- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
savas ben ılk gebelıgımde preeklampsı gecırdım ya onda tansıyonun yukselır beyın kanamsı ,felc gecırme rıskın vardır.ben doguma bıle 20ye 11lerde gırdım ve normalde yuzde 70dogum yapınca tansıyon duzelır yuzde 30 kalıcı olur.malesefkı bızım aılede yuksek tansıyon old. Icın bende kalıcı kaldı ben gebe kalmadan oncede tansıyon hapı kullanıyordum bırakmaya calıstım ama malesef olmadı yukseldı ve hapa devam olene kadar. hnehar ,canım bılıyorum zor.bak benım ve esımın tarafından boyle bısey olmadı ama gorev yaptıgım yerde adım cıktı bebegım olmayacak dıe.doktor tavsıye etmeler fılan kı doktor 1yıl korunma verdı pesınede 5.ayda hamıle kaldım bırak mılletın dedıgıne yavastan kendımde ınanmaya baslamıstım benım cocugum olmayaacak daha galıba dıye.tup bebek planları yapmaya baslamıstım.RAbbımden umıt kesılmez dua.ınan kı dua.hersey dua ıle oluyor.lutfen pesetme bır sınavdayız dua ıle sınavımızdan yuzumuzun akıyla cıkalım. ragında ve yehan samsunlu musunuz?ama ıkınızde samsunda yasamıyorsunuz galıba demı?bende samsunuyum.merkezden sızler merkezden mı yoksa ılcelerınden mısınız?