- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Neharım ağzından yel alsın inşAllah
Çok saolun canlarımmmm derdi veren MEVLAM şifayıda sabrıda verecek inşAllah.
canım sukur ıyıyım.bol bol yatıyorum.ınsallah bısey olnaz.sen nasılsın?elın nasıl ıse basladın mı?
Abloşum affet beni nolur. Ben yanlış anladım kusura bakma olur mu.Rabbim en kısa zamanda şifa versin.
Yok cnm benim yanlış anlama olmuş sadece inşAllah bir gün gerçeğinide duymam sizden(
Elinde iz kalacakmı gerçekten 1.derecemi yanık soyuldumu kiii.
Elif sanada çok geçmiş olsun cnm yat dinlen bebişinde sende keyfinize bakın
naber tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özom beni görmeden gitmişşşşinşallah elinde düşündüğün gibi iz kalmaz cnm
Çok şükür tatlımmmm nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnnkızlar ıyı nıyetlerını& ve dualarınız ıcın tesekkurler.kanamam yok sımdılık ama yatıyorum bır tuvalete kalkıyorum.
Ben okuyup çıkıyorum genelde yazacak ne hal ne takatim var.Sonuçta hayat devam ediyor ama işte acı gerçekte ortada.
Dün ablam eve gitmişti üst baş değiştirmeye vs. Dediki yolda gördüğüm insanların suratına baktım evde gelen sesleri dinledim bağıran gülen ağlayan herkes günlük hayatına devam ediyor nasıl kıskandım özendimmmbenim için sanki hayat durdu.Herkese sesim duyulsada bir söylesem aman ha sakın haaa yok borcum var yok kocamla tartıştım yok alt komşum üst komşumla aram yok bunlara üzülen derdim var diyen aptall!!!!! Dert buymuş (
Allahım kimseye yaşatmasın bizede şifa versin inşAllah.
Tatlım seni özlüyoruzzzz nerelerdesin yaaaaaElifciğim nasılsın? Çoküzüldüm canım geçmiş olsun.
.....
Sizi özlüyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
canım kıyamammmm inşallah kalmaz hiç iz canım benimmmm çok geçmiş olsunnnevet ablacım malesef 1. derece. çok fena su toplamıştı iki yerden kocaman, oralar kesin kalacak zatenama diğer yerlerde yani komple sol elimin üstü soyuluyor
asbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
oooyyy minnoşuuuuuuuuuuuuuummm gömedim kiiiiiiiiiiiii
:13::13::13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Canımmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayyy ablaaa niyetin vardı bi ara demek gerçekleştirdin haa. ne güzellllKızlarr bu arada uzun zamandır düşündüğüm şeyi nihayet gerçekleştirdim tesettüre girdim inşAllah diğer eksiklerimide tamamlarım böylece ruhumu doyurmuş olurum.
Kızlarr bu arada uzun zamandır düşündüğüm şeyi nihayet gerçekleştirdim tesettüre girdim inşAllah diğer eksiklerimide tamamlarım böylece ruhumu doyurmuş olurum.
oyyy ben de dedim özomm beni unutmuşşşşşş:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
uzun zamandır görüşemedik ya ondan dedimmmmmmmmmmm
çok şükür canımmmm. yumurtluyorum bi kaç gündürtestim olmadığı için tarihi tam olarak bilemiyorum
Ayyy ablaaa niyetin vardı bi ara demek gerçekleştirdin haa. ne güzellll
asbelove cnmcım sen nasılsınnn?bu aralar sende yoğunsun sanırım görüşemiyoruzzzzzzzzzz
ooooyyyy kendimi unuturum seni unutmam bebişim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm