Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evet canım hemde nasıllll bu hafta da yanıma yetiştirmek üzere bir bayan verdiler o yanımda gün içerisinde giremiyorum ancak akşamları göz atıyorum işte
sen nasılsın canımcımmm:KK16:

ayyy birini yetiştirmek te kabus gibidir yaniii..ama napıcan o da bir iş dimiii:KK34::KK34::KK34:
ben de pek giremiyorum cnm yaa ne bileyim akşamları pc de çok vakit geçirmek istemiyorum..bi de haftasonundan beri grip oldum oyyy ki ne oyyyyyyyyyyy:KK50::KK50::KK50:

selammmm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimmm..ablacimmmmmm enisten nasil oldu acil sifalar diliyorummmm insallah en kisa zamandaaa sagligina kavusurr...scorpimmmm hastaymisss kiyamaam sana bitanemmm sana ve annnene gecmis olsunnnn ozlemcimmm habibtemmm insalla son adetini gecirmissindir insalla bizlere mutlu haberler verirsininnnnnnnnnnnnnnnnnn verirsinizz canlarimmmmmmmm bizi sorarsaniz biz simdilik iyiyizz buyuyoruzzzz her carsamba igne vuruluyorummmmmm yarin igne gunummmmmmmm:18::18::18: neden eslerimiz vurulmuyor bu gidisimde ona vurun diyecemmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53: sizleri cok ozledimmmmm sizleri cok seviyorumm canlarimmm:KK16::KK16::KK16::16

selammmm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimmm..ablacimmmmmm enisten nasil oldu acil sifalar diliyorummmm insallah en kisa zamandaaa sagligina kavusurr...scorpimmmm hastaymisss kiyamaam sana bitanemmm sana ve annnene gecmis olsunnnn ozlemcimmm habibtemmm insalla son adetini gecirmissindir insalla bizlere mutlu haberler verirsininnnnnnnnnnnnnnnnnn verirsinizz canlarimmmmmmmm bizi sorarsaniz biz simdilik iyiyizz buyuyoruzzzz her carsamba igne vuruluyorummmmmm yarin igne gunummmmmmmm:18::18::18: neden eslerimiz vurulmuyor bu gidisimde ona vurun diyecemmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53: sizleri cok ozledimmmmm sizleri cok seviyorumm canlarimmm:KK16::KK16::KK16::16

oyyy habibtem gelmişşşşşşşşşş..saol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
şu mercimeğinin cinsiyetiniş nasıl merakediyorum bilsennnnn..az kaldı dimi öğrenmene.kız olucak gibi geliyo bana sanırım ondan meraktayımmmmm:KK9::KK9::KK9:
annesi gibi cici bici bır kızzzzzzz:KK76::KK76::KK76::KK76:

ayyy birini yetiştirmek te kabus gibidir yaniii..ama napıcan o da bir iş dimiii:KK34::KK34::KK34:
ben de pek giremiyorum cnm yaa ne bileyim akşamları pc de çok vakit geçirmek istemiyorum..bi de haftasonundan beri grip oldum oyyy ki ne oyyyyyyyyyyy:KK50::KK50::KK50:

Al benden de o kadar canım ama napalım öğrensin ki benim yük hafiflesin:KK9: bu güne kadar azaldığını görmedim benim işlerin ama kısmet:KK1:
evet canım yaa akşamda yeter artık bilgisayardan diyorsun bütün gün zaten bilgisayar başınayım sıkılıyorum artık bir de işti güçtü derken bi bakıyorum 12oluyor zaten geç geliyorum eve
Canımm çok geçmiş olsun benim eşimde hastalandı ben zencefil limon bal karıştırarak veriyorum toparlyor hemen valla denemeni öneririm tatlım:KK16:

Canım benimmmm inşallah iğnelerden bir an önce kurtulursun habibtemmmmmmm
Seni sizi seviyoruzzzzzz canımcımmmmm
Kızçeler size doyum olmaz yazılar birbirine giriyor artık kapatmam gerek bilgisayarı
Öpüyorum sizleri iyi gecelerrrrr

oyyy habibtem gelmişşşşşşşşşş..saol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
şu mercimeğinin cinsiyetiniş nasıl merakediyorum bilsennnnn..az kaldı dimi öğrenmene.kız olucak gibi geliyo bana sanırım ondan meraktayımmmmm:KK9::KK9::KK9:
annesi gibi cici bici bır kızzzzzzz:KK76::KK76::KK76::KK76:

vallahi bende ogrenmek istiyorum daa bizimkisi yok diyor sanki sadece kendisini evladi:KK47::KK53::KK53::KK53::KK53:sonucta ultrasyona giren benimmm sorar ogrenirimmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım benimmmm inşallah iğnelerden bir an önce kurtulursun habibtemmmmmmm
Seni sizi seviyoruzzzzzz canımcımmmmm
Kızçeler size doyum olmaz yazılar birbirine giriyor artık kapatmam gerek bilgisayarı
Öpüyorum sizleri iyi gecelerrrrr
iyi geceler cnmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Al benden de o kadar canım ama napalım öğrensin ki benim yük hafiflesin:KK9: bu güne kadar azaldığını görmedim benim işlerin ama kısmet:KK1:
evet canım yaa akşamda yeter artık bilgisayardan diyorsun bütün gün zaten bilgisayar başınayım sıkılıyorum artık bir de işti güçtü derken bi bakıyorum 12oluyor zaten geç geliyorum eve
Canımm çok geçmiş olsun benim eşimde hastalandı ben zencefil limon bal karıştırarak veriyorum toparlyor hemen valla denemeni öneririm tatlım:KK16:

haklısın cnm ama evet iş azalmaz kaç kişi olsa da iş artar:KK31::KK31:sağol cnm valla bi de onu deneyeyim en iyisi..geçmiyo sinir oldum yaaa:KK51::KK51::KK51::KK51:

habibtem sen ne iğnesi oluyordun kaçırmısım ben:44::44:

özlemmm canım geçmiş olsun inş. o kadar çok iz kalmaz.kalırsada bozmamaya çalış moralini allah ım başka dert vermesi işn.

canimmm nasilsin teyzos nasillll masallah buyumusss allah nazarlardan saklasinn...yaaa bende kist cikti sanirim onu yok etmek icin bir ignee..dusuk onleyici etkisi de var cok sukur hic kanamam lekelenmem olmadi...ama doktorum her ihtimale karsi verdi...canim sen kacinci haftana kadar folikasiti kullandin ben hala kullaniyorummm:KK53::KK53::KK53:

canimmm nasilsin teyzos nasillll masallah buyumusss allah nazarlardan saklasinn...yaaa bende kist cikti sanirim onu yok etmek icin bir ignee..dusuk onleyici etkisi de var cok sukur hic kanamam lekelenmem olmadi...ama doktorum her ihtimale karsi verdi...canim sen kacinci haftana kadar folikasiti kullandin ben hala kullaniyorummm:KK53::KK53::KK53:

büyüyor canım inan zaman geçtikçe.ama senin fındığında büyümüş maş. :nazar::nazar:
hamd olsun benimde kanamam hiç olmadı.ben folik asiti geçen hafta bıraktım az vardı kontrolde dr.um onu bitir ondan sonra yazdığım nu ilaca başlarsın dedi.verdiği ilaçta demir hapı onun içinde de zaten folik asit azda olsa varmış

uzun bi aradan sonra tekrar ben biraz zor günler geçiriyorum oyüzden giremiyorum ama bu ay hamiş arkadaşlar varmı nevar ne yok merak içindeyim hepinizi
bi sorum olucak eşimin tahlil sonucuna göre değerleri düşük çıktı dr.bir ilaç tavsiye etti onu kullanıyoruz şuan ama bitkisel bişeyler tavsiye eden arkadalar olursa mutlu olurum selametle inş alllah a emanet olun

ablacımmm nasıl sevindim tesettüre girdiğini okuyunca,Rabbim daim kılsın,darısı diğer isteyen tüm arkadaşlara inş. :KK16:

kızlarrrrr cuma eğer hava güzel olursa ayrıntılı usgye gireceğim Allahhın izniyle,bana dua edinnnnn :KK54:

özom,scorpim çok geçmiş olsun kızlarr size de

Herkes kendi telaşında sohbete gelen yok bu ara.Baharla beraber umutlarda yeniden yeşerecek inşAllah.

Eski sohbetleri özledimmm

Ya bende özledim muhabbetleri.. Feryal hiç gelmiyo özlem de arada bakıp kaçıyor.. Hadi gelin vakit geçmio böyleeee
rainbow hayırlı olsun.. Tesettürün daim olsun....
Herkesi öpüyorummm çokcaaaaa :-)

rainbow cnm hayırlı olsun allah daim etsin.evet bu ara kimse gelmiyor gelende bakıp çıkıyor sanırım .burdada çok berbat bir hava var karanlık yağmur ....

X