selam kızlarrr... naparsınız bakemm...
bizde doktora gidemedik 16 subatta dedem vefat etti
7 yıl boyunca kanserle savastı.. halamla sarılıp ağlaştık
aksi gibi hasta oldumm hiç bişeyde okuyamıyorum ,,sadece zikir çeltim bolbol Rabbim kabul etsin insallah.. hastalığım bitsin bende kuranlarımı okucam dedecim rahat etsin yerinde..
**berre berru isimlerini koymazsanız iyi olur arkadaslar bende kızım olursa berra ismini çok istemiştim ancak dini bir kitapta şöyle yazıyordu.Allahın 99 isimlerinden bir tanesi Berr diye başlar bilrniz.. buda Allaha şirk koşmak anlamında olurmus eger çocuklarımızın ismini koyarsak..mesela kerim ismide öyle koyulamazmıs.. eğer konulduysa değiştirmek gerekırmıs baska bir isimle.
bende size fkir vereyim kızım olursa eylül tuana koymak isterim ,erkek olursa yunus peygamberin ismi kesin olacak (göbekadı nıyetınede olabilir )+ diğer ikinci isim o henüz belli değil :)))
neharcımm çok buyuk gecmıs olsunnn fakırlerı sevındırın..birde sizin gecmıste bır adagınız var sanırım... o her neyse o nu bir an önce yapın.. eğer adagınızı hatırlamıyorsanız..koç yada daha buyuk dana boğa gbi, hayvan kesin adak niyetine ve yoksullara yada cocuk esirgeme kurumu vs yerlere bagıslayın.. o kestiğiniz adak hayvanının etinden sen eşin ile senın ve esının akrabaları yemeyecek tamam mı kuzucum..
umuttt kızzz sende mi tüpçüsün ben gibi.. hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla tutundursun yavrucuna seni..
desteklerınız için çok tşk ederim
canlarımmm
aklıma sadece su takılıyor Rabbimin işine karışmak gibi oluyıor sankı yaradanım bana gücenmesin sonra
korkuyorum kısaca... bu tüp bebek olayı sanki günah işliyomuşum gibi beni huzursuz ediyor