Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

sizi üzmek istemem ama belli ki çok toysunuz.
Herkes de yalancı değil canım siz de.ben şu yaşa kadar kiminle taniştıysam kimse çalıştığı yer ve oturduğu yer konusunda yalan söylemedi bana.evli falan da çıkmadı.tamam umut vaat etmiyor ama siz de herkesi boynuzlu şeytan yaptınız

ben de bunun tam tersini düşünüyorum. kişilerin gerçeküstü beklentilere kapılarak birbiri ile zaman kaybetmemesi için bence konuşulması gereken bi nokta ama zamanlamayı iyi ayarlamak lazım.
hatta zamanında bana bu soran koca yürekli bi adam olmuştu. sorduğuna pişman olmuş olabilir çünkü öyle sorunca kendisine nikah basmış bulundum.
1 kere görmüş daha o kadar da koşmasın bence. En azından 2 3 kere daha görüşüp gerçekten hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu anlasın yani

Açıkçası garip bir şekilde adamın söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.nedense öyle hissettim ya da bana tutarlı geldi.çalıştığı, oturduğu yeri sana söylemiş, beğendiğini belirtmiş.sosyal medya ben de kullanmadığım için altındaki olası planlara katılmıyorum.diğer arkadaşlar ne bekliyorsun diye çıkışmış ama gayet de beklentiye girilebilecek adımlar atılmış.sadece zaman zaman kafası dağınık ve ilgisiz bir arkadaş bence.siz niye geceya doğru telefonla konuşmuyorsunuz.yatmadan önce de müsaittir yani beyefendi.hepimiz çalışan insanlarız
Mesajlaşıyoruz ama yoğun bir şekilde değil akşamları da

ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı

Ayağı kırılan bir adam bir hafta içinde işe başlaması mümkün değil. Bildiğin ucuz bir yalancı.

Herkes de yalancı değil canım siz de.ben şu yaşa kadar kiminle taniştıysam kimse çalıştığı yer ve oturduğu yer konusunda yalan söylemedi bana.evli falan da çıkmadı.tamam umut vaat etmiyor ama siz de herkesi boynuzlu şeytan yaptınız

herkes yalancı olmayabilir ama bu, yalancılar olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve dolayısıyla her zaman ihtimal var. iş yeri, ikameti, medeni durumu, eğitim düzeyi gibi birçok konuda yalan söyleyen birçok insanla karşılaştım.

elbette. bizimkisi yedi ya da sekizinci buluşmaydı artık ve benim bekar olduğuma emindi. :işsiz:
Bekar olduğuna emin olmak bu kadar zor birşey mi? Garip geldi bana.biri bekarım diyorsa bekardır yani.değilse bile 2,3 güne itiraf ediyorlar zaten.oyle bir yazmışsınız ki sanki bütün evliler atmaca gibi milleti kandırmanın derdinde.😁 kimlerle karşılaştınız anlamadım ki.

Melek değil de biz kadın olarak bilmem kaç kişi ayarlayamıyoruz, erkeklere niye bolluktaymiş gözüyle bakılıyor o garibime gidiyor.biz bulamiyoruz da onlarda katalog mu var.büyük çoğunluğu hiç eşleşme alamıyormuş o uygulamalarda.zaten erkekler bir umut para yatırıp dursun diye icat edilmiş uygulamalar.
Valla bana göre öyle uygulamalara giren erkeğin de kadının da güvenilir bir tarafı yok.oralardan ilişki de beklenmez günü birlik şeyler için yapilan saçmasapan uygulamalar. böyle işine gelmeyen de yazmıyor etmiyor olay bu . erkekleri de hiç savunamayacağım böyle şeyleri kız düşer mi kullanıyorlar. aklı başında hiçbir kadın ve ya erkek oralara girmez zaten bence.gerçekler bunlar kusura bakmayın siz istediğinizi düşünebilirsiniz

Daha 1 hafta olmuş. Neden acele ediyorsunuz ki? Henüz bir haftadır tanıdığım adam bana canım desin istemem açıkçası. Görücü usulü tanıştırılmış değilsiniz ki konu hemen ciddiye binsin.

ben de bunun tam tersini düşünüyorum. kişilerin gerçeküstü beklentilere kapılarak birbiri ile zaman kaybetmemesi için bence konuşulması gereken bi nokta ama zamanlamayı iyi ayarlamak lazım.
hatta zamanında bana bu soran koca yürekli bi adam olmuştu. sorduğuna pişman olmuş olabilir çünkü öyle sorunca kendisine nikah basmış bulundum.
O şans ama sizinki kader .İnsanlar bu kadar doğru olsa yalan diye birşeye gerek kalmazdı adı bile olmazdı.Daha uyum bile varmı yokmu belli değilki.Canim cicim evresi diyelimki erkek tamam dedi laf olsun diye yada ilerde vazgeçti belki kadın iyice tanıdı adamın öfke sorunu var istemedi.Yani çok bilinmeyenli denklem hem bence sorular değil hayat götürüyor bir yola ne sevgililer var 5 sene sonra ayrılan ne evlilier var 40 yılda boşanan.Yani bana sorulsa ben karşımdaki kafadan kontak diye düşünürüm hani bu insan tavırlarımdan anlamıyor cetvelle çizmiş gibi plan bekliyor hemde bu kadar kısa sürede ne açığı varda bunu yapıyor diye düşünürüm .Size mutluluk dilerim iyi çıkması tamamen nasip ama çoğu kez öyle olmuyor her nikah ile ciddi olan adamın sonradan ne defolari çıkıyor

Bekar olduğuna emin olmak bu kadar zor birşey mi? Garip geldi bana.biri bekarım diyorsa bekardır yanimdeğilse bile 2,3 güne itiraf ediyorlar zaten.oyle bir yazmışsınız ki sanki bütün evliler atmaca gibi milleti kandırmanın derdinde.😁

bekarım diyorsa bekar çıkmama ihitimali çok yüksek bu uygulamalarda maalesef.

Bekar olduğuna emin olmak bu kadar zor birşey mi? Garip geldi bana.biri bekarım diyorsa bekardır yani.değilse bile 2,3 güne itiraf ediyorlar zaten.oyle bir yazmışsınız ki sanki bütün evliler atmaca gibi milleti kandırmanın derdinde.😁 kimlerle karşılaştınız anlamadım ki.
Ya ahahhaha
Hayat tecrübem var diyip dünyadan bu kadar bihaber olmak 😂😂😂😂

Valla bana göre öyle uygulamalara giren erkeğin de kadının da güvenilir bir tarafı yok.oralardan ilişki de beklenmez günü birlik şeyler için yapilan saçmasapan uygulamalar. böyle işine gelmeyen de yazmıyor etmiyor olay bu . erkekleri de hiç savunamayacağım böyle şeyleri kız düşer mi kullanıyorlar. aklı başında hiçbir kadın ve ya erkek oralara girmez zaten bence.gerçekler bunlar kusura bakmayın siz istediğinizi düşünebilirsiniz
Şimdi uygulamadan evlendik diyenler gelir.öyle garip bir dönemdeyiz.hiçbir şey belli olmuyor.

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
Hiç mi mahallenizde iş yerinizde uzak akrabalardan vs bekar söyle eli yüzü düzgün biri yok mu neden uygulamadan buluyor sunuz bakin belli ki çok genç siniz erkekler çok fena maalesef
Önceki eş kişisi beni sabah götürdüğü cafeye aynı gün o kadını götürüyormus
Ortak hesap kullaniyorduk çiçekler böcekler havada uçuyordu
Erkekler nasıl olsa bana birşey olmaz kafasında maalesef

Öyle olsa ev adresiyle çalıştığı yeri neden versin ki sorguluyorum. Saha da çalışıyor civar il ve ilçeler seyahat halinde olduğu için sosyal medya kullanmaya vaktim yok demişti

Date uygulamasını kullan birinin sosyal medya kullanmaması imkansız. Büyük ihtimalle görmenizi istemediği bir şeyler saklıyor yada beğenmedi sadece canı sıkıldığı için bir süre konuşmak istiyor

Son düzenleme:
Şimdi uygulamadan evlendik diyenler gelir.öyle garip bir dönemdeyiz.hiçbir şey belli olmuyor.
Tamam hanımefendi ben birşey demiyorum gerçeğin ne olduğu ortada. date uygulamasından evlenen olduğunu da sanmıyorum. siz erkeklerin melek olduğuna inanın ve böyle uygulamaları savunun ne diyeyim ki.

X