- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Ben fabrikada çok zor bir işte çalıştığı halde güle oynaya işe giden birini tanıyorum.
Üstelik bayan... Severek çalışmak çok büyük avantaj. Herkes ücret konusuna
takılıyor ama bence aramızda çok şanslı insanlar var.
Ben nefret ederek geliyorum işe... Kyk kredi ödemem bitsin diye sabrediyorum.
Umarım herkes severek gideceği bir işe sahip olur...
Siz acaba fidancılık gibi bir iş yapsanız nasıl olur? Bunu yapan bir tanıdığımız var
ve gayet iyi de kazanıyor. Belediyelerin ihalelerine de giriyor. Bir araştırın olmazsa.
Ben hergün aynı enerjiyle kalkıp geliyorum. Burada o kadar mutluyum ki, zaman zaman cinnet gecirdiğim oluyor ama bu tamamen kendi özel hayatımla ilgili.
Allah herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin. Bana kücükken ne olacaksın diye sorduklarında; memur olucam, babam gibi tak tak yazıcam daktiloda derdimDilek kapılarım acıkmış
Ben de hep memur olacağım derdim. Herkes biz çok kazanacağız, sen sefer tasıyla işe gideceksin
diye dalga geçerdi. Sanırım benim dilek kapılarım kapalıymış.
Bir de kilitli.
Bir de kilidi kaybolmuş, kapının arkasına birisi destek de koymuş
ahahaha babamın da vardı sefer tası, annem cesit cesit yemek yapıp koyardıbizim de sefer tası niyetine multinetimiz var
Hiç yakışıyor mu sana kilitli falan demek? Çok kızdım bak, neyin ne zaman olacağı, olup olmayacağı da bir sebebe bağlı biliyorsun. Ben tam ümidi kestiğimde oldu. Az mı ağladım sınav komisyonlarında.
sefer tası değil ama benimde kilitli plastik kaplarım var omamıı
hala evden yemek ,meyve taşıyorumm..
biraz karamsar yelkenimiz, ama geçecek inşallahhtam ümidi kesmişken oluyor her şeyy..
Ben fabrikada çok zor bir işte çalıştığı halde güle oynaya işe giden birini tanıyorum.
Üstelik bayan... Severek çalışmak çok büyük avantaj. Herkes ücret konusuna
takılıyor ama bence aramızda çok şanslı insanlar var.
Ben nefret ederek geliyorum işe... Kyk kredi ödemem bitsin diye sabrediyorum.
Umarım herkes severek gideceği bir işe sahip olur...
Siz acaba fidancılık gibi bir iş yapsanız nasıl olur? Bunu yapan bir tanıdığımız var
ve gayet iyi de kazanıyor. Belediyelerin ihalelerine de giriyor. Bir araştırın olmazsa.
Evet fidancılık konusunda haklısınız araştırıyorum ama eşim izin vermiyorum aslında ben sağlıkçıyım ama tarım benim daha çok ilgi alanımda ve bu işle az çok uğraşıyorum. Aslında insanların yaşamaları için çok paraya ihtiyacı yok ben kendi ektiğim ürünleri topluyorum pazara markete gitmeme ihtiyacım bile kalmıyor. çevremde eko köyler var bunların hepsi bence birer altın ah eşim izin verse çiftlik kurmak istiyorum
özeldeyim ve yeni basladım çalışmaya 1800tl..çok şükür...
ahahaha babamın da vardı sefer tası, annem cesit cesit yemek yapıp koyardıbizim de sefer tası niyetine multinetimiz var
Hiç yakışıyor mu sana kilitli falan demek? Çok kızdım bak, neyin ne zaman olacağı, olup olmayacağı da bir sebebe bağlı biliyorsun. Ben tam ümidi kestiğimde oldu. Az mı ağladım sınav komisyonlarında.
Benimle de kahverengi takım elbise giyersin diye dalga geçiyorlardı :)))))))
biraz karamsar yelkenimiz, ama geçecek inşallahhtam ümidi kesmişken oluyor her şeyy..
kızlar ben kendimi yenemedim ve dün konuştum gm ile haklısın dedi haftaya tekrar hatırlat ben uygun yolla konuşurum dedi acaba yanlış bişey söledimmi diye de içim içimi yiyor eşimede anlattım dün iyi konuşmuşsun dedi bekleyip görücez
Bazen gerçeği kabul etmem gerektiğini düşünüyorum.
Ben valla yüksek gelir istemiyorum. Tek istediğim beni
sosyal yönden doyuracak bir iş. Kızılay olur, Umke olur,
Hastane olur, Veteriner enstitüleri olur. Yeter ki şu
para pul işi, ticaret benden uzak olsun
Bazen gerçeği kabul etmem gerektiğini düşünüyorum.
Ben valla yüksek gelir istemiyorum. Tek istediğim beni
sosyal yönden doyuracak bir iş. Kızılay olur, Umke olur,
Hastane olur, Veteriner enstitüleri olur. Yeter ki şu
para pul işi, ticaret benden uzak olsun
Ben biraz fazla sabırlıyım başakım ya... Ümidi kesmiyorum.
Bizim plazanın karşısında kordon kanı bankası var, onlara
bakıp ağlıyorum aradaSonra gülüyorum kendime
Sanırsam devreler yandı bende
Ben sodexhocuyum ya... Evden yemek getirsem daha güzel olacak.
Sana mı konuk olsam acaba başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?