- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Herkes kendi telaşında sohbete gelen yok bu ara.Baharla beraber umutlarda yeniden yeşerecek inşAllah.
Eski sohbetleri özledimmm
Ya bende özledim muhabbetleri.. Feryal hiç gelmiyo özlem de arada bakıp kaçıyor.. Hadi gelin vakit geçmio böyleeee
rainbow hayırlı olsun.. Tesettürün daim olsun....
Herkesi öpüyorummm çokcaaaaa
rainbow cnm hayırlı olsun allah daim etsin.evet bu ara kimse gelmiyor gelende bakıp çıkıyor sanırım .burdada çok berbat bir hava var karanlık yağmur ....
selam kızçeler biz geldikkkk
Hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzminnoşu yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm errrrkkkkeekkkmiş savaşım Allah analı babalı büyütsün erkekimizi
Uzun zamandır görüşemediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim tedaviyle olmuş ve erkekmiş
Uzun zamandır görüşemediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim tedaviyle olmuş ve erkekmiş
iyi geceler cnmmmmmmmm
haklısın cnm ama evet iş azalmaz kaç kişi olsa da iş artarsağol cnm valla bi de onu deneyeyim en iyisi..geçmiyo sinir oldum yaaa
uzun bi aradan sonra tekrar ben biraz zor günler geçiriyorum oyüzden giremiyorum ama bu ay hamiş arkadaşlar varmı nevar ne yok merak içindeyim hepinizi
bi sorum olucak eşimin tahlil sonucuna göre değerleri düşük çıktı dr.bir ilaç tavsiye etti onu kullanıyoruz şuan ama bitkisel bişeyler tavsiye eden arkadalar olursa mutlu olurum selametle inş alllah a emanet olun
Herkes kendi telaşında sohbete gelen yok bu ara.Baharla beraber umutlarda yeniden yeşerecek inşAllah.
Eski sohbetleri özledimmm
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.rainbow sen ne yaptın cnm biraz erteledinmi bebiş işini yoksa devammı çalışmaya artık batlarda düzenli yazılmıyor takipde edemiyoruz.
Canım ben bebek işini rafa kaldırdım bugünlerde o kadar sıkıntılar yaşadımki olsaydı bile belkide sorun yaşardım varmış bundada bir hayır.Bu yazı geçirip sonbaharda dr.a teslim olma niyetindeyim eşimde hem fikir benimlee yazı çıkaracağız bakalımmm.
Asbeeeeeee şu listeleri düzenle, ne biçim başkansın sen yaa
Neharımmm kimse batını durumunu bildirmiyor ki napayım şimdi bennnnnnnn
Asbe başkan oley:124::124::124::124:asbe başkan oley:124::124::124::124:
Kızlar başımıza ne geldiiiiiiii
Bizim durumumuzu ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor biliyorsunuz
Bugün şans eseri öğrendik ki eşimin işyerine yeni giren çaycı ablaları benim bi akrabam çıktı ve durumumuzu işyerinde ki arkadaşları biliyordu ona söyledilerse ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnnn
kadına söylese cnm olmazmı kimseye demesin diye ....