Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Herkes kendi telaşında sohbete gelen yok bu ara.Baharla beraber umutlarda yeniden yeşerecek inşAllah.

Eski sohbetleri özledimmm

Ya bende özledim muhabbetleri.. Feryal hiç gelmiyo özlem de arada bakıp kaçıyor.. Hadi gelin vakit geçmio böyleeee
rainbow hayırlı olsun.. Tesettürün daim olsun....
Herkesi öpüyorummm çokcaaaaa

rainbow cnm hayırlı olsun allah daim etsin.evet bu ara kimse gelmiyor gelende bakıp çıkıyor sanırım .burdada çok berbat bir hava var karanlık yağmur ....

hepimize kış rehaveti çoktü sanırım kızlar.ben eskiden koşa koşa pcnin başıan gelirdin kk için..ama şimdi zorluyorum kendimi..miskinlik yapıyorum bazen bazen de işlerim oluyo üşeniyorum pc yi açmaya..inşallah yakında eskisi gibi olur sohbetlerimiz

Hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzz minnoşu yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm errrrkkkkeekkkmiş savaşım Allah analı babalı büyütsün erkekimizi

öyle dedi dr.bakalım haftaya 10 gün sonra falan tekrar gideceğiz o zamanda erkek derse erkektir artık
darısı en yakın zamanda sizlern başına inş.

sende hoş geldin gelmiyordun uzun süredir.bağlandı sanırsam artık evine netin

Uzun zamandır görüşemediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim tedaviyle olmuş ve erkekmiş

Uzun zamandır görüşemediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim tedaviyle olmuş ve erkekmiş

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.rainbow sen ne yaptın cnm biraz erteledinmi bebiş işini yoksa devammı çalışmaya artık batlarda düzenli yazılmıyor takipde edemiyoruz.

allahım sağlıkla kucağına almasınıda nasip etsin inş.

darısı bütün arkadaşların başına.bahar geldi heryer çiçek açsın göbüşlere kelebek konsun inş.

iyi geceler cnmmmmmmmm

haklısın cnm ama evet iş azalmaz kaç kişi olsa da iş artarsağol cnm valla bi de onu deneyeyim en iyisi..geçmiyo sinir oldum yaaa

Yap canım yap çok iyi geliyor inşallah bir an önce kavuşursun sağlığına canım benimmmmmm

Tatlım benim eşiminde değerleri düşük biz keçiboynuzu kürü uyguluyoruz bunun yanında arginmax kullanıyor ve ısırganotu çayı bol havuç arı sütü-bal-polen kabak çekirdeği incir kayısı çekirdekli üzüm ceviz tüketiyor şu an aklıma gelenler bunlar ek olarak kürlerin bulunduğu topiğin linkini de vereyim sana oradan da takip edebilirsin canımcım
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ilgilerimizi-paylasalim-140.html#post29054101

Herkes kendi telaşında sohbete gelen yok bu ara.Baharla beraber umutlarda yeniden yeşerecek inşAllah.

Eski sohbetleri özledimmm

bende özledim bende
Maaşallah subhanallahhh Rabbim ama normal ama tedaviyle bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla hayırla almayı nasip etsin:26:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.rainbow sen ne yaptın cnm biraz erteledinmi bebiş işini yoksa devammı çalışmaya artık batlarda düzenli yazılmıyor takipde edemiyoruz.

Canım ben bebek işini rafa kaldırdım bugünlerde o kadar sıkıntılar yaşadımki olsaydı bile belkide sorun yaşardım varmış bundada bir hayır.Bu yazı geçirip sonbaharda dr.a teslim olma niyetindeyim eşimde hem fikir benimlee yazı çıkaracağız bakalımmm.

hayırlısı olsun cnm belki süprile gelir hiç ummadığın anda.

Kızlar başımıza ne geldiiiiiiii
Bizim durumumuzu ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor biliyorsunuz
Bugün şans eseri öğrendik ki eşimin işyerine yeni giren çaycı ablaları benim bi akrabam çıktı ve durumumuzu işyerinde ki arkadaşları biliyordu ona söyledilerse ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

kadına söylese cnm olmazmı kimseye demesin diye ....

ozaman eşin bilenlere söylesin konunun bahsi açılmasın diye .senin ailede beni bile geriyor asbelove tedavinlemi uğraşcan ailelerlemi bilemedim vallahi.inşallah bu ay doğal yoldan gelir bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…