ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

Bir bankanin genel mudurlugunde dar kapsamda stratejik analiz ve risk analizi gibi istatistik gerektiren mali konulara bakiyoruz birimimize yeni gelen bir bayan yoneticimiz var cok sempatik birisi yurt disindan gelme birde yuksek lisansi var euro hesabi olarak kurumla anlastigini soyledi ve 7800

Son düzenleme:
Bu sitede dini konu ve yorum yasaktır. Sakın yanlış algılanmasın, din düşmanı olduğumuzdan değil, ne zaman yorumlarınız dini olsa tartışma çıktığından yasak.
Lütfen içerikle ilgili yorum yapınız.

ben yönetici asistanı olmayı çok isterdim...
marmara iktisattayım yazın mezun oluyorum, bakalım ne iş yapacağım :26: özel sektör olur anca, ama internetteki ilanlardan da pek bir şey çıkmıyor sanki ya ne bileyim :26:
bizim gibi mezun adaylarına ne önerirsiniz nasıl iş aramalıyız bankaların sınavları çok ağır sanırım, ingilizcem de o kadar müthiş değil

sabote etmek mi insaf yahu... tamam sustum ay ay... siz devam edin maaşlarınız ve meslekleriniz paylaşmaya... buyrun lütfen..

Seni neden bu kadar gerdi ki bu konu ? paylaşıyorum meslegımı var mı bisey ? Hukuk öğrencısyım biter bitmez okulum buraya kazandıgım
parayıda yazıcam .

ALLAHIMA binlerce kez şükür ki böyle bı aılenın cocugu olmadım bınlerce kez bınlerce kezzz ..

Sizin gibilerin kocası karısını erkek doktora götürmez . ama sizin gibiler de boş boş konusmayı asla bırakmaz eger kadın çalışmasaydı bı çok kadın sırf bu tanımlamayan mantık yuzunden ölürdü :).

şahsen benım bu konuyu acmamdakı amac kendımle aynı ısı yapan ve dıger meslek mensuparının aldıgı ucretlerı ve yaptıgı işlerı karsılastırmak türkıye şartlarına gore yanı kımsenın parasında gözümüz falan yok ben bır muhasebecıyım yaptıgım işler bunlar bunlar sen necısın bende avukatım yaptıgım ısler bunlar bunlar yanı bılgı paylasımı hangı meslek hangı işler içinde yoğunlaşyor ne kadar ücret alıyor benle aynı işi yapıyosa neden benden fazla ya da az alabılır farklı meslekler içinde aynı yanı sonuc hiçte sizin dediğiniz yerler varmıyor kusura bakmayın da

yanı yemın edıyorum o kadar yorumunuzun içinde ilk kez dogru bır sey soylemıssınız tabıkı herkes emegının karsılıgını almalı da bununda konuyla alakası yok kusura bakmayın burda meslek = ücret karsılastırması yapılıyor

su prenseslik meselesi cok komik geldi bana ya. yazmayayim diyorum duramiyorum. ben evimin ve esimin prensesiyim zaten. ama ben prensesim diye esim köle olmuyor ben ne kadar prensessem o da o kadar prens oluyor

kaloriferleri kadrolu kaloriferci yakar oda öğretmenden fazla maaş alır,yönetmelikte sabah 5te yakması gerekirken 1. derste gelir yakar ve gider okulda durmaz sadece 3 ay kalorifer yakar ama yılboyu maaş alır diğer aylar asla okula uğramaz,hizmetli haftada 1 tuvalet temizler arada sırada öğrencilere 1 tl verip onlarada paspas yaptırır tuvalet temizlettirir,koridora masa atar tüm gün çay içer tatil dönüşü kazara sıralar kirli çocuklar rahatsız olmasın temizler misiniz? dediğimizde yönetmelikte yazmıyor ben sadece paspas yaparım der BENDEN FAZLA ÇALIŞAN HER İNSAN BENDEN ÇOK MAAŞ ALMAYI HAK EDER,küçümsemek değil bu hizmetli kral olmuş BOŞUNA OKUYARAK ZAMAN VE PARA HARCAMIŞIM(gurbette yıpranma payını da ekle)ONA ÜZÜLÜYORUM

AĞZI OLAN KONUŞUYOR İŞTE MEMLEKETTE

Cok haklisin ya olayin birde bu yonu var degil mi

Hatta birde ogretmen olup soba yakmak zorunda kalan ogretmen+hizmetli ogretmenlerimiz var

Gonulleri zengin ama cuzdanlari bos

35 yaşındayım, iş hayatında 17. yılım

Fena sayılmaz maaşım, bulunduğum şirkette 11 yılımı doldurdum. Özel sektörde var olmanın her türlü zorluğunu yaşadım, hala yaşıyorum. Lise mezunuyum, kendimi geliştireceğim diye gitmediğim kurs kalmadı, iş öğrenmek için yıllarca debelendim. Hala günde üç saatim yolda geçiyor, mesai uzar,çalışma şartları ağır. Ne üniversite diplomasıyla benim yarım kadar çalışıp, iki mislim maaş alanlara kızıyorum ne de işini yapmayıp hak etmediği maaşları cebine indirenlere. Ben kendimden mesulüm, yaşadığım ülkede şartları değiştirme şansım maalesef yok, o yüzden bunları düşünmeyi uzun zaman önce bıraktım. Her meslekte hakkıyla çalışan da var, kayırılıp çalışan da var.

Bir de prenseslik durumu var =) bana bakacak ne babam ne kocam var. 2. evimi aldım, çok şükür hayatımı idame ettiriyorum, hatta ihtiyaç sahiplerine ve hayvanlara da koşuyorum. Rabbime binlerce şükür ki bu güne dek kimseye el açmadım, para için namusuma leke düşürecek bir iş yapmadım, az buldum az yedim, çok buldum herkesle birlikte yedim. Çok düşük maaşla çalıştığım zamanda şükrettim, şimdi de şükrediyorum. Devasa bir maaş almıyorum ama Allah öyle bir bereket veriyor ki hiç bir şeyim eksik değil. Veren el alan elden hayırlıdır bilirim, böyle yetiştirildim. Yani kendi hayatımın prensesiyim. Rabbime binlerce şükür, kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. İşin özü helal kazanmak

Son düzenleme:
selam kızlar

bende gecen hafta isten ayrldım. bu sene üniversiteden mezun oldum. 2 dil biliyorum. ingilizce ana dilim gibi. yurtdısında yasadım. bi lojistik şirketinde çalışıyordum 750tl+ticket ile. mesai saati yok gibi bişeydi inanın uyumaya fırsat bulamıyordum. sabah 8,5 akşam 8-9-10 değişiyordu. ama evden çalışmaya devam ediyordum. ihracat departmanında olduğum için gece yazışmalarım hiç bitmiyordu. 2de 3te 5te ülkelerin saatlerine göre uyanıp yazışma yapmam gerekiyordu. cumartesi yarım gün pazar boş ama evden çalışıyorduk yine. tabi haftaiçi kadar yoğun olmuyordu. patronumda tam bi işkolikti inanılmaz stres altında çalışıyordum dayanamadım ayrıldım yoksa saglıgım gidecekti.

burda bi arkadas vardı lojistik mi sigortacılık mı demıstı. kesınlıkle lojıstıgı ıyıce arastırmadan girmesin bu sektore derim. ben kendime zaman ayıramıyordum. maası da cok dusuktu. simdi is arıyorum. maaslarınızı okudukca bunalıma girdim resmen. allah hepinize daha cok versin tabi. hepimize versin :) bol sans

canım herkesin bir rızkı vardır,belki daha bol kazancın olabileceği bir iş nasip olacak sana bu yüzden böyle bir geçiş dönemi yaşıyor olabilirsin bunu hissettim sıkma canını o ingilizceyle rahat rahat iş bulursun inş:13:

ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...

Keşke hepimizin eşleri ya da sevgilileri multimilyoner olsa , biz de First Lady'lik , prenseslik yarışına girsek.:82:

Şaka bir yana çalışmasam kafayı yerdim sanırım.

Her şeye rağmen işimi de , alnımın teriyle kazandığım parayı da seviyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:

haklısın canım benim çok güzel bi motivasyon oldu bu bana çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Bır kamu kurumunda avukatlık yapıyorum
Ek gelirlerle Allaha cok şükür 3000 cıvarı maas alıyorum
Bu parayı hak ettıgımı dusunuyorum
Hem okurken hem de sınava hazırlık sürecinde cok sıkıntı cektım
Mesai saatim sabah 9 aksam 8
Dava işleri olduğu için evde de aklım ofiste oluyor süreyi kaçırdım mı şu savunmaya eklemeyi unuttuğum bir sey var mı stres içindeyim ama işimi seviyorum
Devlette oldugum için her gün şükrediyorum
Özelde de avukatlık. yaptım hem baskası yanında hem ortak olarak
Kesınlıkle sımdı daha rahatım

Tüm hukuk öğrencilerine tavsiye ediyorum .
Herkesin emeğinin karşılığını almasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…