Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Bende sabah uyandığımda ortada hissediyorum raginda ama sonra sağda ama hiç solda hissetmedim.. Benimkide artık tekmelemeye başladı ben nerdeyse iki haftadır hissediyorum .. Bizim doktor erkek dedi bende dedim kesın mi oda güldü walla pipisi kesın varda gerisini bilemem dedi (:-)
eşimde hala dalga geçiyor benimle.. Ben hamile kalmadan önce bi arkadasım geldi rüyamda bana bi erkek cocuk verdi kucağıma bende bağdaş kurmuş kucağımda ona yer hazırlıyordum...
yinede inşanda bi şüphe oluyo sonuçta yanılma olabilir doktordada ama ben rüyamın etkisi ile hep erkek bekledim ...
benim erkek kardeşim 4 kızdan sonra dünyaya geldi.. Ve 3 yasında menejit geçirdi ve birde epilepsi hastası...
Bu yüzden erkek olması babamı çok mutlu etti çünkü kardeşimin de kızları var.. Rabbim kız evlat da nasip eder inşAllah...
Neyse ben çok uzattım :-)

Bende sabah uyandığımda ortada hissediyorum raginda ama sonra sağda ama hiç solda hissetmedim.. Benimkide artık tekmelemeye başladı ben nerdeyse iki haftadır hissediyorum .. Bizim doktor erkek dedi bende dedim kesın mi oda güldü walla pipisi kesın varda gerisini bilemem dedi (:-)
eşimde hala dalga geçiyor benimle.. Ben hamile kalmadan önce bi arkadasım geldi rüyamda bana bi erkek cocuk verdi kucağıma bende bağdaş kurmuş kucağımda ona yer hazırlıyordum...
yinede inşanda bi şüphe oluyo sonuçta yanılma olabilir doktordada ama ben rüyamın etkisi ile hep erkek bekledim ...
benim erkek kardeşim 4 kızdan sonra dünyaya geldi.. Ve 3 yasında menejit geçirdi ve birde epilepsi hastası...
Bu yüzden erkek olması babamı çok mutlu etti çünkü kardeşimin de kızları var.. Rabbim kız evlat da nasip eder inşAllah...

cnm valla benim 2 tanıdığım hamile 5,5 aylık ikisine de kız dediler şimdi oğlan çıktı=) bir 5 ayı doldurmak lazım tam emin olmak için :KK66:
Rabbim yüzünüzü güldürsün cnm inş. sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş.

zaman ne çabuk geçiyo ya beklenmeyen bat tarihim 6 mart. Şubat deil:)
Listede adımı görünce çok mutlu oldum:) teşekkürler

teşekkürler ama malesef geldiler kırmızılarrr :KK43: neyse ilk denememdi bu ay çok çalışcamm hepsini yapıcamm :)
listeye eklendiğime çok sevindim teşekkür ederiim ama 10 Mart olarak değiştirirsen iyi olur canım maluum geldi benimkiler :)

ragindam kızçen hayırlı uğurlu olsunnnnn:emir_bebek:
asbelovum o avatarda ki gibi bi meleğin olsun inşallahhh:emir_bebek:
missyamanım senin öyle güzel bir yüreğin var ki hayranım her an hepimizi düşünüp dualar ediyorsun.Allah razı olsun canımm:KK16:
özomm bu günler de geçecek inşallah.inan ben de bu ara aynı durumdayım bi boşluktayım ama inanıyorum bu günlerin sonunda ferahlık var:KK14:

Bu arada cablarım dualarda nerdeyiz ben bu ara ayrı kaldım hala kabilardaya mı okuyoruz acepp:26:

2 hafta tatilin ardından yarın işbaşı birde sabaha toplantı koymuşlar tüm gün okuldayım malesef....

öğretmen arkadaşların yeni eğitim dönemi hayırlı uğurlu olsun :KK9:

fatmaipek teşekkür ederiz, yarın kul bizi bekler:)
iyi geceler hanımlar, inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bebişlerimz karnımızda uyuruz:)

Herkese günaydınlar:KK16::KK16:
Bitti sonunda tatil,güzeldi bee.Neyse iki günde alışırız bu tempoya.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
:KK3:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:200

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 255

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

zerbaş: 100

KALAN 1425

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Canlarım eğer okuduğunuz varsa ekleyeyim.Gerisini ben okuyacağım inşaallah.

Son düzenleme:

Rabbim hayırlısını nasip etsin canımm
Allahım sana o güzel yüreğin kadar tertemiz hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahhhhh

zaman ne çabuk geçiyo ya beklenmeyen bat tarihim 6 mart. Şubat deil:)
Listede adımı görünce çok mutlu oldum:) teşekkürler

Düzeltiyorum canım hemennnn

teşekkürler ama malesef geldiler kırmızılarrr :KK43: neyse ilk denememdi bu ay çok çalışcamm hepsini yapıcamm :)
listeye eklendiğime çok sevindim teşekkür ederiim ama 10 Mart olarak değiştirirsen iyi olur canım maluum geldi benimkiler :)

Canım üzülmek yok yola devam inşallah hiç bekletmeden ikinci ayda gelecek meleğin inşallahhhhh

ragindam kızçen hayırlı uğurlu olsunnnnn:emir_bebek:
asbelovum o avatarda ki gibi bi meleğin olsun inşallahhh:emir_bebek:
missyamanım senin öyle güzel bir yüreğin var ki hayranım her an hepimizi düşünüp dualar ediyorsun.Allah razı olsun canımm:KK16:
özomm bu günler de geçecek inşallah.inan ben de bu ara aynı durumdayım bi boşluktayım ama inanıyorum bu günlerin sonunda ferahlık var:KK14:

Bu arada cablarım dualarda nerdeyiz ben bu ara ayrı kaldım hala kabilardaya mı okuyoruz acepp:26:

Canım Allah razı olsun evet maalesef hala kabilardaya okuyoruz herkes dağıldı ya tatil dolayısıyla biraz durulduk bugünden itibaren yoğun katılım bekliyoruz canlarımmmm

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:535

KALAN 1225

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Asbelove canım sağol,Allah razı olsun eklemeyi yapmışsın.
rica ederim canım elimden gelse de daha fazla okuyabilsem keşke:KK34:

Canım ne zamana kadar okunacaktı? Bende okuyabilirim inşallah.
Bu arada günaydınnn:)

Günaydın canım bir an önce bitirmeye çalışıyoruz sen okuyabileceğin kadar al listeye ekleyelim canım seni de:KK16:

KABİLARDA

lilyum10:500

KALAN 725

Lilyum ekledim canım,Allah razı olsun,1000'e düşmesini bekliyordum.
Şimdi daha az kaldı.

KABİLARDA

lilyum10:500

KALAN 725

Lilyum ekledim canım,Allah razı olsun,1000'e düşmesini bekliyordum.
Şimdi daha az kaldı.

bu hafta bitiririz Allahın izniyle canım:KK16:

X