- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
sabote etmek mi insaf yahu... tamam sustum ay ay... siz devam edin maaşlarınız ve meslekleriniz paylaşmaya... buyrun lütfen..
Erkeğin bulunmadığı yerlerde tesettüre dikkat ederek tabi çalışabilir kadın. Diyorsunuz ki bu olaya birde din karıştı. Bizim her yaptığımız, konuştuğumuz din için olmalı. ALLAH(c.c) rızası için olmalı.
peki madem öyle maaşlarını yazmanızdaki amaç ne? Maaşınız söyleyerek neye hizmet ediyorsunuz onu anlamıyorum. Bilgi amaçlı bir paylaşım mı? Asla değil. Genel kültürünüzü mü yokluyorsunuz? Hayır oda değil eee gaye ne burda. Artı yüzde doksanınızda sallıyor walla hiç k bakmayın..
hıı hııı evet zenginin malı züğürdün çenesini yorar. çenem yoruldu maaşlarınız karşısında
site bana yorum yapma hakkı tanıyor o halde problem yok hanfendi.
hizmetli ne yapıyor peki hanfendi. Okula hamak kurup sallanıyormu. Bilmem kaç tane öğrencinin girdiği lavaboları temizliyor, kalöriferi yakıyor, bedensel olarak yoruluyor vs vs işte. Herkes emeğinin karşılığını almalı deyin ozaman hizmetli benden çok alıyor demeyin kıyas yapmayın ayıp yahu..
hizmetli ne yapıyor peki hanfendi. okula hamak kurup sallanıyormu. bilmem kaç tane öğrencinin girdiği lavaboları temizliyor, kalöriferi yakıyor, bedensel olarak yoruluyor vs vs işte. herkes emeğinin karşılığını almalı deyin ozaman hizmetli benden çok alıyor demeyin kıyas yapmayın ayıp yahu..
kaloriferleri kadrolu kaloriferci yakar oda öğretmenden fazla maaş alır,yönetmelikte sabah 5te yakması gerekirken 1. derste gelir yakar ve gider okulda durmaz sadece 3 ay kalorifer yakar ama yılboyu maaş alır diğer aylar asla okula uğramaz,hizmetli haftada 1 tuvalet temizler arada sırada öğrencilere 1 tl verip onlarada paspas yaptırır tuvalet temizlettirir,koridora masa atar tüm gün çay içer tatil dönüşü kazara sıralar kirli çocuklar rahatsız olmasın temizler misiniz? dediğimizde yönetmelikte yazmıyor ben sadece paspas yaparım der BENDEN FAZLA ÇALIŞAN HER İNSAN BENDEN ÇOK MAAŞ ALMAYI HAK EDER,küçümsemek değil bu hizmetli kral olmuş BOŞUNA OKUYARAK ZAMAN VE PARA HARCAMIŞIM(gurbette yıpranma payını da ekle)ONA ÜZÜLÜYORUM
AĞZI OLAN KONUŞUYOR İŞTE MEMLEKETTE
selam kızlar
bende gecen hafta isten ayrldım. bu sene üniversiteden mezun oldum. 2 dil biliyorum. ingilizce ana dilim gibi. yurtdısında yasadım. bi lojistik şirketinde çalışıyordum 750tl+ticket ile. mesai saati yok gibi bişeydi inanın uyumaya fırsat bulamıyordum. sabah 8,5 akşam 8-9-10 değişiyordu. ama evden çalışmaya devam ediyordum. ihracat departmanında olduğum için gece yazışmalarım hiç bitmiyordu. 2de 3te 5te ülkelerin saatlerine göre uyanıp yazışma yapmam gerekiyordu. cumartesi yarım gün pazar boş ama evden çalışıyorduk yine. tabi haftaiçi kadar yoğun olmuyordu. patronumda tam bi işkolikti inanılmaz stres altında çalışıyordum dayanamadım ayrıldım yoksa saglıgım gidecekti.
burda bi arkadas vardı lojistik mi sigortacılık mı demıstı. kesınlıkle lojıstıgı ıyıce arastırmadan girmesin bu sektore derim. ben kendime zaman ayıramıyordum. maası da cok dusuktu. simdi is arıyorum. maaslarınızı okudukca bunalıma girdim resmen. allah hepinize daha cok versin tabi. hepimize versin :) bol sans
canım herkesin bir rızkı vardır,belki daha bol kazancın olabileceği bir iş nasip olacak sana bu yüzden böyle bir geçiş dönemi yaşıyor olabilirsin bunu hissettim sıkma canını o ingilizceyle rahat rahat iş bulursun inş:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?