Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Tartışma yaratmayın hakaret değil kendi şahsi görüşüm ve gerçekler. evet sonuna kadar da arkasindayim. oraya aklı başında, dürüst düzgün insanlar girip aranmıyor.internette para için soyunup dans eden,metres olan kadınlara da böyle basit uygulamalarda yatmaya birilerini arayan erkeğe kadına da saygım yok benim kusura bakmayın. terbiye ve ahlak anlayışımız çok farklı. siz oralarda takılmaya devam edin size uygun yerler demekki savunduğunuza göre. Her neyse uzatmıyorum seviye farkı var malum kendimi yoramam.size iyi günleer
aramızdaki terbiye ve seviye farkı belli zaten senin hakaret dolu yorumlarından.

aramızdaki terbiye ve seviye farkı belli zaten senin hakaret dolu yorumlarından.
Uzatma. saygım olmayan insanlar için istediğimi derim kendi düşüncem sana soracak değilim tartışma yaratma o sitelerde uzmanlık yap sen beni de rahat bırak.

flört uygulamasından tanışıp görüşürken böbreğini sevmiyor muydun? :halay: tatile davet edince anca anladı saçmalık olduğunu

Görücü usulünde sen garantici, sıkıcı, heyecana kapalı, damızlık erkek arayan, iki lafı yanyana getirip de birini tavlayamayacak sünepenin teki oluyorsun. Hele karşı taraf ölmüş de ağlayanı bulunmayan bir garibandır mutlaka. Halbuki uygulama öyle mi… aşk, seks, aksiyon, heyecan, sohbet vs vs. Uygulamada hayat var 😂
Ben görücü usulü 3,5 kişiyle tanıştım.hepsi de anlattığın gibiydi.senin şansın ya da kısmetin tutmuş diyelim.haa arkadaşlık uygulaması görücü usulünden iyidir demiyorum.bilmiyorum ama görücü usulü de çoğu zaman anlattığın tarzda çıkıyor maalesef.

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?

Güncelleme : tatile davet etti kabul etmedim böbreğimi seviyorum. İletişimi de bitirdim
Adamın niyeti belli, iki medcezir yapıp sonra başka sularda yoluna bakacak. 😏

Ben görücü usulü 3,5 kişiyle tanıştım.hepsi de anlattığın gibiydi.senin şansın ya da kısmetin tutmuş diyelim.haa arkadaşlık uygulaması görücü usulünden iyidir demiyorum.bilmiyorum ama görücü usulü de çoğu zaman anlattığın tarzda çıkıyor maalesef.
seni uygun gördülerse ya sen de öylesin ya da görücüler görememişler 😂

Hayır kötü kalbinden ve kibrinden.allah sana bir eş nasip etmiş sen de bu nasibi kibirlenerek karşılık vermişsin.imtihanı geçememişsin yani.
Ay günde on erkekle sevişen, korunmamak için hamile kalan aldıran, cinsel hastalıklara özenen insan Allah diyor kibir diyor imtihan diyor 😂😂😂

Hayır kötü kalbinden ve kibrinden.allah sana bir eş nasip etmiş sen de bu nasibi kibirlenerek karşılık vermişsin.imtihanı geçememişsin yani.
Yahu sana kötüleri gelmiş diye koca bir kurumu kötüleme. Ben görücü usulü tanışmadım ama birileri tanıştırdı işte. Başka tanıştığım çocuklar da iyi aile çocuğu, diploması mesleği yerinde gençlerdi. Zaten kızlarda önyargı var, görücüye burun kıvırıp tehlikeli işlere atlıyorlar. Sen de üstüne tuz biber ekme şimdi. Görücüde senin böbreğini çalmazlar ama uygulamada gözbebeğini bile çalabilirler. O yüzden sert konuştum kusura bakma.

X