Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kizlar merhaba topiginize yeni katildim,bende bu ay klomen kullandim adetimin 3.gunu basladim gunde 1 tane 5 gun ictim 12.gunu doktoruma kontrole gittim sagda 18mm,sol tarafimda 16,14 ve 12 mm boyutunda yumurtalar olusmus dr cok iyi oldugunu ikiz olma ihtimalide var dedi o gun sabahki kan tahlilime gorede catlatma ignesi verdi iki gun sonra vuruldum vurulduktan 36 saat sonra iliski onerdi bugun igneyi olali 8 gun oldu ben cok meraktayim kizlar ya,umutlu gibiyim ama biryandanda fazla umutlanmak istemiyorum sastim iyice,bunun yaninda mide bulantilarim agrilarim var, bizde 5 yildir evliyiz ve iki yildirda ciddi anlamda bebek istiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hatta tekrarlandi hersey normal hicbir problem yok.allahim hepimize bu guzellikleri yasamamiza izin verir insallah..

Herkese iyi akşamlarrrrr :-)
raginda ne sancısı var geçmiş olsun.
bende bu aralar garip kasılmalar yaşıyorum..
ama öyle şiddetli tekmeliyır ki iyi bizim adam keyfi yerinde diyorum..
dün gece çok dua ettim kızlar hepinize ağladım da..
Rabbim yatağına yatıp da bunun hayalini Kuran herkese nasip etsin bu mucizeyi kimseyi bununla imtihan etmesin
aminnnnn Rabbim bu güzel gece hürmetine kabul eyle aminnnn

cnm rahim genişleyip çocuk kendine yer açtığından oluyormuş.sanki içeride bir damarı yırtıyorlar gibi kesiliyormuş gibi sancılar oluyor.
ama geçti hamdolsun.
elfida savaş rimelll erkencisiniz kızlar sizde bizim gibiiiii :KK9:

rimel canım stres bu işin en baş düşmanı.normal adet günün ne zamandı.bu işler öyle tuhaf ki insan vücuduna görede değişiyor.bak seaside a az adet olmuş ne kadar süre sonra ultrasonda gördü bebişini.ee geç döllenme diye bir olay var kana hemen geçmeyebilir.işin en kötü kısmıda beynin sana oyun oynuyor olabilir.

aybike gözün aydın eşinin yanına gelmene sevindim.inş.en yakın zamande bebişinde gelir

cnm idrar testi yap tekrar.dr.un özelde heralde...10 gün kontrol süresi olmuyormu cnm

fatma nında dediği gibi 10 gün içinde kontrol sayılmıyor mu?5 gün öncesi herkesin kanda çıkmayabilir.Hani bu sözümle sana umut vermek istemiyorm ama bebişin seninlede olabilir.

benim bat cumaydı p.tesi kanda 7,42 çıktı mesela çok düşük bir değer bir gün önce yaptırsaydım benimde yok çıkabilirdi.Ya bebişin sana oyun oynuyor yada adet öncesi lekelenme yaşıyorsun.hee ilk şık tercihimiz tabiki.ya dr.unu ara sor durum bu ne yapayım de.yada git dr.öncesi tekrar kanda baktır

kuzum inşallah kızlarında dediği gibi birinci seçenek olur ve bebişin seninledir inşallahhhhhhh:KK16:

:

kızlar, sabah idrar testini aldım elime saat 6.15 te ,ateşimi de ölçtüm düşmüştü 36.3 e sanırım olucam die düşündüm,tuvalete giderken bişey geldiğini hissettim adetim gelmiş :KK8: fatmacım ben erken davrandım test yaptım silikten biraz daha koyu çizgi görünce bu ay tedaviye başlıcaz die kan testine koştum 2 altı çıktı hani 3-4 gibi bişe çıksa şüphem olcaktı,ama sanırım savasımın dediği gibi adet öncesi lekelenme yaşadım normalden uzun olarak, bu da beni deli etti.. sizlere güzel bi haber veremediğim için üzgünüm kızlar,inşaAllah bu ay sonu bahar tazeliğinde haberler verebilirim,hayırlısı tabii.. asbelovecum,savascım,fatmaipek hepinize çook teşekkür ederim benim deli hallerime yardımcı oldugunuz ve ilgilendiğiniz için,sizi seviyorum:KK16::KK16: akşamki doktor randevumu iptal etmiyorum,bi gelişme olursa haber veririm güzel anne ve anne adayları:119:

huhu günaydın kızlarrr bu sabah benim gibi erkenci çok aşağıda 4 kişi olmuşuz:79::79::79:

cnm rahim genişleyip çocuk kendine yer açtığından oluyormuş.sanki içeride bir damarı yırtıyorlar gibi kesiliyormuş gibi sancılar oluyor.
ama geçti hamdolsun.

canım geçmiş olsun, annellik ne zor dimi ,walla annemin kıymetini yeni yeni anlıyorum, ne emekler wermişler bizim için,ergenlikteki deli hallerim için utanıyorum walla..

erkenciyim sanırım uyku tutmadı,rüyamda yılmaz erdoğan ı gördüm,uyandım 06,15 ti test yapıcaktım şeklinde gidio benim :KK9::KK9:

huhu günaydın kızlarrr bu sabah benim gibi erkenci çok aşağıda 4 kişi olmuşuz:79::79::79:

hakikaten sabah yürüyüşüne çıkcakmışız gibi hissettim , çok hoşuma gitti erkenden burda buluşmamız,keşke hepimiz aynı şehirlerde olsakta böyle aktiviteler yapabilsek,yine de teknolojinin bizim gibi gönülleri bi olanları uzakta da olsak bi yerde buluşturması da çok büyük bi nimet :13:

ama geçti hamdolsun.

evet bebek kendine yer açtıkça olan bize olacak sanırım.neyse onlar iyi ve rahat olsunlarda biz biraz daha çekeceğiz sanırım

kızlar, sabah idrar testini aldım elime saat 6.15 te ,ateşimi de ölçtüm düşmüştü 36.3 e sanırım olucam die düşündüm,tuvalete giderken bişey geldiğini hissettim adetim gelmiş :KK8: fatmacım ben erken davrandım test yaptım silikten biraz daha koyu çizgi görünce bu ay tedaviye başlıcaz die kan testine koştum 2 altı çıktı hani 3-4 gibi bişe çıksa şüphem olcaktı,ama sanırım savasımın dediği gibi adet öncesi lekelenme yaşadım normalden uzun olarak, bu da beni deli etti.. sizlere güzel bi haber veremediğim için üzgünüm kızlar,inşaAllah bu ay sonu bahar tazeliğinde haberler verebilirim,hayırlısı tabii.. asbelovecum,savascım,fatmaipek hepinize çook teşekkür ederim benim deli hallerime yardımcı oldugunuz ve ilgilendiğiniz için,sizi seviyorum:KK16::KK16: akşamki doktor randevumu iptal etmiyorum,bi gelişme olursa haber veririm güzel anne ve anne adayları:119:

canım ne demek öyle şey mi olurmuş.stresli bir süreç bu bekleyişler çok iyi biliyoruz hepimiz.olsun sen iyi olsa güzel heberi gelecek aya verirsin inş. hayırlı haberlerle dönersin inş. dr.dan

bugün ay sonu ay başı ya gündüz iş yerinde sistem çok yoğun oluyor işlem yapamıyorum.bende erken kalktım tamamlamam gereken birkaç bişey vardı en azından onları bitireyim dedim

evet bebek kendine yer açtıkça olan bize olacak sanırım.neyse onlar iyi ve rahat olsunlarda biz biraz daha çekeceğiz sanırım

canım ne demek öyle şey mi olurmuş.stresli bir süreç bu bekleyişler çok iyi biliyoruz hepimiz.olsun sen iyi olsa güzel heberi gelecek aya verirsin inş. hayırlı haberlerle dönersin inş. dr.dan

bugün ay sonu ay başı ya gündüz iş yerinde sistem çok yoğun oluyor işlem yapamıyorum.bende erken kalktım tamamlamam gereken birkaç bişey vardı en azından onları bitireyim dedim

ben hepsini dün hallettim ama bi de yaşadığım stresi de buna ekleyince hepten deli modundaydım,etrafıma ufak hatalarında bağırıp çağırmamak için sıktım kendimi, dedim heralde menopoz durumu böyle oluo..kolay gelsin canım..bebişine iyi bak,dr a ne zaman gidicektin bi daha?

ben hepsini dün hallettim ama bi de yaşadığım stresi de buna ekleyince hepten deli modundaydım,etrafıma ufak hatalarında bağırıp çağırmamak için sıktım kendimi, dedim heralde menopoz durumu böyle oluo..kolay gelsin canım..bebişine iyi bak,dr a ne zaman gidicektin bi daha?

yaa bizimkiler SAP diye bir sisteme geçti.ay sonu geldimi sistem yoğunlaşıyor bişey yapamıyorsun.SAP a girmeden de ay sonu kar zararını yapamıyorsun.şimdi bitirdim şükür SAP a girişleride işe gidince artık akr zarar sistemine toparlanıp girmek kaldı.

dr.a haftaya falan giderim herhalde 15 gün oldu muayne olalı.kendini iyi hissedersen 3 hafta sonra falan gelirsin dedi.şuan dr.luk bir sıkıntom yok.
canım adet zamanı ister istemez bir gerginlik oluyor insanda ee seninki birazda tam adet başlangıcı olmadığı için daha fazla strese sokmuş seni.

Herkese günaydın bende burdayımm
sabah işe gitmeden güzel arkadaslarıma bi hayırlı cumalar diyelim dedim..
raginda aynı sancı bende de var önceden olurdu ama bu seferkiler daha şiddetli demek oluyo artık büyüdülersusamdan taa 16 cm çıktılar ...
rimel arkadasım bende hep senin gibiydim herkes rahat ol derdi adet zamanına kadar gayet iyi günler yaklaştıkça bana bi haller olurdu bütün belirtileri yaşardım..
Ama işte çok istemek bizî böyle yapıyor..
Artık Mart ayı geldi bebişler baharı beklediler inşAllah ((:-)
herkese hayırlı cumalar dualarda buluşalımmmm

Herkese günaydın bende burdayımm
sabah işe gitmeden güzel arkadaslarıma bi hayırlı cumalar diyelim dedim..
raginda aynı sancı bende de var önceden olurdu ama bu seferkiler daha şiddetli demek oluyo artık büyüdülersusamdan taa 16 cm çıktılar ...
rimel arkadasım bende hep senin gibiydim herkes rahat ol derdi adet zamanına kadar gayet iyi günler yaklaştıkça bana bi haller olurdu bütün belirtileri yaşardım..
Ama işte çok istemek bizî böyle yapıyor..
Artık Mart ayı geldi bebişler baharı beklediler inşAllah ((:-)
herkese hayırlı cumalar dualarda buluşalımmmm

walla canım ya bilinçli yapmıorum bi de .. merak etmiorum diip bilinçaltıma atıorum sanırım,sonra bi sabah kendımı test yaparken bulluorum henüz uyanamadan :KK9::KK9:.. garip haller hepimiz hakkında hayırlısı

Nazlı bebişlerin sabırsız annişleri nasılsınızzz?:KK16:
Bugün baharın ilk günü, kış bitti, bebişlerimiz de gelsin de evlerimize baharı getirsin:KK16::KK16:

valla kızlar erken kalkmak gibisi yokmuş onu anladım. :KK16:

doktorumuza gittik prensesimiz evet kesinleşti =) hamdolsun iyi şuan bir sıkıntısı yok.Allahım dileyen isteyen herkese versin inş. olanlara da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben bir tane bile isim bulamadım.öle tuhaf isimlerde istemiyorum çok geleneksel de olmasın ne olacak bilmem

bie el atın yaaaa :KK54::KK54::KK54:

valla kızlar erken kalkmak gibisi yokmuş onu anladım. :KK16:

doktorumuza gittik prensesimiz evet kesinleşti =) hamdolsun iyi şuan bir sıkıntısı yok.Allahım dileyen isteyen herkese versin inş. olanlara da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben bir tane bile isim bulamadım.öle tuhaf isimlerde istemiyorum çok geleneksel de olmasın ne olacak bilmem

bie el atın yaaaa :KK54::KK54::KK54:

Tülaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy seni çok özledim tülaaaaaaaaaaaayy geri dön tülaaaaaaaaaaayyy:KK52::KK52::KK52:

Kuşum senin prensesini yeriiiiiiiiiiiiiiiimmm:nazar::emir_bebek::KK16: Benim eşim rüyasında görmüş kızımız oluyomuş ve ona IRMAK diye sesleniyomuş. O yüzden bizim bizim olursa Irmak olacak. Ben yanına Zeynep koycam. Zeynep Irmak yani. Ama bunun dışında Asya ismini çok beğeniyorum. Tuhaf saçma sapan isimleri ben de sevmiyorum.

Buarada kızlar ben illa Kuran'dan isim koyulmalı felsefesine acayip kızıyorum ve sinir oluyorum. Eğer öyle bişey olsaydı herkesin ismi aynı olurdu. Siz evlatlarınıza güzel anlamlı isimler koyunuz der.

Tülaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy seni çok özledim tülaaaaaaaaaaaayy geri dön tülaaaaaaaaaaayyy:KK52::KK52::KK52:

Kuşum senin prensesini yeriiiiiiiiiiiiiiiimmm:nazar::emir_bebek::KK16: Benim eşim rüyasında görmüş kızımız oluyomuş ve ona IRMAK diye sesleniyomuş. O yüzden bizim bizim olursa Irmak olacak. Ben yanına Zeynep koycam. Zeynep Irmak yani. Ama bunun dışında Asya ismini çok beğeniyorum. Tuhaf saçma sapan isimleri ben de sevmiyorum.

Buarada kızlar ben illa Kuran'dan isim koyulmalı felsefesine acayip kızıyorum ve sinir oluyorum. Eğer öyle bişey olsaydı herkesin ismi aynı olurdu. Siz evlatlarınıza güzel anlamlı isimler koyunuz der.

tülayım bende seni çok özledimmmmmmmmmmm :KK52: ara verme zırt pırt gel bak fena olacak sonraaaa :KK19:

kısss benim kocamda kız görmüştü vallahi onun rüyası çıktı :KK9: inş. sizinki de gerçek olur cnm ismi çok beğendim çok güzel.zeynep ismi zaten kendi başına güzel ama benim
beğendiğim isimler hep akrabalarda yaaaa :KK14:

bence de anlamı güzel olan,söylemesi kolay isim en güzeli.zaten bazı zatların isimleri çocuklara ağır geliyor kesinlikle onun yapısı kaldırmıyor.
ben öyle düşünüyorum.

bir dört ay daha var önümüzde inş. bulucaz sonunda bir isim =))

bebişim sen aklındaki isimleri yaz biz sana fikir verelim. Dediğim gibi benim sana önereceğim isimler ; Asya,Öykü, Nehir. Yine aklıma gelirse yazarım:KK34:

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs-OKUNDU
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor-OKUNDU
7-nurusima-OKUNDU
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035-OKUNDU
15-feryalnur
16-EMA-OKUNDU
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27- OKUNDU
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27- OKUNDU
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84- OKUNDU
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
33-ROCHAK-

Neharrrrr rüyanız gercek olsunnnnnn
inşAllahhhhh..
Raginda en önemli usg'yi geçtin ben çok korkuyorum ...

X