- 18 Mayıs 2012
- 366
- 2
- 66
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Kahverengi takım elbise deyince tarih öğretmeni gelir aklıma benim de
Ama siz de tek tip kıyafete gectiniz dimi?
Maalesef ülkemizde ağlamayana meme yok. İyi yapmışsın konuşmakla
EYluL_BAsaK, ne güzeellllllll saglikli saglikli :)
Benim esim de kilitli plastik kaplarina yaptigim yemekleri koyar gider ise :)
Oh mis gibi der, ne disarinin yemegi yemek, ne de sirketin.. :)
Hatta arkadaslari garipsemisti :)
Bize iki takım iki ayakkabı verdiler ama ben renk renk takımlar aldım hepsini giyiyorum.
elmayra maaş az olunca yapılan zam anlamını yitiriyr ayrıca ben buraya başladığımda düzeltiriz demişlerdi 3 sene olucak ki bu zamana kadar ben patron karşısına zam için çıkmış biri değilim.çekinerek söledim gm çok iyidir oda zam günü çok iyi olmaz ters teper dedi haftaya ben konuşurum dedi.daha ne diyim
Ben özelde çalışırken bize multinet verirlerdi bir aylık parayı ben dışarda iki yemek yer bitirirdim.
Sonra sürekli evden yemek taşırdım :))))))
sağolasın Lambrucocuğumm
hem yemek seçme derdinden hem zamandan kurtuluyorum..
hem de büteçeme katkı oluyor..
ahhh ahhh hele ki sen yapmışsan anlamamak elde mii eşiniimaşallah pek becerikli hanımı
Orasını hiç sorma ben de eşimle sevgiliyken ona yedirirdim bizde baya bir saflık var.
geniş geniş mezuniyetten bu yana naçizane yaşadıklarımı yazdım gülenyelkencim
herkesin nasibi bir yerde mutlaka..şuan yaşadıklarımızın hep geleceğ bir sermaye olduğunu düşünürüm..
orada da yazdım ama bak şu var yaşadığım; bir büyük lojistik firması var..her zaman kapısından geçsem
böle içim cız ederek bakardım.ben de orada çalışmalıyım vs.diye..ooo kim alcak beni derdim oraya..kapısından
giremem..kariyer sitesine cv bırakıyorum ya oradan bulmuşlar..aradılar , görüşmeye çağırıyoruz dediler o dönem
yaa olamaz, olmaz...nasıl olur derken görüştüm..hayaldi gerçek oldu hesabı.
Ya oluyor demek,olacak inşallahh..hani o içini çekerek çektiğin yerler de bir bakacaksın olacak..bak adım gibi eminim
oyyy gel gell afiyet şeker olsunnanacım yapmış bişiyler ne bulursam koyuyorum ben de..yoğun iş
zamanlarında yemek arama derdinden kurtuluyorum..
iş arama sürecinde olan biri olarak, her yazılanı okudukça üzülüyorum, daha da hayata küsüyorum :/ maaşlar amma düşük ya
Benimle de kahverengi takım elbise giyersin diye dalga geçiyorlardı :)))))))
Kahverengi takım elbise deyince tarih öğretmeni gelir aklıma benim de
Ama siz de tek tip kıyafete gectiniz dimi?
hayırdır tek tip kıyafet ne iş kızlar:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?