı?
bir de sanırım branşa göre değişiyo dimi?
Bilg Prog mezunuyum.
VHKİ olarak atandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?