Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

İş hayatı falan derken artık kimse kimseyle yüz yüze doğru düzgün tanışmıyor
Bakın o tip uygulamayı kullanan bir adam sosyal medya hesabı açmıyorsa tek bir anlamı vardır. Oradan tanıştığı kadınlardan bir şeyleri saklamak. Ya evli, ya ilişkisi var yada aynı anda elli kadınla görüşüyor. Ondan sosyal medya açmıyor ki kadınlar anlamasın
Yaşınız da ufak değil. Bu çıkarımı gerçekten yapamıyor musunuz?
Ayrıca tanışma uygulamasından tanışıp
Tek bir kere görüp biz şimdi neyiz demeyi düşünüyorsunuz. Bu aceleyle çok büyük yanlış yaparsınız.
Bir mantıklı davranın. Sakin gidin.

Hmm tamam ama herkeste tutmuyor ki.çoğu kişi kaderine terkedilmiş durumda.hadi ben de böyle bulayım dese bulabilecek mi? Bunu demek istiyorum.bu işler öyle olmuyor.daha iyi bir alternatifi olsa onu dener zaten kadın.
Nasip bence herşeyin bir vakti var

Nasip bence herşeyin bir vakti var
Dediğim de bu aslında.zorla birini bulmak için aramaktan vazgeçtiğinde o doğru kişi kendliğinden seni bulacaktır.Kendine böyle insanlarla yazık etme saçma sapan uygulamalarda.her şeyin bir zamanı var.

Ne mutlu bana o zaman ne diyeyim.
Gerçekten şanslısın ama etraf çakal dolu. Sana denk gelmedi diye yok değiller. Ayrıca profesyonel iş hayati olan biri LinkedIn bile kullanmiyorsa bende altında farklı bir neden ararım. Ismimi google yazınca ilk LinkedIn, sonra Instagram adresim çıkıyor

Kadınlar erkeklerden daha fena bu konuda adamın evli olduğunu bile bile ilişki yaşıyor sırf ben kazandım diyebilmek adina yada nasıl olsa bu karısını boşamaz ben de az da olsa çokta olsa ne yesem kâr yiyip içip gezip tozma kafasında
Yani suç hep erkeklerde de değil bazen

ay siz de saçmalamayın şimdi lütfen ya

Dediğim de bu aslında.zorla birini bulmak için aramaktan vazgeçtiğinde o doğru kişi kendliğinden seni bulacaktır.Kendine böyle insanlarla yazık etme saçma sapan uygulamalarda.her şeyin bir zamanı var.
Aynen öyle oluyor ben ilk bosandigim sıralarda eşimi söylemişlerdi bana olmaz demiştim 1 1.5 yıl sonra yeniden söylediler akşamına tanıştık 3 gün sonra dışarıda çay içtik ve evlendik herşey kendiliğinden oluverirdi yani

Hep dediğim gibi kadın kadının kurdu
Burada da bunu görüyoruz yaşadığımı gördüğümü yazıyorum sacmalama diyorlar bir derdimizi paylaşıyoruz dalga alay linç yiyoruz
Oysa hepimiz kadınız ama hepimiz aynı değiliz demi ?!
Ben yaşadığımı yazdım kadın evli olduğunu bile bile yuvamı yıktı diyorum

Hep dediğim gibi kadın kadının kurdu
Burada da bunu görüyoruz yaşadığımı gördüğümü yazıyorum sacmalama diyorlar bir derdimizi paylaşıyoruz dalga alay linç yiyoruz
Oysa hepimiz kadınız ama hepimiz aynı değiliz demi ?!
Ben yaşadığımı yazdım kadın evli olduğunu bile bile yuvamı yıktı diyorum

o kadının size ve evliliğinize karşı bir sorumluluğu yoktu. eski eşiniz ile yapmış olduğunuz evlilik ve buna istinaden sergilenmesi gereken sadakatten siz ve eşiniz sorumlu idi.
gücünüz erkek kişisine yetmez diye kadıma kabahat bulmak kolay geliyor.

o kadının size ve evliliğinize karşı bir sorumluluğu yoktu. eski eşiniz ile yapmış olduğunuz evlilik ve buna istinaden sergilenmesi gereken sadakatten siz ve eşiniz sorumlu idi.
Yo kadına ben eşimi bosayacagim umarim mutlu olursun ama sırtını duvara bile dayama bana bunu yapan yarın başkasını bulunca sana da yapar dedim hiç yüz göz olmadım tek celsede işi bitirdim
Er kişi adam olmazsa böyle olur ben asla kadınlar yüzde yüz suçlu demiyorum ama yaptıkları tek kişilik bir mesele değil demi ?
Evli olduğunu duyunca yolunu ayırabilirdi kaldı.ki ben zaten koca meraklısı olmadığım için o anda kafada bitirmiştim

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
Çabalamayan erkeğe kafa yorulmaz amann salın gitsin

Şimdi daha bir hafta olmuş tanışmalı, bu adama biz neyiz neden konuşuyoruz diye sorulmaz. Bi bekleyin. Alçılı fotoda yüzü görünüyor mu? Kırıktan emin miyiz? Nasıl olmuş? Ben olsam mesela bu konu doğru mu diye bir iki phising sorusu sıkıştırırdım normal konuşmaya. Misal ayağını nasıl kırdın, aaa eee, sonra, hastaneye nasıl gittin, hangi hastaneye gittin? Vs.

Erkek de kadın da suçlu tek taraflı olmuyor böyle olaylar.karaktersizliğin cinsiyeti yok. biri evliyken yapacak kadar şerefsiz diğeri evli biriyle olacak kadar şerefsiz.

X