- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
Kuzummm maaşallahhhh maaşallah boş geçirme mademmm bugünleri benimde bata gün sayıyorum bakalım
bat gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm maaşallahhhh maaşallah boş geçirme mademmm bugünleri benimde bata gün sayıyorum bakalım
bat gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
evet canım hemde nasıllll bu hafta da yanıma yetiştirmek üzere bir bayan verdiler o yanımda gün içerisinde giremiyorum ancak akşamları göz atıyorum işte
sen nasılsın canımcımmm
selammmm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimmm..ablacimmmmmm enisten nasil oldu acil sifalar diliyorummmm insallah en kisa zamandaaa sagligina kavusurr...scorpimmmm hastaymisss kiyamaam sana bitanemmm sana ve annnene gecmis olsunnnn ozlemcimmm habibtemmm insalla son adetini gecirmissindir insalla bizlere mutlu haberler verirsininnnnnnnnnnnnnnnnnn verirsinizz canlarimmmmmmmm bizi sorarsaniz biz simdilik iyiyizz buyuyoruzzzz her carsamba igne vuruluyorummmmmm yarin igne gunummmmmmmm:18::18::18: neden eslerimiz vurulmuyor bu gidisimde ona vurun diyecemmmmm sizleri cok ozledimmmmm sizleri cok seviyorumm canlarimmm:16
ayyy birini yetiştirmek te kabus gibidir yaniii..ama napıcan o da bir iş dimiii
ben de pek giremiyorum cnm yaa ne bileyim akşamları pc de çok vakit geçirmek istemiyorum..bi de haftasonundan beri grip oldum oyyy ki ne oyyyyyyyyyyy
selammmm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimmm..ablacimmmmmm enisten nasil oldu acil sifalar diliyorummmm insallah en kisa zamandaaa sagligina kavusurr...scorpimmmm hastaymisss kiyamaam sana bitanemmm sana ve annnene gecmis olsunnnn ozlemcimmm habibtemmm insalla son adetini gecirmissindir insalla bizlere mutlu haberler verirsininnnnnnnnnnnnnnnnnn verirsinizz canlarimmmmmmmm bizi sorarsaniz biz simdilik iyiyizz buyuyoruzzzz her carsamba igne vuruluyorummmmmm yarin igne gunummmmmmmm:18::18::18: neden eslerimiz vurulmuyor bu gidisimde ona vurun diyecemmmmm sizleri cok ozledimmmmm sizleri cok seviyorumm canlarimmm:16
oyyy habibtem gelmişşşşşşşşşş..saol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şu mercimeğinin cinsiyetiniş nasıl merakediyorum bilsennnnn..az kaldı dimi öğrenmene.kız olucak gibi geliyo bana sanırım ondan meraktayımmmmm
annesi gibi cici bici bır kızzzzzzz
iyi geceler cnmmmmmmmmCanım benimmmm inşallah iğnelerden bir an önce kurtulursun habibtemmmmmmm
Seni sizi seviyoruzzzzzz canımcımmmmm
Kızçeler size doyum olmaz yazılar birbirine giriyor artık kapatmam gerek bilgisayarı
Öpüyorum sizleri iyi gecelerrrrr
Al benden de o kadar canım ama napalım öğrensin ki benim yük hafiflesin bu güne kadar azaldığını görmedim benim işlerin ama kısmet
evet canım yaa akşamda yeter artık bilgisayardan diyorsun bütün gün zaten bilgisayar başınayım sıkılıyorum artık bir de işti güçtü derken bi bakıyorum 12oluyor zaten geç geliyorum eve
Canımm çok geçmiş olsun benim eşimde hastalandı ben zencefil limon bal karıştırarak veriyorum toparlyor hemen valla denemeni öneririm tatlım
vallahi bende ogrenmek istiyorum daa bizimkisi yok diyor sanki sadece kendisini evladisonucta ultrasyona giren benimmm sorar ogrenirimmm
canimmm nasilsin teyzos nasillll masallah buyumusss allah nazarlardan saklasinn...yaaa bende kist cikti sanirim onu yok etmek icin bir ignee..dusuk onleyici etkisi de var cok sukur hic kanamam lekelenmem olmadi...ama doktorum her ihtimale karsi verdi...canim sen kacinci haftana kadar folikasiti kullandin ben hala kullaniyorummm