Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

savas ben ılk gebelıgımde preeklampsı gecırdım ya onda tansıyonun yukselır beyın kanamsı ,felc gecırme rıskın vardır.ben doguma bıle 20ye 11lerde gırdım ve normalde yuzde 70dogum yapınca tansıyon duzelır yuzde 30 kalıcı olur.malesefkı bızım aılede yuksek tansıyon old. Icın bende kalıcı kaldı ben gebe kalmadan oncede tansıyon hapı kullanıyordum bırakmaya calıstım ama malesef olmadı yukseldı ve hapa devam olene kadar. hnehar ,canım bılıyorum zor.bak benım ve esımın tarafından boyle bısey olmadı ama gorev yaptıgım yerde adım cıktı bebegım olmayacak dıe.doktor tavsıye etmeler fılan kı doktor 1yıl korunma verdı pesınede 5.ayda hamıle kaldım bırak mılletın dedıgıne yavastan kendımde ınanmaya baslamıstım benım cocugum olmayaacak daha galıba dıye.tup bebek planları yapmaya baslamıstım.RAbbımden umıt kesılmez dua.ınan kı dua.hersey dua ıle oluyor.lutfen pesetme bır sınavdayız dua ıle sınavımızdan yuzumuzun akıyla cıkalım. ragında ve yehan samsunlu musunuz?ama ıkınızde samsunda yasamıyorsunuz galıba demı?bende samsunuyum.merkezden sızler merkezden mı yoksa ılcelerınden mısınız?

ragindakızın olacakmış.mevlam sağlıklı ve güzel ahlaklı evlat yapsın inş.
cnm Allah razı olsun sen ne zaman öğreniyorsun??

sende benim canımsınnn :KK16::KK16:
benimde içimden erkek geçiyordu ama prensesin geliyormuş :nazar: yerim ben onun popişlerini yaw:nazar:
darısı her isteyenle birliktte inşAllah banada..

valla ablam kız diyen çıkmadı zaten :)bizde şaşırdık =) Allahım hayırlı sağlıklı olsun tek dileğim bu :KK16:
ye teyzesi yeeeee :nazar:

elifcim ben samsunluyum merkez ama samsunda değilim.yehan atakumdaydı yanılmıyorsammm.memleketime selamlaaarr :21:

Son düzenleme:
Bende Samsun'da atakent de oturuyorum bi zamanlar şimdi tek duam şark dönüşü yine Samsun olması :-)
Neharrrrrr gel artık ayrılma bu dua halkasından....
Raginda doktor kesin kız demedi mi neden bu doktor da desin diyorsun..
kız bebek bulantı yapar erkek yapmaz lafını ilk defa duydum çünkü bizim ailede kız erkek hep bulantı olur bence bu bulantı genetik birşey.. Ailede varsa sende de oluyo ...
benım tek bildiğim kız solda erkek sağda sende sağda hissediyorum demiştin o yüzden erkek bekledim ben senden.. Bnmki de hep sağda...
reanın oğlu var ama hiç uğramıyo buralara..
hadi herkes gelsin Zeynep vardı mesela
tekrar dualar edilsin...

Bende Samsun'da atakent de oturuyorum bi zamanlar şimdi tek duam şark dönüşü yine Samsun olması :-)
Neharrrrrr gel artık ayrılma bu dua halkasından....
Raginda doktor kesin kız demedi mi neden bu doktor da desin diyorsun..
kız bebek bulantı yapar erkek yapmaz lafını ilk defa duydum çünkü bizim ailede kız erkek hep bulantı olur bence bu bulantı genetik birşey.. Ailede varsa sende de oluyo ...
benım tek bildiğim kız solda erkek sağda sende sağda hissediyorum demiştin o yüzden erkek bekledim ben senden.. Bnmki de hep sağda...
reanın oğlu var ama hiç uğramıyo buralara..
hadi herkes gelsin Zeynep vardı mesela
tekrar dualar edilsin...

cnm evet kendi doktoruna da sor o zaman kesin dersin dedi ama bence kız.ben sağda hissediyorum dedim dr tam ortada dedi =) şuan pıt pıt bişiler hissediyorum gerçekten ortada sende yokmu pıtpıtlar???? benim anneminde bulanmamış midesi şükür ona çekmişim :KK16:
sen erkekmi hissediyordun hatırlamıyorum ben?

fatnacım sağol bilgiler için :KK54:
yehanıma miissyamanıma çok sevibdim banada kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dediler :nazar::emir_bebek: bu hafta doktora gidicem kesinleşir inş.
yeni hamilelrinde gözüaydın olsunnnn :nazar:

ablam nirdeeeee :KK16:

amaninnn bi pembe patik daha geliyor maaşallah subhanallahhhh hayırlı olsun canımmmmm:nazar::emir_bebek:

Ben nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu :-)

Canımmm Allah razı olsun iyi ki buluşmuşuz iyi ki varsınız
Ablam bizi bir araya getirdiğin için Allah razı oldun sendennnnn:KK16:

merhaba canlarım :KK16:

ben iyi olduğumu söyleyemicem malesef. 4-5 aydır gayet güçlüydüm, özellikle dualar sayesinde. Ama artık Allahım affetsin dua etmek bile istemiyorum, isyan etmiyorum, etmek istemiyorum, susuyorum ve ağlıyorum. zaten bi takım maddi sıkıntılar var doktora da fırsat kalmıyor. Allahım neden diyorum yaa sorguluyorum, bağırmak haykırmak istiyorum ama dayanamıyorum, içim sızlıyo ve günaha girmemek için susup düşünmemeye çalışıyorum. Artık buraya da yazmak gelmiyor içimden, başka şeylere kafa yoruyorum. Olmuyor, olmuyor, olmuyor:KK43::KK43: dayanamıyorum artık yemin ediyorum dayanamıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Canımcım evet bazen oluyor bu durum hepimize bazen dibe vuruyoruz ama biz sabırsız olduğumuz kadar güçlü anne adaylarıyız.
Rabbimin bize verdiği sınavda bu bu ruh hali de geçecek Allahımın izniyle çünkü dibe vurmayı bildiğimiz gibi yukarı çıkmasını da bileceğiz.
O BEBEK BURAYA GELECEK:KK34:

kızlaaar merhabaa:)
bende katılabilirmiyım sizee :) bat 12 şubat umarım gelmez :KK43:

hoş geldin aramıza canımmm Rabbim 9ay göstermesin o kırmızıları inşallah

Muhtemel bat tarihim 6 şubat. Bu ay 5. ayımız bitti. Hayırlısıyla inşallah Rabbim yakın zamanda nasip eder bebişi. Yaşamadan bilinmez ama düşünmesi bile güzel
hoş geldin canım 6şubat yazmışsın gecikti mi senin kırmızılar yoksa test yapsan canımcımmmmm:KK52::KK52:
kızlar çarşamba günü kadın doğum doktoruna gittim sağ yumurtalığımda kist çıktı 3.5 mm adetle atarsın çok önemli değil dedi ve adet düzenleyici hap verdi adeti 10 gün öne çektik bugün adet oldum ve adetin 3.günü gel dedi şimdi soruyu soruyorum adetin 3. günü gidipte hangi testleri yaptırdınız haber bekliyorum arkadaşlar lütfen cevap verin
tatlım kan alıp hormonlarına bakılacak canım:KK34:

kizlar yeni topiginiz hayirli ve bol bebisli olsunn:KK16:

scorpionsumdan ve habibtemden dolayi biliyorum burayi ve bi önceki topiginiziii:KK1:

çok teşekkürler canım sende katıl aramızaaaaaa:KK34:

cnm evet kendi doktoruna da sor o zaman kesin dersin dedi ama bence kız.ben sağda hissediyorum dedim dr tam ortada dedi =) şuan pıt pıt bişiler hissediyorum gerçekten ortada sende yokmu pıtpıtlar???? benim anneminde bulanmamış midesi şükür ona çekmişim :KK16:

Canımcım yerim ben onu yerimmmmmmm :KK16:
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhhh hiç bulanmaz bundan sonra da canımmmm:KK76::nazar:

maşallah bir kızçe daha geliyor.:nazar:ragindacim Allah sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin kızını.hayırlı evlat olsun inşallah:KK16:

Canımcım yerim ben onu yerimmmmmmm :KK16:
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhhh hiç bulanmaz bundan sonra da canımmmm:KK76::nazar:

cnmmm çok sağolll :KK54: amin cnm nazardan beri tutsun Rabbim onu :nazar::nazar::nazar:
cnm aslında midem çok bulandı da çıkarmadım öyle diyeyim.

maşallah bir kızçe daha geliyor.:nazar:ragindacim Allah sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin kızını.hayırlı evlat olsun inşallah:KK16:

elfidam çok sağol cnm darısı sizlere mevlam hepinize nasip etsin inş. :KK16:

asbelove avatarı ben gördüm dikkatli baktım hatta çok ciciiiiii ama yazmadım cnm :KK54:

cnmmm çok sağolll :KK54: amin cnm nazardan beri tutsun Rabbim onu :nazar::nazar::nazar:
cnm aslında midem çok bulandı da çıkarmadım öyle diyeyim.

elfidam çok sağol cnm darısı sizlere mevlam hepinize nasip etsin inş. :KK16:

asbelove avatarı ben gördüm dikkatli baktım hatta çok ciciiiiii ama yazmadım cnm :KK54:

Amin canım aminnnn seni de onu da nazarlardan kem gözlerden korusun Rabbimmmm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol tatlım:KK23:

ablacım merhaba saolasın iyiyim ..evt yaptm istihare..çok sıkıldm artık bebğimn olmayacağını düşünmeye başlamıştm..3 yıl boyunca başka sıkıntılarm da oldu evliliğimde.sonra bu bebiş olmama durumlrı bayğı değil çok çok çok bunattı beni..böle bir rüya gördm. bilmiyrm ablam inş gelir..Yüce Mevlaya dua ediyrm herzamn..isteyen herkese versin..:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

Aminnn geçmiş sıkıntıların hepsi geçmişte kalsın inşAllah Rabbim bir daha yaşatmasın.:KK16:

Asbeciğim avatarın çok tatlı bbitanem fekatttttt uzak olduğu için sanki çok dikkat çekmiyor yakın olaydı iyiidi:KK16:

Son düzenleme:
Gördüm şekerim gormezmiyiz çok şirin maşallah.guzel olmuş

:KK16:burnun nasıl oldu?

Sağol tatlımmmmmm:KK16:
Burnumun çok şükür şişliği indi ama dokunduğumda sızlıyor tabi ama çok şükür iyiyim
Ben bir duş alam da gelem kızlar birazdan burdayımmmmmm:KK16:

asbe :KK9: uzak olurmu hiç çok yakın inşAllah çokkkkkk :KK52:

Elfidacığım bugün eşim evde ya çok iyi gitmedi sanki yarına telafi edeceğim artık.Nasılsın cnm sen.Cinsiyete az kaldı heyecan var mı:nazar:

asbe :KK9: uzak olurmu hiç çok yakın inşAllah çokkkkkk :KK52:

Elfidacığım bugün eşim evde ya çok iyi gitmedi sanki yarına telafi edeceğim artık.Nasılsın cnm sen.Cinsiyete az kaldı heyecan var mı:nazar:

Ben iyim çok şükür.bulantilarla yaşamaya alıştım sanırım.heyecan olmaz mı hemde nasıl.yarın dr.randevumuz var acaba söyler mi diye düşünüyorum.tabiki sağlıklı olması daha önemli ama insan merak ediyor işte

X