- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
Ben nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu