Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Neharım ağzından yel alsın inşAllah

Çok saolun canlarımmmm derdi veren MEVLAM şifayıda sabrıda verecek inşAllah.

canım sukur ıyıyım.bol bol yatıyorum.ınsallah bısey olnaz.sen nasılsın?elın nasıl ıse basladın mı?

canım sukur ıyıyım.bol bol yatıyorum.ınsallah bısey olnaz.sen nasılsın?elın nasıl ıse basladın mı?

iyi canım maşallah. ben de iyiyim canım elimde iz kalacak sanırım ona üzülüyorum biraz. İşe dönem başında bşladım işte git-gel aynı

Abloşum affet beni nolur. Ben yanlış anladım kusura bakma olur mu. Rabbim en kısa zamanda şifa versin.

Yok cnm benim yanlış anlama olmuş sadece inşAllah bir gün gerçeğinide duymam sizden(

Elinde iz kalacakmı gerçekten 1.derecemi yanık soyuldumu kiii.

Elif sanada çok geçmiş olsun cnm yat dinlen bebişinde sende keyfinize bakın

evet ablacım malesef 1. derece. çok fena su toplamıştı iki yerden kocaman, oralar kesin kalacak zaten ama diğer yerlerde yani komple sol elimin üstü soyuluyor

özom beni görmeden gitmişşşşinşallah elinde düşündüğün gibi iz kalmaz cnm

oooyyy minnoşuuuuuuuuuuuuuummm gömedim kiiiiiiiiiiiii

:13::13::13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar ıyı nıyetlerını& ve dualarınız ıcın tesekkurler.kanamam yok sımdılık ama yatıyorum bır tuvalete kalkıyorum.
Çok şükür tatlımmmm nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn

Ablammmm geçecek hepsi Rabbimin izniyle düzelecek hayırlısıyla

Elifciğim nasılsın? Çoküzüldüm canım geçmiş olsun.

.....

Sizi özlüyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
Tatlım seni özlüyoruzzzz nerelerdesin yaaaaa

evet ablacım malesef 1. derece. çok fena su toplamıştı iki yerden kocaman, oralar kesin kalacak zaten ama diğer yerlerde yani komple sol elimin üstü soyuluyor
canım kıyamammmm inşallah kalmaz hiç iz canım benimmmm çok geçmiş olsunnn

Kızlarr bu arada uzun zamandır düşündüğüm şeyi nihayet gerçekleştirdim tesettüre girdim inşAllah diğer eksiklerimide tamamlarım böylece ruhumu doyurmuş olurum.

oooyyy minnoşuuuuuuuuuuuuuummm gömedim kiiiiiiiiiiiii

:13::13::13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

oyyy ben de dedim özomm beni unutmuşşşşşş:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
uzun zamandır görüşemedik ya ondan dedimmmmmmmmmmm

Canımmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok şükür canımmmm. yumurtluyorum bi kaç gündür testim olmadığı için tarihi tam olarak bilemiyorum

Kızlarr bu arada uzun zamandır düşündüğüm şeyi nihayet gerçekleştirdim tesettüre girdim inşAllah diğer eksiklerimide tamamlarım böylece ruhumu doyurmuş olurum.
Ayyy ablaaa niyetin vardı bi ara demek gerçekleştirdin haa. ne güzellll

canımmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmminşallah Rabbim gönlüne göre versin..çok ciddi birkarar vermişsin..sanırım bundan sonra ruhun daha huzurlu olacak..hayırlı olsun tatlımmm

asbelove cnmcım sen nasılsınnn?bu aralar sende yoğunsun sanırım görüşemiyoruzzzzzzzzzz

çok şükür canımmmm. yumurtluyorum bi kaç gündür testim olmadığı için tarihi tam olarak bilemiyorum

Ayyy ablaaa niyetin vardı bi ara demek gerçekleştirdin haa. ne güzellll

Kuzummm maaşallahhhh maaşallah boş geçirme mademmm bugünleri benimde bata gün sayıyorum bakalım

asbelove cnmcım sen nasılsınnn?bu aralar sende yoğunsun sanırım görüşemiyoruzzzzzzzzzz

evet canım hemde nasıllll bu hafta da yanıma yetiştirmek üzere bir bayan verdiler o yanımda gün içerisinde giremiyorum ancak akşamları göz atıyorum işte
sen nasılsın canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…