Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

selam kızlarrr... naparsınız bakemm...

bizde doktora gidemedik 16 subatta dedem vefat etti 7 yıl boyunca kanserle savastı.. halamla sarılıp ağlaştık aksi gibi hasta oldumm hiç bişeyde okuyamıyorum ,,sadece zikir çeltim bolbol Rabbim kabul etsin insallah.. hastalığım bitsin bende kuranlarımı okucam dedecim rahat etsin yerinde..

**berre berru
isimlerini koymazsanız iyi olur arkadaslar bende kızım olursa berra ismini çok istemiştim ancak dini bir kitapta şöyle yazıyordu.Allahın 99 isimlerinden bir tanesi Berr diye başlar bilrniz.. buda Allaha şirk koşmak anlamında olurmus eger çocuklarımızın ismini koyarsak..mesela kerim ismide öyle koyulamazmıs.. eğer konulduysa değiştirmek gerekırmıs baska bir isimle.

bende size fkir vereyim kızım olursa eylül tuana koymak isterim ,erkek olursa yunus peygamberin ismi kesin olacak (göbekadı nıyetınede olabilir )+ diğer ikinci isim o henüz belli değil :)))

neharcımm çok buyuk gecmıs olsunnn fakırlerı sevındırın..birde sizin gecmıste bır adagınız var sanırım... o her neyse o nu bir an önce yapın.. eğer adagınızı hatırlamıyorsanız..koç yada daha buyuk dana boğa gbi, hayvan kesin adak niyetine ve yoksullara yada cocuk esirgeme kurumu vs yerlere bagıslayın.. o kestiğiniz adak hayvanının etinden sen eşin ile senın ve esının akrabaları yemeyecek tamam mı kuzucum..

umuttt kızzz
sende mi tüpçüsün ben gibi.. hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla tutundursun yavrucuna seni..

desteklerınız için çok tşk ederim canlarımmm

aklıma sadece su takılıyor Rabbimin işine karışmak gibi oluyıor sankı yaradanım bana gücenmesin sonra korkuyorum kısaca... bu tüp bebek olayı sanki günah işliyomuşum gibi beni huzursuz ediyor

evt cnm.. ben tüpçülüğe baslıyal yıllar oluyo.. ve halen aynı işimi yapıyorum
ve verdiğimiz gelirlere göre, hep giderlerimizs olduu maalesef

bu arada dikkatimi çekti..:44: neden günah isliyormus gibi hissediyosursun ki :26:

bakalım bizim ne kadar tutacak masraflar :18::18::18: 8000 tl imiş doğruluk payı varsa... biz devlette ne kadar olucak bakalım..

yaa problemli genleri ayıklanıyor..sağlıklı genler kalıyor vsvs yani bir müdahale yapılıyor sonuçta ,doğal süreç değil ya ne bilim ondan sanırım :26:

iskorpitciğim hastalığı verende RABBİM şifasını verende.Rabbimin izni olmasa bu genetik bilimi bu kadar ilerlermiydi.Senin düşündüğün hastalığı Allah verdi tedavi olmak günah deyip tedaviyi reddetmeye girer ve buda büyük günahlardandır..

Sağol canım mutlaka öyledir yeter ki rabbim ol desin dualarımızı kabul etsin inşallah.

Evet canım inşallah bebişine kavuşursun bizde seninle aynı durumdayız benim eşimin morfolojisi %0 ve ben hiç hamile kalamadım normal yolla bizimde gidişimiz tüp yolunda bakalım hayırlısı Rabbime sığındık

bu arada asbelovem nerelerde ki , işleri mi yoğun acep, göremedim de :44::44:

Kuzum acaip yoğunum geçen hafta geçici haftasıydı bu haftada patronum yok tek başımayım koca mağazada işkence gibi sizleri çok özleidm nolur kusuruma bakmayınnn
Seviyorum seniiii

kızlar birşey sorucaktım, yeni konu nasıl açıyordukkkk ?? yardım eder misinizzz ??

Allah sizden razı olsun canım. elimizden bişi gelmiyor madem biz de dilimizden geleni yaparız değil mi
gerçi yâ şâfî zikri de çekebiliriz. isterseniz ben katılırım ama sayısını bilmiyorum.

sağol ablacım tamam hallettim, temmuz anneleri isim konusu çok lazım bana. son ana kadar karar veremicem sanırım..

Allah sizden razı olsun canım. elimizden bişi gelmiyor madem biz de dilimizden geleni yaparız değil mi
gerçi yâ şâfî zikri de çekebiliriz. isterseniz ben katılırım ama sayısını bilmiyorum.

Çok güzel fikir Allah razı olsun cnm.Başlayalım o zaman ne kadar çok dil dua ederse Rabbim kabul der inşAllah

Çok güzel fikir Allah razı olsun cnm.Başlayalım o zaman ne kadar çok dil dua ederse Rabbim kabul der inşAllah

45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
canım istersen bunu da yapabiliriz.45 kişi her birimiz bir günün niyetine okuyalım.
ya da belli bi sayı belirle sen ona göre çekelim

Harika bir fikir cnm 45 kişi bulabilirmiyim ki.Farklı topiklerede yazayım katılan olacaktır mutlaka..Süper fikirrrrrr

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…