- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
Olur tabi neden olmasın okumak isteyenler olursa inşAllah.Allah razı olsun cnm
canımm ben 2.turumu okudum..ekleyebillirsinn.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi neden olmasın okumak isteyenler olursa inşAllah.Allah razı olsun cnm
günaydın kızlar...ablam benide ekle listeye bende okurum
maalesef bugün kırmızıları gördm 2 gündür de hastaydım çok fena ağrım ve sancım var herzamanki gibi regl ilk günleri ağrıları...
mart uğurlu gelir inş...
Sağol canım..bende senin ve tüm arkadaşlar için bebeklerine kavuşmak için dua edicem.İlkler kıymetlidir ya... sende üşenmeden benim yumurta takibim hakkında bilgiler vermiştin.Benimkiyle teyit etmiştik.Beslenme önerilerin olmuştu.Bunlar benim için çok kıymetli.Allah seninde gönlüne göre versin.Çünkü ben bilgisini ve sevgisini paylaşmayan insanın tam insan olmadığına inanırım.Şimdilik erkek bebek bekliyoruz.2li ve 4lü testlerimiz normal çıktı .Haftaya detaylı ultrasona giricem.Gelişmeleri haber vericem
Kızlar, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi .. ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo
arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için ya şafi tesbihatı yapalım istiyorum.tesbihat şu şekilde yapılacak önce besmele çekilip 1 fatiha okunacak arkasından 422 kere ya şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
dua: Ya rabbi! Sen şifa vericisin.bu hastaya şifa ver.onu iyi edecek,ancak senin şifandır.ey allah’ım ! öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.amin
rabbim hepinizden razı olsun inşallah.amin
not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşallah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
1-ozikaa-okundu
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-okundu
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-asbelove-okundu
9-rainbowcolors
10-elfida-okundu
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-ema
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-sürpriz06-okudu
22-mutluluk_27
23-a.sena-okudu
24-bahar27
25-8scorpions
26-27-toprak13-okundu
28-rimel_84
29-zerbas
30-alppın
canımm ben 3.turumu attım..Allah kbl etsin inşallahh.acil şifalar diilyorum..
ooouuuuoooooo masallah suphanallah canımmm maviş patikler açık ara önde bu topikte gordugğum kadarıylaewet belli oldu bizimkide erkekkk..
sawaş bu ıkılı test hep doğru cıkıo cok ilginç yaa..
iskorpitttttttttttttttt inşALLAHHH hayırlısı ile kavusursun bebegınee..
ayy canımmm sormaa özeller daha pahalııı :18: gerci çok bekletme yapmıyorlarmıs.. devlette mesela şuan benım sonuclarım kuruldan felan gececekmıste felan ondan sonra tedavı nerden baksan 2ayı bosa sallıcaz sanırım amannn olsundaa tutsunda beklemeye razıyım ben..suan maddi acıdan özele gucumuz yok zaten.. hayırlısı olsun ınsallah..tatlım hayıısı olsun..epeyce maliyetli işler bunlar demekki..inşallah tez zamanda bebeişin geir..bebiş için herşeye değer vallahiiii
ablacımmmm şuan ne dıyecegımı bılemıyorum mmm Rabbim acil şifalar versın ınsallah... çok üzüldümmm... fatihayıda dua nıyetıne okuyum ozaman.. okuduğumda haber verırım sana..Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.
Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr
kısss utanacammm bak şimdiiiii aha da bak utandımmmm çok tşk ederim canımmmm , senın guzel bakısın kalbinin yansımasıyım ben sadece şimdiden isim belirmeye başlamısınızdır sanırım taslak niyetine kalsın şurda bu isim diye hayırlısıyla kucağına alırsın insallah canım.. çok hoş bi surpizz oldu gercektenn.. masallahİskorpitim çok sağol candanlığın içtenliğin burdan akan yazılardan belli oluyor senin tüp bebek girişimlerini takip ediyorum.Allah senide kısa zamanda bebeğine kavuşturacak inşallah :)Güzel haberlerini bekliyorum canım
yaa ......sonucu tam görmedim ben, esim baktığından öyle dedi..görürsem yazarım size yine ...
ben dürtmsem esim öle durucak sanki... bilmiyom ben mi çok sey yapıyom....ben aradınm esimi sonuç ne oldu dedi böyle böyle..telfonu kapattım olduğum yere yığıldım sanki..ağla ağla..gözlerim fena oldu,.,Allahım dedim onca keçiboynuzu, arı sütü bal polen.. nebilim bisey iyi gelseydi diyordum.. bu sperm tahlili cnm.. sonuç böyle..derken ben merkezimizdeki hemsireyi aradım dedim sonuç gelmis böyle..hemen ekrandan bakdı..evt dedi düsük ..dedim bunun için birsey yapılamaz mı, dr uma bi danışalım mı dedim..ben çok üzgünüm dedim..ben sizi arıccam dedi.. zaman sonra aradı, dedi esiniz üroloji den randevu alsın haftaya fln yakın zaman içinde dedi..ona göre belki bska testler fln gerekebilir simdiden dedi..peki dedim.. derken esimi aradım.. dedim tahlil sonuçcu için hemsireyi aradım, böyle böyle dedi.. sen bi ürologtan randevu alıcakmışın dedim..ya o bilmiyo o günü yaptık ya kan verdim ya bir sürü diyo.. yahu dedim o değil bskaymış bu dedim.. dr mu söylemis diyo.. hey yarabbim sabır ver.. sen bi dedim hemsireyi arasana dedim.. o sana izah eder ben anlatamıyorum.. tmm dedi.. yani ben dürtmesem ööle duracak..
zaman sonar aradı beni, iste hemsire ürolog katındaki no yu verms aramıs fln, salı gününe randevu vermis, aynı benim dediklerimi diyo, iset öncesinde ürolog birseyler isteyebilir die..kapattık.. zaman sonar bida aradı.. hemsire aradı diyo..
he bide bana diyo ki.. onlar bilmiyor mu, onların da ekranında görünüyo, onlar ararlar bizi..
yahu dedim adamı çıldırtma.. onlarda var bilmem kaç tane hasta..hangi birini takip etsinler.. sen arayıpta bizim suan ki durum böyle herahngi birsey yapılcak mı diye sen soracan dedim..onlar seni nasıl takip etsin.. baktı ben böyle böyle konusuyom.. o da alttan alır gibi yavaşça konusmaya basladı..
yani balım.. sanki bitek ben anne olmak istiyom.. bitek sanki benim zoruma gidiyo.. öle iste..
esimden de genetik kromozm tahlili istemislerdi, bnden de kan pıhtılasması için.. bunlar biraz geç çıkıyo, yani 20gün içinde.. istanbuldan gelicek sonuçlar..bu sonuçlara göre de insaAllah esime birseyler verirler.. offf iyice daraldım simdiden.. esimin bu hali yüzünden.. sanki bitek sıkıntıyı ben çekiyom..
yok yapılır yapılır da, belki bu ay olmayabilir..esimin kullanacağı birseyler olabilir, belki önümüzdeki ay.. smdiden bilemiyorum tam ne olru..
TEST SONUÇ BİRİM REFERANS
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ 3 gün 2 - 5
* HACİM 1.5 ml 2 - 6
VISKOZİTE NORMAL NORMAL
RENK OPAK GRİ OPAK GRİ
SIVILAŞMA ZAMANI 30 dakika < 60
PH 8 7.2 - 8
* SPERM SAYISI 0.4 milyon/ml > 20
AGLUTİNASYON YOK YOK
HAREKETLİLİK 50 % (a+b > %50)
a)HIZLI İLERİ HAREKETLİLİK +4 0 % > %25
b)YAVAŞ İLERİ HAREKETLİLİK +3 0
c)YERİNDE HAREKETLİLİK +2 50
d)HAREKETSİZ +1 50
MORFOLOJI (Kruger'e göre) *
SPERM SAYISI AZ OLDUĞUNDAN MORFOLOJİ DEĞERLENDİRİLEMEDİ.
LÖKOSİT 0.2 milyon/m <1
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek
12-iskorpit