Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Ben nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu :-)

merhaba canlarım :KK16:

ben iyi olduğumu söyleyemicem malesef. 4-5 aydır gayet güçlüydüm, özellikle dualar sayesinde. Ama artık Allahım affetsin dua etmek bile istemiyorum, isyan etmiyorum, etmek istemiyorum, susuyorum ve ağlıyorum. zaten bi takım maddi sıkıntılar var doktora da fırsat kalmıyor. Allahım neden diyorum yaa sorguluyorum, bağırmak haykırmak istiyorum ama dayanamıyorum, içim sızlıyo ve günaha girmemek için susup düşünmemeye çalışıyorum. Artık buraya da yazmak gelmiyor içimden, başka şeylere kafa yoruyorum. Olmuyor, olmuyor, olmuyor:KK43::KK43: dayanamıyorum artık yemin ediyorum dayanamıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben nerdeyse her gece tehececcüd namazına kalkıyorum... Önce namaz kılıp dua ediyorum sonrada Kur'an okuyorum.. Sabah namazının vaktini beklerkende dua ediyorum size ..
Asla ve asla unutmuyorum sizleri.. Karnımı şişirip acaba nasıl bi duygu die aynada kendimi izlediğim günleri, bende kilo alayım benimde midem bulansın dediğim günleri.. Bunu yaşamayan anlayamaz işte.. Evlat beklemek herkese hesap vermek yok mu kız birşey diyenlere sırıtmak nasip demek ...
Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın.. Kimseyi bununla imtihan etmesin.. Sabretme gücü versin hepimize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin... Aminn kere âmin...
rainbow sende gercekten öncülük ettin bize Rabbim sana da mükafatını versin...
burada duasına ulaşmayan kimse kalmasın..
Aminnn kere âmin....
evet oğlum şanslı iki kız annesi de Samsunlu :-)
Boşuna güzel yürekli demiyorum ben sana :KK16::KK16::KK16::KK16: Milyon kere aminnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsunnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:

ben iyi olduğumu söyleyemicem malesef. 4-5 aydır gayet güçlüydüm, özellikle dualar sayesinde. Ama artık Allahım affetsin dua etmek bile istemiyorum, isyan etmiyorum, etmek istemiyorum, susuyorum ve ağlıyorum. zaten bi takım maddi sıkıntılar var doktora da fırsat kalmıyor. Allahım neden diyorum yaa sorguluyorum, bağırmak haykırmak istiyorum ama dayanamıyorum, içim sızlıyo ve günaha girmemek için susup düşünmemeye çalışıyorum. Artık buraya da yazmak gelmiyor içimden, başka şeylere kafa yoruyorum. Olmuyor, olmuyor, olmuyor:KK43::KK43: dayanamıyorum artık yemin ediyorum dayanamıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım benimmmmmm :KK16: yazıyı 3 kez okudum ruh halini o kadar iyi biliyorum o kadar tanıdık ki ama işte beklemekten dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.Yaşın genç hiç bir şey için geç kalmış değilsin ..biliyorum bu sözlerimde seni tselli etmeyecek ama nolur az daha sabır ...Duayı aman ha bırakma zayıflığından faydalanan şeytanın oyunları bunlarr. Gün doğmadan neler doğarr

Canım benimmmmmm :KK16: yazıyı 3 kez okudum ruh halini o kadar iyi biliyorum o kadar tanıdık ki ama işte beklemekten dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.Yaşın genç hiç bir şey için geç kalmış değilsin ..biliyorum bu sözlerimde seni tselli etmeyecek ama nolur az daha sabır ...Duayı aman ha bırakma zayıflığından faydalanan şeytanın oyunları bunlarr. Gün doğmadan neler doğarr

evet abla zayıfım, güçsüzüm, yalnızım, dayanamıyorum vs vs vs:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

gelmesin gelmesinnnn:)):KK4: bebiş gelsinAsbe seni ekler cnm listeye.
ne iyi ettinde geldin az bahsedermisin kendindennn:KK9:

tabikii :) 20 yaşındayıım 5 aylık evliyim istanbul üni bankacılık okuyorumm ve bu ay ilk denememdi tecrübesizim yanii yaşımla doğru orantılı olarak:KK1:
sizlerden öğrendiğim ve öğrenceğim çook sey olduğunu düşünüyorumm.bu ay olmadı sanırım zaten bilinçli olarak bi çalışmamız da olmadı.marta bomba gibi olucam amaa :) :)

Ne guzel yazmissin rainbowum.seytanin oyunari iste zayif animizi bekleyip saldiriya geciyor..iste insanz zaaflarimiz var bizim de.ama dua en guzel ilac.

Özomm canimm seni oyle iyi anliyorum ki tatlim.ben de birtakim zor donemlerden geciyorum..o yuzden kk dan dan biraz uzaklastim pc den uzaklasmak istedim.sanki beynim daha cok yoruliyor.ama kuzum duayi birakma..bizi aydinliga cikaracak tek yol dua.elimizden hic bisey gelmiyor.Allah yardimcimiz olsun canimm

Rainbowa katılıyorum canım,bunlar şeytanın oyunları.
İnan bana herbirimiz farklı imtihanlarla sınanıyoruz.
Sakın inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme derim.

fatnacım sağol bilgiler için :KK54:
yehanıma miissyamanıma çok sevibdim banada kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dediler :nazar::emir_bebek: bu hafta doktora gidicem kesinleşir inş.
yeni hamilelrinde gözüaydın olsunnnn :nazar:

ablam nirdeeeee :KK16:

Canım bu arada senin prensesin de hayırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

Habibtelerim bu aralar çok duygusalim zaten yapımda vardı yazdıklarınızı defalarca okudum gözyaşlarım sel olup aktı..canlarım her zaman dualarimdasinz hepinizi ayrı ayrı seviyorummmm özlemim kıyamam sana habibtem allahım en kısa zamanda bir bebek gönderir anne diye bagirir:KK16:Yaramazlık yapar koşarsın arkasından en kısa zamanda seninde bebisin gelecek canımın ici...buradaki tüm arkadaslarım hepiniz ablam kardeslerim gibisinin tüm ictenligimle söylüyorum habibtelerim:KK16: :KK16::KK16::KK16::KK16:

Bu arada cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel baslar artık alışveriş Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese:KK16::KK16::nazar:Teyzoslarinin kuzuları yerim ben onları yerimmmmmm :KK1::emir_bebek::emir_bebek:

Muhtemel bat tarihim 6 şubat. Bu ay 5. ayımız bitti. Hayırlısıyla inşallah Rabbim yakın zamanda nasip eder bebişi. Yaşamadan bilinmez ama düşünmesi bile güzel

Muhtemel bat tarihim 6 şubat. Bu ay 5. ayımız bitti. Hayırlısıyla inşallah Rabbim yakın zamanda nasip eder bebişi. Yaşamadan bilinmez ama düşünmesi bile güzel

Hayirlisiyla bebeğin gelir canim kaç senelik evlisin peki yumurtlama tarihini kaçırma inşallah tutar bu sefer allahım en kısa zamanda nasip etsin tatlim:nazar::nazar::nazar:

1yıl 2 aylık evliyim. Evlendikten sonra araya askerlik süreci girdi. Askerlik bitti derken biz de düşünmeye başladık:) İlk ay hemen olacağını sanıyosun olmadığını öğrenince yıkılıyorsun., inşallah 6. ayımızda Rabbim nasip eder.
Yumurtlama tarihi için ovulasyon testi aldım. Fakat öğrenip stres yaparım diye kullanmasam mı diyorum. Bi acaip durum Siz öğrenmiş miydiniz yumurtlama günlerinizi?

Son düzenleme:
Canim ben hiç kullanmadım Çatlatma iğnesine hamile kaldım kullanan arkadaslarımız var burada gelirsen öğrenirsin tatlım aynı sene evlenmisiz :KK16::KK16:inşallah en kısa zamanda olur canim stres yapma rahat ol tatlım...

İnşallah hayırlı haberlerle konuşuruz bebişlerimizi. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)

X