• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

Maalesef ülkemizde ağlamayana meme yok. İyi yapmışsın konuşmakla

elmayra maaş az olunca yapılan zam anlamını yitiriyr ayrıca ben buraya başladığımda düzeltiriz demişlerdi 3 sene olucak ki bu zamana kadar ben patron karşısına zam için çıkmış biri değilim.çekinerek söledim gm çok iyidir oda zam günü çok iyi olmaz ters teper dedi haftaya ben konuşurum dedi.daha ne diyim

EYluL_BAsaK, ne güzeellllllll saglikli saglikli :)
Benim esim de kilitli plastik kaplarina yaptigim yemekleri koyar gider ise :)
Oh mis gibi der, ne disarinin yemegi yemek, ne de sirketin.. :)
Hatta arkadaslari garipsemisti :) :1:

:31: sağolasın Lambrusco cuğumm:16::16:

hem yemek seçme derdinden hem zamandan kurtuluyorum..
hem de büteçeme katkı oluyor..:31:

ahhh ahhh hele ki sen yapmışsan anlamamak elde mii eşinii:nazar::nazar: maşallah pek becerikli hanımı:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben özelde çalışırken bize multinet verirlerdi bir aylık parayı ben dışarda iki yemek yer bitirirdim.
Sonra sürekli evden yemek taşırdım :))))))

Bize iki takım iki ayakkabı verdiler ama ben renk renk takımlar aldım hepsini giyiyorum.

:) tek tip memuriyet işte

elmayra maaş az olunca yapılan zam anlamını yitiriyr ayrıca ben buraya başladığımda düzeltiriz demişlerdi 3 sene olucak ki bu zamana kadar ben patron karşısına zam için çıkmış biri değilim.çekinerek söledim gm çok iyidir oda zam günü çok iyi olmaz ters teper dedi haftaya ben konuşurum dedi.daha ne diyim

Olsun iyi oldu konuşman. Bilmez miyim hic, 3000 %5 ile 1000 liranın %5i bir olur mu?

Ben özelde çalışırken bize multinet verirlerdi bir aylık parayı ben dışarda iki yemek yer bitirirdim.
Sonra sürekli evden yemek taşırdım :))))))

Ben de salak eski kocamı doyurucam diye multinetimi bitirip evden tasırdım :D

:31: sağolasın Lambrucocuğumm:16::16:

hem yemek seçme derdinden hem zamandan kurtuluyorum..
hem de büteçeme katkı oluyor..:31:

ahhh ahhh hele ki sen yapmışsan anlamamak elde mii eşinii:nazar::nazar: maşallah pek becerikli hanımı:56:

Tesekkür ederimmmm :17::17::17:
Gercekten öyle özellikle bütceye katki olmasi ve daha saglikli olmasi önemli kriterler :16:
Aslinda herkes bu sisteme gecmeli :1:
Öncüsü olalim :51::51::51::51:

Ben de salak eski kocamı doyurucam diye multinetimi bitirip evden tasırdım :D[/QUOTE]

Orasını hiç sorma ben de eşimle sevgiliyken ona yedirirdim bizde baya bir saflık var.

geniş geniş mezuniyetten bu yana naçizane yaşadıklarımı yazdım gülenyelkencim:29:
herkesin nasibi bir yerde mutlaka..şuan yaşadıklarımızın hep geleceğ bir sermaye olduğunu düşünürüm..

orada da yazdım ama bak şu var yaşadığım; bir büyük lojistik firması var..her zaman kapısından geçsem
böle içim cız ederek bakardım.ben de orada çalışmalıyım vs.diye..ooo kim alcak beni derdim oraya..kapısından
giremem..kariyer sitesine cv bırakıyorum ya oradan bulmuşlar..aradılar , görüşmeye çağırıyoruz dediler o dönem:53:

yaa olamaz, olmaz...nasıl olur derken görüştüm..hayaldi gerçek oldu hesabı.:31:
Ya oluyor demek,olacak inşallahh..hani o içini çekerek çektiğin yerler de bir bakacaksın olacak..bak adım gibi eminim:34:

oyyy gel gell afiyet şeker olsunn:16::16::16: anacım yapmış bişiyler ne bulursam koyuyorum ben de..yoğun iş
zamanlarında yemek arama derdinden kurtuluyorum..:56:

Ben bu sisteme geçemiyorum ne yazık ki... Bir kaç kez denedim, ofiste tek
olduğum için genelde tam yemek esnasında biri geliyor. Benim sinirler tavan
oluyor :47::47::47:

Bazen börek falan yapıyorum bol sebzeli, ince yufkalı. Yemek kartıyla yersem
de ev yemeği söylüyorum mutlaka. Bir kişi daha olsa yanımda ona da ben
getirirdim yemek ama yok :50::50:

Anacığının ellerine sağlık, yemiş kadar oldum valla :21::21::21::16::16:
Allah daha güzel yerlerde olmayı nasip etsin inşallah. Lamb'ıma da en
güzelinden, süpper, şahane bir iş versin. Elmy'e de bol aşk :16::16::16: Amin :34::34:

Çok heveslendırdınız benı aöf 2. sınıftayım bankacılık ve sıgortacılık okuyorum acaba kpss de atama sansım ne kadar dır okulu bıtırınce ?

özel bir şirkette asistanlık yapıyorum maaşım 1200 hahhhaaaa hayat yinede yaşamaya değer canım kızımla olamıyorum tek sorun bu artık gerisini dert etmiyorum kendimee.......

iş arama sürecinde olan biri olarak, her yazılanı okudukça üzülüyorum, daha da hayata küsüyorum :/ maaşlar amma düşük ya

iş arama sürecinde olan biri olarak, her yazılanı okudukça üzülüyorum, daha da hayata küsüyorum :/ maaşlar amma düşük ya

Eğer maaşlar başladığı gibi kalmasa adam gibi zam verseler çok güzel sayılara ulaşılır da, yeni mezuna da 1500 veriyorlar 5 yıllığa ne anladım ben bu işten. :19:

5 yıldızlı otelde önbüroda çalışıyorum 1,5 sene oldu. 950 ile başladım 6 ay önce 1,015 oldu. bu ayda 50 tl zam olmuş.1,065 oldu yani. buna şükür. haftasonu yok haftaiçi 1 gün izin. yemek+ servis var. sigorta düzenli yatıyor. çalışma saatleri 08:00 16:00 veya 16:00 24:00 yani 8 saat ama haftada 2 veya 3 gün 12 saat çalışıyoruz. diğer arkadaşlar haftalık izin kullanırken yani. 2014 kpss ye hazırlanıyom şimdiden matematik zayıf çünkü. yeterki memur olayım maaş önemli değil. açıköğretim lisans işletme mezunuyum istanbul dışı istemiyorum kaç puan almam gerekir acaba istanbul içi atanmam için arkadaşlar

Öğretmenim.Köyde çalışıyorum.Bu sebepten full ek ders alıyorum.Halk egıtım kursuyla beraber 2400-2500 u buluyor maas.
Ama su var kı tek basımayım calıstıgım yerde ve su para bıle bıtıyor ay sonu.Hatta eksıye dustugum oluyor.
Mayıs ayında tayın isteyecegım.Izmır ımkansız oldugu ıcın cıvar yerlerı ısteyecegım.Kesın olsun dıye Istanbul yazacagım artık 3 senedır yazmıyordur.
Ama korkuyorum bu para yasadıgım kucucuk ılcede yetmezken Istanbulda nasıl yetecek dıye.Kredım 8 ay sonra bıtıyor bır nebze rahatlayacagım ama yınede endıselıyım.Bnn
Dıyorum keske aılemle otursaydım bırazcıkta olsa arttırabılseydım.Benımle aynı maaşı alıp hep ev gecındırıp hem cocuklarını okutanlara bırde para koyanlara kenara yemın ederım ımrenıyorum.Tamam kendı yasam standardımdan,kalıtemden vazgecemem ama sonu boyle oluyor ıste.
Ben mı cok çarçur edıyorum anlamyorum.

yok mu benim gibi fotoğrafçı olan?
aöf de fotoğrafçılık bitirdim ve çeşitili fotoğraf kurslarıyla geliştirdim kendimi.

ben att okuyordum son sinifta terk etmek zorunda kaldim , yurt di$ina geldim..
burdada okumadim tabiki egitim seviyesinde hiç bi $ekilde e$itlik vermiyolar
anne babam kesti bu yolumu..
3000 aldiklarini duyunca :53: boyle oldum
nasip kismet :)

Allah bereket versiun kizlar , o kdr okuuyup etmi$iniz in$ emeklerinizin kar$iligini versin rabbim ..
in$ benim çocuklarimda okurlar , ne isterlerse destek olucamm in$allah :)

devlet hastanesinde taşeron VHKİ olarak çalışıyorum maaşım 950 tl , inşallah kendi mesleğimle ilgili daha iyi bir iş bulup kendi mesleğimi yapmak istiyorum ( turizm mezunuyumda :1: )

Back