- 2 Ekim 2023
- 2.525
- 9.982
- Konu Sahibi siyahvemavi
Çalıştığı yeri ve evini çok net belirten biri evli olduğunu düşünmüyorum
sizi üzmek istemem ama belli ki çok toysunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığı yeri ve evini çok net belirten biri evli olduğunu düşünmüyorum
Çok hızlı ilerlemiyor musunuzMerhaba hanımlar,
1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
Flört uygulamasından bulduğun insandan ne bekliyorsun anlamadım ben. dalgasına konuşuyor işte
Date uygulaması kullanan biri hakkında olumlu düşünemiyorum kusura bakmayın. bir sürü konuştuğu vardır öyle yerlerde olanın bana göreKaç kişi olacak şimdi? Bizim hayatımızda kaç kişi var mı sanki? Evli de olmayabilir.bu erkekleri ne sanıyorsunuz bilmem ki.herkes kazanova gözünüzde.
Date uygulaması kullanan biri hakkında olumlu düşünemiyorum kusura bakmayın. bir sürü konuştuğu vardır öyle yerlerde olanın bana göre
Açıkçası garip bir şekilde adamın söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.nedense öyle hissettim ya da bana tutarlı geldi.çalıştığı, oturduğu yeri sana söylemiş, beğendiğini belirtmiş.sosyal medya ben de kullanmadığım için altındaki olası planlara katılmıyorum.diğer arkadaşlar ne bekliyorsun diye çıkışmış ama gayet de beklentiye girilebilecek adımlar atılmış.sadece zaman zaman kafası dağınık ve ilgisiz bir arkadaş bence.siz niye geceya doğru telefonla konuşmuyorsunuz.yatmadan önce de müsaittir yani beyefendi.hepimiz çalışan insanlarızBenim de elimden telefon düşmez mesela yoğun bir sosyal hayatım var ama hayatımda biri yok deyince aa nasıl ya biz sevgilin vardı sanıyoruz derler hep
Tam da bunu kastetmiştim ordan bulunandan ne beklenir diye.Date uygulamalarindaki cogu erkek soytari zaten, muhtemelen cok kisiyle konusup haha hihii takiliyordur. Veya takilacak kadin ariyordur, bakti ki konu sahibesi tek gecelik iliski pesinde degil, bununla niye ugrasayim diyip gitti.
siz niye geceya doğru telefonla konuşmuyorsunuz
Ülke ülke olalı böyle yokluk görmemiştir hee konulara bak.Hayır çok komik olur biz niye konuşuyoruz diye sormak .Bu resmen sonunda gelinlik giydim hadi demenin on meali ve sizi inanılmaz itici ve aradığını bulamamış kim olsa amaç evlilikse konuşabilecek kadın konumuna getirir.Daha çok erken bu soru çok avam.Bunu yapmayın.Bence sürece bakın kendinize mesela iki ay hadi bir ay süre tanıyın.Baktiniz ilgisiz uyumsuz o zaman benim aradığım ilişki bu değil der kesersiniz.Boyle sorular bu kadar erken sizi komik duruma düşürmekten çaresiz göstermekten başka işe yaramaz
Sizin ilk sormanız gereken soru medeni durumu olmalı?Merhaba hanımlar,
1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
Ya flört uygulamasından bulynan aramayan sormayan bir adamı neden bu kadar savundunuz anlamadım ben gerçekten. belli ki adam bir ilişki aramıyor kafasına göre yazıyor ediyor arada kaldı ki o uygulamaları kullanan adamın kaç tane konuştuğu görüştüğü vardır yani erkekler melek mı de Allah aşkınaAçıkçası garip bir şekilde adamın söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.nedense öyle hissettim ya da bana tutarlı geldi.çalıştığı, oturduğu yeri sana söylemiş, beğendiğini belirtmiş.sosyal medya ben de kullanmadığım için altındaki olası planlara katılmıyorum.diğer arkadaşlar ne bekliyorsun diye çıkışmış ama gayet de beklentiye girilebilecek adımlar atılmış.sadece zaman zaman kafası dağınık ve ilgisiz bir arkadaş bence.siz niye geceya doğru telefonla konuşmuyorsunuz.yatmadan önce de müsaittir yani beyefendi.hepimiz çalışan insanlarız
Date mi demiş.ben kaçırmışım.internet değil mi sadece? Haa evet kaçırmışım.Date uygulaması kullanan biri hakkında olumlu düşünemiyorum kusura bakmayın. bir sürü konuştuğu vardır öyle yerlerde olanın bana göre
Yani onu diyorum ben de.Date mi demiş.ben kaçırmışım.internet değil mi sadece? Haa evet kaçırmışım.
Melek değil de biz kadın olarak bilmem kaç kişi ayarlayamıyoruz, erkeklere niye bolluktaymiş gözüyle bakılıyor o garibime gidiyor.biz bulamiyoruz da onlarda katalog mu var.büyük çoğunluğu hiç eşleşme alamıyormuş o uygulamalarda.zaten erkekler bir umut para yatırıp dursun diye icat edilmiş uygulamalar.Ya flört uygulamasından bulynan aramayan sormayan bir adamı neden bu kadar savundunuz anlamadım ben gerçekten. belli ki adam bir ilişki aramıyor kafasına göre yazıyor ediyor arada kaldı ki o uygulamaları kullanan adamın kaç tane konuştuğu görüştüğü vardır yani erkekler melek mı de Allah aşkına
Hayır çok komik olur biz niye konuşuyoruz diye sormak .Bu resmen sonunda gelinlik giydim hadi demenin on meali ve sizi inanılmaz itici ve aradığını bulamamış kim olsa amaç evlilikse konuşabilecek kadın konumuna getirir.Daha çok erken bu soru çok avam.Bunu yapmayın.Bence sürece bakın kendinize mesela iki ay hadi bir ay süre tanıyın.Baktiniz ilgisiz uyumsuz o zaman benim aradığım ilişki bu değil der kesersiniz.Boyle sorular bu kadar erken sizi komik duruma düşürmekten çaresiz göstermekten başka işe yaramaz
Benim eşimde kullanmıyor hiç de kullanmamış bekarken vs de çalışmaktan iflahim kesiliyor bununla mi uğraşacağım demişti sözlü olduğumuz dönemdeBence sormalısın. Bir de adamın hiç sosyal medya falan kullanmaması şaşırtıcı. Evli olabilir mi sorusu aklıma gelmedi değil
Çok da güvenmeyin derimÇalıştığı yeri ve evini çok net belirten biri evli olduğunu düşünmüyorum