Öyle mi düşünüıyorsunuz? Peki gözümle görmediğim birseye nasıl inanabilirim eğer durum sahiden böyleyse. Siz nasıl emin oldunuz bu çok üzücü ve yıkıcı Eğer böyle bir durum varsa.
Peki siz ne yapmamı tavsiye edersiniz madem öyleyse?
ben nasıl emin oldum? hayat tecrübesi diyelim. hem kendi yaşadıklarım hem çevremde şahit olduklarım.
zaten düz mantık yürütmek bile yetiyor ki.
3-4 senelik ilişkiyi insan kuzenlerinden saklamaz. sırf kıskançlık edecekler meraklılar diye sevgiliyle iletişime ara verilmez.
koskoca insanlarsınız sonuçta değil mi? belli bir yaşa geldiğinizde zaten hayatınızda birinin olması yakın çevreyi mutlu eder
ortada kıskançlık yapacak bişey yok mantıken yani.
bana göre en önemli gösterge bu adamın sana önden peşin peşin "ben oradayken yazma" falan demiş olması.
çünkü eğer niyet gerçekten ilişkiyi kuzenlerden saklamak olsaydı sana yazma etme demezdi. ha yazardın, mesajına o an cevap vermezdi ama en kötü ihtimalle tuvalete gittiğinde falan cevap verirdi.
yine az da olsa iletişiminiz olurdu.
adamın burada sana yazma deme sebebi, yanına gittiği kadınla ilişkisinin olması. senden mesaj gelse kadın kıskançlık yapacak, sorun çıkaracak.
o nedenle sana yazma demiş.
ertesi gün sana ben bu gece de buradayım diyor. muhtemelen bu kadınla sadece 1 gece geçirmeyi düşündü ancak sonra baktı beraber olmak, onunla vakit geçirmek güzel, o gece de kalmaya karar verdi. belki kadın ısrar etmiştir.
aldatma durumlarına inanmak için gözle görmeye gerek yok, iş gözle görmeye kaldıysa o zaman inanılmaz şekilde aldatıldığı halde devam eden çok insan var demektir.
ne yapmanı tavsiye ederim? direkt ayrıl tabii ki. ona söylesen bile bin tane şey söyleyip seni manipüle eder, inandırır ve yeni aldatmaların da önünü açar.
tekrar aldatılmak istersen barış.