Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Yo kadına ben eşimi bosayacagim umarim mutlu olursun ama sırtını duvara bile dayama bana bunu yapan yarın başkasını bulunca sana da yapar dedim hiç yüz göz olmadım tek celsede işi bitirdim
Er kişi adam olmazsa böyle olur ben asla kadınlar yüzde yüz suçlu demiyorum ama yaptıkları tek kişilik bir mesele değil demi ?
Evli olduğunu duyunca yolunu ayırabilirdi kaldı.ki ben zaten kova meraklısı olmadığım için o anda kafada bitirmiştim

boşuna anlatmayın, hanımefendi. sizinle toksik fikirlerinizde hemfikir olmayacağım.
üstelik bu konuda diretiyor olmanız soruyu soran hanımı da itham altında bırakıyorsunuz gibi bir intiba yaratıyor.

boşuna anlatmayın, hanımefendi. sizinle toksik fikirlerinizde hemfikir olmayacağım.
üstelik bu konuda diretiyor olmanız soruyu soran hanımı da itham altında bırakıyorsunuz gibi bir intiba yaratıyor.
Tamam teşekkürler göğsümü yarıp kalbime mi baktınız? Konu sahibi ile ilgili asla böyle bir düşüncem olmadı Musmutlu günler dilerim size lütfen beni göz ardı edin ben sizi ettim
Beni burada az buçuk tanıyanlar kimse için kötü düşünmeyecegimi imada bulunmayacagimi bilir ben asla insanları ayırt etmem
Çünkü asla asla diyenler asla dedikleri şeyleri yapabilir düşünebilir
O yüzden hiç kimsenin hayatını yadırgamam ve kinamam çünkü herkesin kalbinin ücra bir köşesinde acısı yarası vardır
Hikayelerimiz devam ediyor

Erkek de kadın da suçlu tek taraflı olmuyor böyle olaylar.karaktersizliğin cinsiyeti yok. biri evliyken yapacak kadar şerefsiz diğeri evli biriyle olacak kadar şerefsiz.

ahlakın evrensel olmadığı gerçeği burada karşımıza çıkıyor işte.

Ama hakli bu tek taraflı bir olay değil Zaten kocasından ayrılmış o kadına da gerekeni söylemiş adam da karaktersiz kadın da bu olayda feministliğin luzumu yok adi aşağılık kadın da çok erkek de.

Ama hakli bu tek taraflı bir olay değil Zaten kocasından ayrılmış o kadına da gerekeni söylemiş adam da karaktersiz kadın da bu olayda feministliğin luzumu yok adi aşağılık kadın da çok erkek de.

ben zaten feminist olduğumu ibraz etmedim ama sizin benimle bunu tartışmaya çalışmaktaki motivasyonunuz nedir?
şu anda konu bambaşka bi şey ve adeta soruyu soran hanımı itham altında bırakıyorsunuz.

ben zaten feminist olduğumu ibraz etmedim ama sizin benimle bunu tartışmaya çalışmaktaki motivasyonunuz nedir?
şu anda konu bambaşka bi şey ve adeta soruyu soran hanımı itham altında bırakıyorsunuz.
O evli biriyle beraber değil ki onu itham edelim onun hatası uygulamadan biriyle olması öyle uygulamadan adam çıkmaz dedik ona zaten.ben aldatıldığını söyleyen hanıma diyorum eşi de o kadın da suçlu diye kadınları her durumda savunamıyorum

O evli biriyle beraber değil ki onu itham edelim onun hatası uygulamadan biriyle olması öyle uygulamadan adam çıkmaz dedik ona zaten.ben aldatıldığını söyleyen hanıma diyorum eşi de o kadın da suçlu diye kadınları her durumda savunamıyorum

bravo. yolunuz açık olsun o halde.

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
flört uygulamasına vakit bulan adam sosyal medyaya mı bulamıyor. %99 evli. şaşmaz.

Kısaca bir daha söylüyorum ordan adam çıkmaz ne kadar uzak olursan o kadar senin hayrına.sen aramayı bıraktığın zaman doğru insan zaten karşına bir şekilde çıkacaktır. daha fazla böyle bir konu hakkında doğru bildiklerini aktarmayacağım herkesin bildiği kendine ne diyelim.

Uygulamadan tanıştığınız bir adamdan canım cicim beklemek için çok erken değil mi? Temkinli yaklaşacağınıza yangınlara koşuyorsunuz resmen. Dikkatli olun.

Bence evli. Date uygulamasından adam gibi birini bulman mümkün değil zaten canım bu işlerden uzak dur yüzyüze görüşebileceğin kişileri tercih et hatta mümkünse ortak arkadaşların vasıtasıyla birini bulmaya çalış, devir kötü.

Şimdi daha bir hafta olmuş tanışmalı, bu adama biz neyiz neden konuşuyoruz diye sorulmaz. Bi bekleyin. Alçılı fotoda yüzü görünüyor mu? Kırıktan emin miyiz? Nasıl olmuş? Ben olsam mesela bu konu doğru mu diye bir iki phising sorusu sıkıştırırdım normal konuşmaya. Misal ayağını nasıl kırdın, aaa eee, sonra, hastaneye nasıl gittin, hangi hastaneye gittin? Vs.
Sordum sordum kendisine ait resim

Saçma sapan bir algı ile konumu dağıttı resmen alakası olmayan bir şeyle alakalı

Saçma sapan bir algı ile konumu dağıttı resmen alakası olmayan bir şeyle alakalı

kusura bakmayın. garip garip bağlamlarla konuya böyle şeyleri sokuşturup dağıtılmış oldu mevzunuz. siz yine de buradaki kadınların sağduyusuna güvenin. birçok kadın, adamın evli olduğunu öngörüyorsa bunu yabana atmayın. sizin zarar görmenizden korktuğu için yazıyor herkes.

Gayet de alakalı.erkeklere güven olmaz demek istedi ben evliyken aldatıldım dedi kadın. akıllı ol diyoruz sana başına iş getireceksin oradan bulduğun adama nasıl güvenebilirsin ya.gerçi keyfin bilir senin iyiliğine deniyor burda yazılanlar

Herkes evlidir diyor ama bu tarz adamlar çok fazla.hem öyle eskisi gibi evlenen de yok ki.bekar da çok fazla.
Bekar da çok fazla kesinlikle ,belki niyeti sizinkinden farklıdır yani ortak ilişki tarzına sahip değilsinizdir ,konuşmalısınız içinizden geldiği gibi sonuçta ruh eşi hayat arkadaşı arıyorsunuz tabiki konuşacaksınız sınırlarınızı isteklerinizi duygularınızı vs net bir şekilde

Gayet de alakalı.erkeklere güven olmaz demek istedi ben evliyken aldatıldım dedi kadın. akıllı ol diyoruz sana başına iş getireceksin oradan bulduğun adama nasıl güvenebilirsin ya.gerçi keyfin bilir senin iyiliğine deniyor burda yazılanlar
Rabbim razı olsun niyetim asla konuyu dağıtmak değil bak hayatta bunlar oluyor dikkat et demekti

X