ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

ben biyolog olmayı çok isterdim biliyor musun:26: en yakın dostum biyolog, o da hastanedeydi çıktı şuan iş arıyor.
Allah ım yardımcınız olsun..elmeyranın dediği gibi dilek kapıları her an açık olabilirmiş,kimin ne dileği varsa nasip etsin Rabbim.

Ben de hep memur olacağım derdim. Herkes biz çok kazanacağız, sen sefer tasıyla işe gideceksin
diye dalga geçerdi. Sanırım benim dilek kapılarım kapalıymış.

Bir de kilitli.

Bir de kilidi kaybolmuş, kapının arkasına birisi destek de koymuş

ahahaha babamın da vardı sefer tası, annem cesit cesit yemek yapıp koyardı bizim de sefer tası niyetine multinetimiz var

Hiç yakışıyor mu sana kilitli falan demek? Çok kızdım bak, neyin ne zaman olacağı, olup olmayacağı da bir sebebe bağlı biliyorsun. Ben tam ümidi kestiğimde oldu. Az mı ağladım sınav komisyonlarında.

ünüverste mezunuym özel hastanede estetisyen olarak çalışıyorum aynı yerde 5 yıldır devam ediyorum maaşım 1750 tl valla halime acıyorum ayrıca bölüm sorumlusuyum 2 iş yapıyorum ama aynı maaşı alıyorum allah kimseyi özel sektöre düşürmesin

sefer tası değil ama benimde kilitli plastik kaplarım var omamıı
hala evden yemek ,meyve taşıyorumm..

biraz karamsar yelkenimiz, ama geçecek inşallahh tam ümidi kesmişken oluyor her şeyy..

biraz karamsar yelkenimiz, ama geçecek inşallahh tam ümidi kesmişken oluyor her şeyy..

Hani şu tupper olanlar var ya onlardan mı Afiyet bal şeker olsun.

Evet fidancılık konusunda haklısınız araştırıyorum ama eşim izin vermiyorum aslında ben sağlıkçıyım ama tarım benim daha çok ilgi alanımda ve bu işle az çok uğraşıyorum. Aslında insanların yaşamaları için çok paraya ihtiyacı yok ben kendi ektiğim ürünleri topluyorum pazara markete gitmeme ihtiyacım bile kalmıyor. çevremde eko köyler var bunların hepsi bence birer altın ah eşim izin verse çiftlik kurmak istiyorum

Belki birgün o da olur talimcim, umudunu yitirme. Önce kücük bir bahce ile basla, hani hobi bahcesi dediklerinden, sonra ciftliğe gecersin.

Benimle de kahverengi takım elbise giyersin diye dalga geçiyorlardı :)))))))

kızlar ben kendimi yenemedim ve dün konuştum gm ile haklısın dedi haftaya tekrar hatırlat ben uygun yolla konuşurum dedi acaba yanlış bişey söledimmi diye de içim içimi yiyor eşimede anlattım dün iyi konuşmuşsun dedi bekleyip görücez

5 yıldır aynı işyerinde çalısıyorum.burda çalışmaya başlamadan öne 2 ay parasız pulsuz staj yaptım işi öğrenicem dşye hiçbir talebim olmadı sımdıkı işyerime işi tam bilmediğimden dolayı ayak işlerine bakarak başladım.getir götürrrr.200 tl ilk maaşımdı ve ben o parayı harcıyamamıştım.şimdi maaşım 1000 tl muhasebe burosu.şimdiki konumum altımda 2 eleman calısıyor patron işlerin cogu sorumluluğunu bana bıraktı.bir umur memurlugu beklıyorum bende

Bazen gerçeği kabul etmem gerektiğini düşünüyorum.
Ben valla yüksek gelir istemiyorum. Tek istediğim beni
sosyal yönden doyuracak bir iş. Kızılay olur, Umke olur,
Hastane olur, Veteriner enstitüleri olur. Yeter ki şu
para pul işi, ticaret benden uzak olsun

Ben biraz fazla sabırlıyım başakım ya... Ümidi kesmiyorum.
Bizim plazanın karşısında kordon kanı bankası var, onlara
bakıp ağlıyorum arada Sonra gülüyorum kendime
Sanırsam devreler yandı bende

Ben sodexhocuyum ya... Evden yemek getirsem daha güzel olacak.
Sana mı konuk olsam acaba başak

Maalesef ülkemizde ağlamayana meme yok. İyi yapmışsın konuşmakla

Küçük isteklerimiz var hayattan, milli piyango icin şu kadar cıksa yeter diyen şanslı bünyelerdeniz.

Birgün olacak, yeter ki umudunu yitirme.

EYluL_BAsaK, ne güzeellllllll saglikli saglikli :)
Benim esim de kilitli plastik kaplarina yaptigim yemekleri koyar gider ise :)
Oh mis gibi der, ne disarinin yemegi yemek, ne de sirketin.. :)
Hatta arkadaslari garipsemisti :)

Diş hastanesinde taşeron firmadan çalışıyorum..
Kalite bölümündeyim ve zamsız son maaşım 940 tl'ydi..
Ocağın maaşını almadık henüz ama 1000 anca olacak diye biliyoruz..
Buna da şükür, yaşadığım şehre göre kötü değil.. Şükürler olsun..

geniş geniş mezuniyetten bu yana naçizane yaşadıklarımı yazdım gülenyelkencim
herkesin nasibi bir yerde mutlaka..şuan yaşadıklarımızın hep geleceğ bir sermaye olduğunu düşünürüm..

orada da yazdım ama bak şu var yaşadığım; bir büyük lojistik firması var..her zaman kapısından geçsem
böle içim cız ederek bakardım.ben de orada çalışmalıyım vs.diye..ooo kim alcak beni derdim oraya..kapısından
giremem..kariyer sitesine cv bırakıyorum ya oradan bulmuşlar..aradılar , görüşmeye çağırıyoruz dediler o dönem

yaa olamaz, olmaz...nasıl olur derken görüştüm..hayaldi gerçek oldu hesabı.
Ya oluyor demek,olacak inşallahh..hani o içini çekerek çektiğin yerler de bir bakacaksın olacak..bak adım gibi eminim

oyyy gel gell afiyet şeker olsunn anacım yapmış bişiyler ne bulursam koyuyorum ben de..yoğun iş
zamanlarında yemek arama derdinden kurtuluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…