- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
İnşallah hayırlı haberlerle konuşuruz bebişlerimizi. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)
İnşallah tatlimmmmm TSK ederim allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haberlerle konuşuruz bebişlerimizi. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)
sağolasın fatmacım,darısı sana :)gözünaydın cnm kızın hayırlı olsun...
ay neee güzel pembiş pembiş gezinir etrafta hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah.teşekkür ederim bu arada biz daha yolun başındayız
Benim oğlan yalnız kaldı yaaa
ben ragında erkek der die bekledim aslında öle hissediyordum bakalım..
benim doktorumda o korkunç eleviti içmene gerek yok güzel besleniyorsan dedi ama benim beslenme sorunu hala devam sadece yarım kilo aldım oda bebektir herhalde ?
Herkese iyi geceler anne ve anne adayları...
Aylardır burada iyi kötü anlarımızı paylaşıyoruz çok fazlada duygulanıyoruz ama az önce hamişlerimizden bebişlerin cinsiyetini okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu oldumu olacakmı derken MAAŞALLAH BAREKALLAH hamile kaldı canlarım ve üstelik bebişlerin cinsiyetleride belli oldu.Kendimi anneanne gibi hissettim mesajlarda çok mutlu oluyorum çokkkkkkk.Hep güzel günleriniz olsun yavrularınızlaaa.Sağlıkla kucağınıza almakta nasib olsunnn..
ragindam canımmm demek kızın geliyor MaaşAllahh
Unutmadan doğum sözcüsünüde seçin ki o gün bize güzel haberler gelsin.İsteyen olursa seve seve kabul ederim ben :))
aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm samsunlu dünür alacan bak şanslısınBen nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu
Canım bu arada senin prensesin de hayırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
gzm cim hem okuyup hem bebek zor olmazmı cnm.İnşAllah hemencecik gelecek bebişlerinizz...
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz..
Özlemimmm aşkımmmmmmm Bugün daha iyisin değil mi tatlımm
son senem zaten zor olmaz bi bebiş gelsinde gerisi umrumda değiilll :)
merhaba canım nasılsınn geçen günkü rüyanı okudum hayra çıksın inşAllah yeşil gördün bebişin gelişi çok yakın inşAllahhhmerhaba kızlar nasılız...
Ablammmm çok özledim seni hep aklımdaydın cnmmm benimm
Allah razı olsun güzel düşüncelerin için... minnak bir kızım olucak herhalde Rabbim nasip ederse,darısı sana ve tüm isteyenlere inş.
herkesi çok şaşırttı bizim kız,millet hep erkek diyordu,fena çıktı bizimki vallahi
tekrardan şaşırtmaz inş.
İnşallah tatlimmmmm TSK ederim allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
inşAllah gelsin bu ay genç anne olacaksın ne güzel MaaşAllahhh
canım bende mide yanması ekşimesi bulantılar başladığından beri var ama benimkiler ilaçlardan günde 3 tansiyon hapı birde coraspirin zaten asprin mideyi bahvediyor.eleviti bile öğüre öğüre içiyorum vitamini zor içiyorum....
merhaba canım nasılsınn geçen günkü rüyanı okudum hayra çıksın inşAllah yeşil gördün bebişin gelişi çok yakın inşAllahhh