Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
Merhabalar lısteden hamıle olarak duzenlermısınız benı :)
Artık hamıleyım :))))))))))
okudum tatlımmmm..Allah şifa versin inşallaahhh
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
elifim kötü düşünme 9 ay jkanama yaşayıp sapasağlam doğum yapanlar var..şükür ki bebişin seninle..ama sen kıpırdamadan yat tatlm..arkadaşım sadece wc ye gitmeye kalkıyordu..çok şükür aldı bebişini kucağına..kendine ve bebişine dikkat et cnmmkızlar malesef sabah kanamam oldu.hemen doktora gittim.çok süür bebeğimin kalbi atıyor.10 gün rapor verdi.progestoren verdi günde 2 defa.bakalım ne olur dua edin.hayırlısıysa bişey olmasın.doktor şimdilk kalbi atıor dedi. o şimdilik lafı bile kalbime bıçak gibi battı.
Merhabalar lısteden hamıle olarak duzenlermısınız benı :)
Artık hamıleyım :))))))))))
kızlar malesef sabah kanamam oldu.hemen doktora gittim.çok süür bebeğimin kalbi atıyor.10 gün rapor verdi.progestoren verdi günde 2 defa.bakalım ne olur dua edin.hayırlısıysa bişey olmasın.doktor şimdilk kalbi atıor dedi. o şimdilik lafı bile kalbime bıçak gibi battı.
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035-OKUNDU
15-feryalnur
16-EMA-OKUNDU
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27- OKUNDU
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27- OKUNDU
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
kızlar ıyı nıyetlerını& ve dualarınız ıcın tesekkurler.kanamam yok sımdılık ama yatıyorum bır tuvalete kalkıyorum.
özsertebrik ederim cnm allah kucağına almayı nasip etsin.
elifcnm geçmiş olsun kendine ve bebişinede dikkat et.
savaşcnm stres ve sinirden olmuştur dikkat et cnm hiç bir şey bebişinden ve senden önemli değil.
scorpigeçmiş olsun cnm hemen iyileşmeye bak cnm yumoş zamanını kaçırmaannenede geçmiş olsun.
benim misafirlerde gidiyor bu gece yumoş zamanı rahatız.normalde 14-15.gün yumurtlardım bugün biraz şeffaf akıntım gelmiş anlamadım aynı yumoş çatlamadon önceki gibi bugün daha 10.günüm
kızlar dua edin allah ablama akıl fikir versin....saçma sapan kararlar vermesin....
Ben okuyup çıkıyorum genelde yazacak ne hal ne takatim var.Sonuçta hayat devam ediyor ama işte acı gerçekte ortada.
Dün ablam eve gitmişti üst baş değiştirmeye vs. Dediki yolda gördüğüm insanların suratına baktım evde gelen sesleri dinledim bağıran gülen ağlayan herkes günlük hayatına devam ediyor nasıl kıskandım özendimmmbenim için sanki hayat durdu.Herkese sesim duyulsada bir söylesem aman ha sakın haaa yok borcum var yok kocamla tartıştım yok alt komşum üst komşumla aram yok bunlara üzülen derdim var diyen aptall!!!!! Dert buymuş (
Allahım kimseye yaşatmasın bizede şifa versin inşAllah.
günaydın kızlarrr nerelerdesiniz yahuuu
elifçim kanamanın geçmesie sevindim dikkat et canım kendine kalkma
scorpi geçmiş olsun bencede eşin biraz katlansın bişey olmaz o kadardan
fatmacım sorun yada konu ne bilemeyiz tabikide inş. ablan hakkındaki en hayırlı kararı verir
Ben okuyup çıkıyorum genelde yazacak ne hal ne takatim var.Sonuçta hayat devam ediyor ama işte acı gerçekte ortada.
Dün ablam eve gitmişti üst baş değiştirmeye vs. Dediki yolda gördüğüm insanların suratına baktım evde gelen sesleri dinledim bağıran gülen ağlayan herkes günlük hayatına devam ediyor nasıl kıskandım özendimmmbenim için sanki hayat durdu.Herkese sesim duyulsada bir söylesem aman ha sakın haaa yok borcum var yok kocamla tartıştım yok alt komşum üst komşumla aram yok bunlara üzülen derdim var diyen aptall!!!!! Dert buymuş (
Allahım kimseye yaşatmasın bizede şifa versin inşAllah.