Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Neharımmm baharımmmm ben sana daha dün gece dua ettim tehececcüd namazında.. Sonra baktım sen böyle yazmışsın...
hmen pes etmek yokk bu kadar dua var üstünde vakti var o bebeğin o zaman gelecek eminim ben ne olur sende inan...
güzel şeyler tamda bizim beklemediğimiz anda gerçekleşir inşAllah seninki de öle olacak !
Toparlan tekrar Mart ayında bebeşin gelsin...

özlemcim durum zor gerçekten beklemekten sıkılıyor insan pes ettiği zamanlar oluyor umutlar tükeniyor...cnm en azından devlet hastanesine gitsen cnm ya ordada tüm işlemler yapılıyor araştırılsın bakalım durum ne?

misyamancım reann de birtane oğluş var cnm oğluşun yanlız değil...

gözünaydın cnm kızın hayırlı olsun...
sağolasın fatmacım,darısı sana :)

ay neee güzel pembiş pembiş gezinir etrafta hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah.teşekkür ederim bu arada biz daha yolun başındayız

Allah razı olsun cnm seninde tekrardan hayırlı olsun.bir bakmışsın haftalar almış başını gitmiş inş.

kız ne yalnızı daha ne hamile haberleri alıcaz onlardan biri erkek olur herhalde
valla bende de kız belirtileri hiç yoktu,demek ki neymiş öyle hisse belirtiye bakmamak lazımmış.Rabbimin takdiri çok şükür bu hafta kendi doktorumda kız desin inş. öle emin olucam bende
bak kızda mide bulanır erkekte bulanmaz derler yıktık geçtik tabuları seninle

Ablammmm çok özledim seni hep aklımdaydın cnmmm benimm
Allah razı olsun güzel düşüncelerin için... minnak bir kızım olucak herhalde Rabbim nasip ederse,darısı sana ve tüm isteyenlere inş.
herkesi çok şaşırttı bizim kız,millet hep erkek diyordu,fena çıktı bizimki vallahi
tekrardan şaşırtmaz inş.
aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm samsunlu dünür alacan bak şanslısın
Canım bu arada senin prensesin de hayırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

kabilarda sağol cnm,sen öğrenebildin mi???

özlemim cnm benim sen niye bunaldın böyle,biraz düşünme cnm.başka meşgaleler bul... Rabbim en güzel zamanda verecek inş. bebeğini sana,dualarımdasın unutma......

kızlar çok uzun yazdım ama birşey ekleyeceğim son olarak Allahın izniyle hamile olmadan önce de sonra da belirti,his falan takılmayın öyle şeylere...
rahat olun,öle olunca zaman çok çabuk geçiyor inanın...
Rabbime yaslayın sırtınızı,herşeyin hayırlısını dileyin...
hayırlıya da gönlünüzün razı olmasını isteyin mevladan....
dilerim dualarımız kabul olur...
bizleri duada unutmayın...

Son düzenleme:
gzm cim hem okuyup hem bebek zor olmazmı cnm.İnşAllah hemencecik gelecek bebişlerinizz...

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz..

Özlemimmm aşkımmmmmmm Bugün daha iyisin değil mi tatlımm

kızlar çarşamba günü kadın doğum doktoruna gittim sağ yumurtalığımda kist çıktı 3.5 mm adetle atarsın çok önemli değil dedi ve adet düzenleyici hap verdi adeti 10 gün öne çektik bugün adet oldum ve adetin 3.günü gel dedi şimdi soruyu soruyorum adetin 3. günü gidipte hangi testleri yaptırdınız haber bekliyorum arkadaşlar lütfen cevap verin

kızlar kimse yok mu yaa iş yerinden izin alıcaz eşimle hangi testleri yaptırdınız hiç bilgisi olan yok mu

sende benim canımsınnn
benimde içimden erkek geçiyordu ama prensesin geliyormuş yerim ben onun popişlerini yaw
darısı her isteyenle birliktte inşAllah banada..

Selammmm canlarım nasılsiniz bakalim rainbiw ablacimm karşılaşmıyoruz özledim vallah billlah ben İyiyimm bulantilarim gecti çok şükür Çarşamba gunü de gelmez peh

tansiyon hapı niye içiyorsun sen?enimde tansiyonum düşük çıkıyor hatta geçen sefer 6-4 olmuşdr.banda elevit verdi az kaldı o bitsin başka bir ilaca başlayacağız

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

yeni gelen arkadaşlar var hoş gelmişler inş. biran önce güzel haberlerini verirler bizlere

ragindakızın olacakmış.mevlam sağlıklı ve güzel ahlaklı evlat yapsın inş.

özelmm neharrr çok üzüldüm yazdıklarına ne dedek boş biliyorum aslınmda çünkü işnan o bunalımlardan bende geçtim. ama sonra allah ım beni şeytana ve kendi nefsime yenik düşürme diye dua ettim.Eğer kendini iyi hissetmiyorsan birkaç müddet bebk konularından uzak kal eyvallah ama sakın duayı ve tevekkülü bırakma noluurr.
dualarımız seninle ve bütün arkadaşlarla.

dün akşam nisafirim vardı yatıya kaldılar.dün gece karnıma bir ağrı girdi çok korktum:18::18::18::18:sabah 4 e doğru falan uyumuşum.şimdi de ağrım var ama dün akşamki kadar çok şiddetli değil.şuan sadece sağ karnımın üst kısmında bu göğsümün hemen altında neyin nes, anlayamadım.soluk alıp verirken bile acıyor yafff

kizlar yeni topiginiz hayirli ve bol bebisli olsunn

scorpionsumdan ve habibtemden dolayi biliyorum burayi ve bi önceki topiginiziii

Son düzenleme:
merhaba canım nasılsınn geçen günkü rüyanı okudum hayra çıksın inşAllah yeşil gördün bebişin gelişi çok yakın inşAllahhh

ablacım merhaba saolasın iyiyim ..evt yaptm istihare..çok sıkıldm artık bebğimn olmayacağını düşünmeye başlamıştm..3 yıl boyunca başka sıkıntılarm da oldu evliliğimde.sonra bu bebiş olmama durumlrı bayğı değil çok çok çok bunattı beni..böle bir rüya gördm. bilmiyrm ablam inş gelir..Yüce Mevlaya dua ediyrm herzamn..isteyen herkese versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…