cnm Allah razı olsun sen ne zaman öğreniyorsun??ragindakızın olacakmış.mevlam sağlıklı ve güzel ahlaklı evlat yapsın inş.
sende benim canımsınnn
benimde içimden erkek geçiyordu ama prensesin geliyormuşyerim ben onun popişlerini yaw
darısı her isteyenle birliktte inşAllah banada..
Bende Samsun'da atakent de oturuyorum bi zamanlar şimdi tek duam şark dönüşü yine Samsun olması
Neharrrrrr gel artık ayrılma bu dua halkasından....
Raginda doktor kesin kız demedi mi neden bu doktor da desin diyorsun..
kız bebek bulantı yapar erkek yapmaz lafını ilk defa duydum çünkü bizim ailede kız erkek hep bulantı olur bence bu bulantı genetik birşey.. Ailede varsa sende de oluyo ...
benım tek bildiğim kız solda erkek sağda sende sağda hissediyorum demiştin o yüzden erkek bekledim ben senden.. Bnmki de hep sağda...
reanın oğlu var ama hiç uğramıyo buralara..
hadi herkes gelsin Zeynep vardı mesela
tekrar dualar edilsin...
fatnacım sağol bilgiler için
yehanıma miissyamanıma çok sevibdim banada kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dedilerbu hafta doktora gidicem kesinleşir inş.
yeni hamilelrinde gözüaydın olsunnnn
ablam nirdeeeee
Ben nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu
merhaba canlarım
ben iyi olduğumu söyleyemicem malesef. 4-5 aydır gayet güçlüydüm, özellikle dualar sayesinde. Ama artık Allahım affetsin dua etmek bile istemiyorum, isyan etmiyorum, etmek istemiyorum, susuyorum ve ağlıyorum. zaten bi takım maddi sıkıntılar var doktora da fırsat kalmıyor. Allahım neden diyorum yaa sorguluyorum, bağırmak haykırmak istiyorum ama dayanamıyorum, içim sızlıyo ve günaha girmemek için susup düşünmemeye çalışıyorum. Artık buraya da yazmak gelmiyor içimden, başka şeylere kafa yoruyorum. Olmuyor, olmuyor, olmuyordayanamıyorum artık yemin ediyorum dayanamıyorum
kızlaaar merhabaa:)
bende katılabilirmiyım sizee :) bat 12 şubat umarım gelmez
hoş geldin canım 6şubat yazmışsın gecikti mi senin kırmızılar yoksa test yapsan canımcımmmmmMuhtemel bat tarihim 6 şubat. Bu ay 5. ayımız bitti. Hayırlısıyla inşallah Rabbim yakın zamanda nasip eder bebişi. Yaşamadan bilinmez ama düşünmesi bile güzel
tatlım kan alıp hormonlarına bakılacak canımkızlar çarşamba günü kadın doğum doktoruna gittim sağ yumurtalığımda kist çıktı 3.5 mm adetle atarsın çok önemli değil dedi ve adet düzenleyici hap verdi adeti 10 gün öne çektik bugün adet oldum ve adetin 3.günü gel dedi şimdi soruyu soruyorum adetin 3. günü gidipte hangi testleri yaptırdınız haber bekliyorum arkadaşlar lütfen cevap verin
kizlar yeni topiginiz hayirli ve bol bebisli olsunn
scorpionsumdan ve habibtemden dolayi biliyorum burayi ve bi önceki topiginiziii
asbelove çok sağol tatlım darısı sana inş.
cnm evet kendi doktoruna da sor o zaman kesin dersin dedi ama bence kız.ben sağda hissediyorum dedim dr tam ortada dedi =) şuan pıt pıt bişiler hissediyorum gerçekten ortada sende yokmu pıtpıtlar???? benim anneminde bulanmamış midesi şükür ona çekmişim
sen erkekmi hissediyordun hatırlamıyorum ben?
cnm evet kendi doktoruna da sor o zaman kesin dersin dedi ama bence kız.ben sağda hissediyorum dedim dr tam ortada dedi =) şuan pıt pıt bişiler hissediyorum gerçekten ortada sende yokmu pıtpıtlar???? benim anneminde bulanmamış midesi şükür ona çekmişim
sen erkekmi hissediyordun hatırlamıyorum ben?
Canımcım yerim ben onu yerimmmmmmm
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhhh hiç bulanmaz bundan sonra da canımmmm
maşallah bir kızçe daha geliyor.ragindacim Allah sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin kızını.hayırlı evlat olsun inşallah
cnmmm çok sağolllamin cnm nazardan beri tutsun Rabbim onu
cnm aslında midem çok bulandı da çıkarmadım öyle diyeyim.
elfidam çok sağol cnm darısı sizlere mevlam hepinize nasip etsin inş.
asbelove avatarı ben gördüm dikkatli baktım hatta çok ciciiiiii ama yazmadım cnm
Kimse avatarımı görmedi yaaa
Halbuki ben çok beğenerek değiştirmiştimmm
ablacım merhaba saolasın iyiyim ..evt yaptm istihare..çok sıkıldm artık bebğimn olmayacağını düşünmeye başlamıştm..3 yıl boyunca başka sıkıntılarm da oldu evliliğimde.sonra bu bebiş olmama durumlrı bayğı değil çok çok çok bunattı beni..böle bir rüya gördm. bilmiyrm ablam inş gelir..Yüce Mevlaya dua ediyrm herzamn..isteyen herkese versin..
Gördüm şekerim gormezmiyiz çok şirin maşallah.guzel olmuş
burnun nasıl oldu?
Asbeciğim avatarın çok tatlı bbitanem fekatttttt uzak olduğu için sanki çok dikkat çekmiyor yakın olaydı iyiidi
Asbeciğim avatarın çok tatlı bbitanem fekatttttt uzak olduğu için sanki çok dikkat çekmiyor yakın olaydı iyiidi
asbeuzak olurmu hiç çok yakın inşAllah çokkkkkk
Elfidacığım bugün eşim evde ya çok iyi gitmedi sanki yarına telafi edeceğim artık.Nasılsın cnm sen.Cinsiyete az kaldı heyecan var mı