- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
çok ama çok şaşırdım
bende bilg. prog. mezunuyum
5.5 yıllık VHKİ yim
çocuk parası ile birlikte 1770 alıyorum hangi kurumda çalışıyorsunuz?
MEB'de çalışıyormuş arkadaş.
Birçok kişi sordu da ordan aklımda kalmış.
ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...
devlet memuruyum..sabah 8 ..akşam 8,9 iş ne zaman biterse ..1 sn boş vaktim yok.5 kişinin yapacağı işi tek başıma yapıyorum.Öğlen bile 5 dk yemek yiyip geliyorum.Ve işimin riski çok çok fazla.Dışardan devlet memuru diye önyargıyla bakmak çok kolay.1850 maaşla bence bize çok çok yazık
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar alıyo bilen var mı?
bir de sanırım branşa göre değişiyo dimi?
ben 2007-2008 de sözleşmeli öğretmendim. girdiğim ders başına ücret alıyordum. tatil günlerinde çok üzülüyordum tatilimde bedava diye :) sözleşmelilerin kadroya alınacağını bilseydim bırakmazdım vallahi:) gerçi şimdi bankada çalışıyorum maaşımda öğretmenliğin 3 katı kadar ama olsun en azından artistliği vardı. mesleğiniz: öğretmenim. waaooowwww :))
sizin dediginiz ucretli ogretmenlik olmali. Ucretli ogretmenlikte ders basina ucret veriliyor ve tatillerde para verilmiyor. Kadroya alinanlar sozlesmeli ogretmenler. Sozlesmeli ogretmenler de kpss puaniyloa ataniyorlar.
hangi memurlukta bu kadar uzun çalışılıyor,çok merak uyandırdı bende
ben varım dilann sen de mi gıda mühendisisin?
devlette bir a kadroda çalışıyorum. maaşım 4000 TL. iktisadi idari bilimler fakültesi mezunuyum.
canım ne olarak atandın?
uzman yardımcısı olarak sonra uzman oluyorsunuz. Sadece atama değil. kpssden sonra kurum sınavları oluyor. bir de mülakat. baya zorlu bir süreç oluyor.
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar alıyo bilen var mı?
bir de sanırım branşa göre değişiyo dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?