Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr... naparsınız bakemm...
bizde doktora gidemedik 16 subatta dedem vefat etti 7 yıl boyunca kanserle savastı.. halamla sarılıp ağlaştık aksi gibi hasta oldumm hiç bişeyde okuyamıyorum ,,sadece zikir çeltim bolbol Rabbim kabul etsin insallah.. hastalığım bitsin bende kuranlarımı okucam dedecim rahat etsin yerinde..
**berre berru isimlerini koymazsanız iyi olur arkadaslar bende kızım olursa berra ismini çok istemiştim ancak dini bir kitapta şöyle yazıyordu.Allahın 99 isimlerinden bir tanesi Berr diye başlar bilrniz.. buda Allaha şirk koşmak anlamında olurmus eger çocuklarımızın ismini koyarsak..mesela kerim ismide öyle koyulamazmıs.. eğer konulduysa değiştirmek gerekırmıs baska bir isimle.
bende size fkir vereyim kızım olursa eylül tuana koymak isterim ,erkek olursa yunus peygamberin ismi kesin olacak (göbekadı nıyetınede olabilir )+ diğer ikinci isim o henüz belli değil :)))
neharcımm çok buyuk gecmıs olsunnn fakırlerı sevındırın..birde sizin gecmıste bır adagınız var sanırım... o her neyse o nu bir an önce yapın.. eğer adagınızı hatırlamıyorsanız..koç yada daha buyuk dana boğa gbi, hayvan kesin adak niyetine ve yoksullara yada cocuk esirgeme kurumu vs yerlere bagıslayın.. o kestiğiniz adak hayvanının etinden sen eşin ile senın ve esının akrabaları yemeyecek tamam mı kuzucum..
umuttt kızzz sende mi tüpçüsün ben gibi.. hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla tutundursun yavrucuna seni..
desteklerınız için çok tşk ederim canlarımmm
aklıma sadece su takılıyor Rabbimin işine karışmak gibi oluyıor sankı yaradanım bana gücenmesin sonra korkuyorum kısaca... bu tüp bebek olayı sanki günah işliyomuşum gibi beni huzursuz ediyor
evt cnm.. ben tüpçülüğe baslıyal yıllar oluyo.. ve halen aynı işimi yapıyorum
ve verdiğimiz gelirlere göre, hep giderlerimizs olduu maalesef
bu arada dikkatimi çekti..:44: neden günah isliyormus gibi hissediyosursun ki :26:
Sağol canım mutlaka öyledir yeter ki rabbim ol desin dualarımızı kabul etsin inşallah.
bu arada asbelovem nerelerde ki , işleri mi yoğun acep, göremedim de :44::44:
kızlar birşey sorucaktım, yeni konu nasıl açıyordukkkk ?? yardım eder misinizzz ??
selam sekerlerrrr nasilsinizzz bakalimmm
Hani burnunun direği sızlamak varya mesajını okuduğumda hissettiğim buydu sanırım genzim yandı gözyaşlarıma hakim olamadım ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım senden bin kez razı olsun katında kabul etsin inşAllah seninde gönlünün muradını hayırla nasib etsin inşAllah.Aminn
Çok ama çok saolll
konu açacağım yer neresi ablacım ??
Allah sizden razı olsun canım. elimizden bişi gelmiyor madem biz de dilimizden geleni yaparız değil mi
gerçi yâ şâfî zikri de çekebiliriz. isterseniz ben katılırım ama sayısını bilmiyorum.
Çok güzel fikir Allah razı olsun cnm.Başlayalım o zaman ne kadar çok dil dua ederse Rabbim kabul der inşAllah
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
canım istersen bunu da yapabiliriz.45 kişi her birimiz bir günün niyetine okuyalım.
ya da belli bi sayı belirle sen ona göre çekelim